Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben visa hesap kartlar kullanıyordum. Sorun çıkıyordu. Merak ediyorum. Kredi kartı master olanlarda sorun çıkıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şöyle bir tavsiye vereyim sorunu devam edenler yeni bir psn hesabı açıp daha önce hiç bir yerde kullanılmamış yeni bir sanal kart çıkarıp öyle denesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34sem kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı master olarak alışveriş yapabildim ancak banka kartı ile yapamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerWald

Kredi kartı master olarak alışveriş yapabildim ancak banka kartı ile yapamadım

Yıllık ücreti olmayan kredi kartı çıkarttım garantiden. Visa geldi. Bir iki alışveriş sonrası hata verdi. Garanti personeli master olursa belki sorun çıkmaz demişti. Alışverişte sorun çıkmasında ben razıyım yıllık ücret vermeye. Garanti kredi kartım var master. Henüz bir alisveris yaptım psn'den.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kac oyundur kendimce suphelendigim bir konuda test ediyorum. Belki cozum bu olabilir cunku 3 oyundur sorunsuz aliyorum.

Yeni hesap actiginizda 1 gun ellemeyin o hesabi. Hesabi acin, tum bilgileri girin, kredi kartini girmeyin. Ps4e ekleyin hesabi. Mail aktiflestirmesi filan hepsini yapin. Oyle birakin sonra. 1 gun ellemeyin. 1 gun sonra karti ps4 uzerinden ekleyin ve oyunu da ps4 uzerinden almayi deneyin. Sonra karti yine 1 gun sonra kaldirin. Son adim gerekli olmayabilir ama oncesi onemli. Bir de bu yontemi deneyin ben boyle yapiyorum 3 keredir sorun cikmadi. Hesabi acip bilgileri girip ps4e ekliyorum. 1 gun sonra karti ekleyip oyunu aliyorum. Sorun yok su anlik. Hem de Psn in sorun cikarttigi bir kartti bu onceden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Şubat 2018; 21:57:57 >
  • İşBankası sanal kartımı ilk kayıt sırasında sorun yaşadım. Akabinde anlık provizyon istenebileceği, limit olmazsa red olunabileceğini düşünerek 1 liralık bir limit aktarıp denedim. Sonuçta başarıyla sanal kartı kayıt ettim.

Oyun alımlarında da tutarın 1 lira üzerinde limit attığımda hiç bir sorun yaşamadım.

DipNot: Ana kartım internet alışverişlerine ve mail order'a kapalı. Playstation dahil bütün internet alışverişlerimi sanal kart üzerinden gerçekleştiriyorum. Hiçbir sorun yaşamıyorum.
  • sistem kafasına göre çekiyor parayı canı ne zaman isterse şuan bende de hata veriyor pazar günü tekrar denerim belki canı çekmek ister parayı.
  • Arkadaşlar dünden itibaren oğluma aldıgım ps4 pro için psn plus üyeliği için uğraşıyorum. ps4 pro gelemden üyeliği halletmek istedim( 14 gun ucretsiz veriyormuş zaten onu bilmiyordum) . Ama kafayı yemek uzereyken bügün sonunda 1 yıllık üyeliği alabildim. öncelikle dundne beri olan sayısız denemelerime istinaden soyluyorum ki kesinlikle olayın ps networkten banlanmakla ya da bankanın onay vermemesi ile alakası yok. kimsenin bilmedigi ve anlamadıgı sacma bir algoritmaları ya da calısmayan bir sistemleri var net olarak soyluyorum kafsına gore odeme alıyor.
    şimdi 2 ayrı turlu sorun var birincisi kartı kayd edememe sorunu ki bu aslında cok zor bir sorun değil. adres bilgisi falan turkce karakter oalyını değiştirerek kartınızı kaydedbiliyor ve kayıt etme sorununu aşabiliyorsunuz ama asıl sorun kayıt sonrası başlıyor.
    dün 1 yıllık paket almaya calsıtım. 2 ayrı kredi kartıyla biri sanal biri normal denmee yaptım direk almak için ama 3d şifre falan girmeme ragmen psn izin vermedi.onay vermedi. sonrasında cuzdanıma para yukleyip almayı denedim. yine aynı kartlardan biriyle ve 100 tl yukledim(137tl yıllık abonelik indirmli ucretiydi) onu kabul etti. fakay cuzdan daki 100 tl ne yazık ki yetmiyordu 1 yıllık abonelige. 40 tl daha cuzdana yukleme yapmak istedim yine aynı kartla 140 tl direk yukleme sansı yok o nedenle ilkinde 100 tl yukledim. fakat kalan 40 tl için hiçbir değişiklik yapmamış olmama ragmen cuzdana 40 tl yi yukleyemedim. bu kondua biraz ısraqrcı oldum. toplam 2 sanal kart 2 de normal kart ile işlem yapmaya caslıtım fakat bir turlu olmadı hiçbir şekilde ödeme kabul etmedi. gün içinde aynı kartlar ile başka sitelerden işlem yapabildim fakat psn den yapamadım. akaşm bir daha denemek istedim ve yine defalarca denedim. yeni sanal kart olusturdum onunla denedim. fakat yine olmadı olmadı. bu oglen yine deneme yapmak istedim 2 kere yine aynı kartlarla deneme yaptım olmadı. 3. defa da deneyip bırakacaktım fakat o da ne bingoo sonunda oldu. 3 defa aynı kart ile basarısız denemeden sonra işlem yapabildim.
    özetle tamamen şansıznıza kalmıs bir olay. fakat sunu soyleyebilirim ki 3 gun 15 gun banlanma diye bir olay kesinlikle yok. belki kısa sureli vardır belki1-2 saat veya daha kısa bir sure ama gunler degil. eger oyle olsa beni 1 yıl banlarlardı herhalde cunku 40-50 defa kabul edilmeyen ödeme girişimim oldu.

• Merhaba, dün yeni Ps4 Slim modelini aldım. Fakat oyun almaya çalışırken hep kredi kartı geçersiz hatası alıyordum. Kullandığım kart ise Ziraat genç kart'ın banka kartıydı. Bu sabah Ziraatbank'ı aradım ve bankkartta ps store için 50tl işlem limiti var daha üstünü yapamazsınız dedi. Ben de parayı Enpara kart'a aktardım ve ordan sorunsuz şekilde oyunu satın aldım. Bu mesajı da Ziraatbank Genç Bankkart ile alışveriş yapmaya çalışanlar için yazıyorum. Dün gece çok uğraştım siz uğraşmayın :)
  • Şu insanların çektiği çile yazık günahtır valla. Şu konuyu gördükçe 40 gün oyun alamadığım dönem aklıma geliyor deli oluyorum.
  • Ps4 pro siparisi verdim. Store’dan oyun alirim diye oyun falan da almadim. Ama alamadim. Bu nasil is ya ?

Ps4 pro var. Oyun yok.

Edit ; neyse ki cok ugrasmadan aldim oyunlari. App uygulamasini indirdim. Wifi’yi kapattim. Uygulamadan Mastercard kredi karti ile alisverisi tamamladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 27 Mart 2018; 23:4:39 >
  • Ben bu olayı baya fazlasıyla araştırdım ve dostlar bulabildiğim en mantıklı şey bunun bir sorun olmadığı bu store'un bir özelliği sony hacklendikten sonra korkusunda böyle yapmak zorunda kalmış olay şu her satın almayı sadece 1 kere yapabiliyorsunuz hesabınızı bir nevi kitliyor 48 saat geçmesi gerekiyor başka bir şey daha almak isterseniz eğer bu bu 48 saat içinde almaya kalkarsanız ıskalama ücreti veya kredi kartı yanlış diyor bir 48 saat daha bekliyorsunuz bu türkiye'nin bır sıkıntısı değil dünya çapında ve bir sorun değil bir özellik.
  • Enpara ile alım yapmak istedim, 2 kere 0.14 dolar çekti fakat oyunun parasını çekemedi. 0.14 ler iade olacak mı?
  • Çıldırmak üzereyim. Bahar indiriminden faydalanıp oyun alıyım dedim 3 ayrı hesaptan aynı kartla alım yapabildim. (böyle bir sorun olduğunun farkında olmadığımdan ayrı hesaplara oyunları dağıtarak alıyordum) sonra kalan oyunları ana hesabımdan tekrar alayım derken sorunla karşılaştım ve ardından ne yaptıysam olmadı defalarca bütün hesapları ve tüm kartlarımi kullandım. (garanti kredi kartı, paracard, sanal kredi kartı, sanal hesap kartı, ziraat hesap kartı) derken hesap kartımdan küçük provizyonu (10gbp) çektirmeyi başardım sonra tekrar ccv girmemi istedi girdim tekrar 10gbp cekti sonra yine 10gbp yine ccv derken bu böyle devam etti. Daha fazla uzatmadı çok fazla deneme yaptınız biraz bekleyin uyarısı geldi. Bugün tekrar deneme yaptım hala alamiyorum

• kotakot kullanıcısına yanıt
    5'den fazla deneme yapıldığında kilitleniyor kabul etmiyor kartı sistem. 1 gün sonra olmaz ise 15 gün beklemek zorundasınız. 15 gün sonra alacağınız hesaba kartı kaydedin. Kaydettikten sonra bir daha böyle sorun olmuyor eğer kartı silmezseniz rahatça alınabiliyor. İlk aldığımda konsolu başıma gelmişti anca 15 gün sonra düzelmişti. O zamandan beri kart kayıtlı ve böyle alıyorum oyunları.

Kart demişim ama farklı hesaplar da da alınmıyor. IP üzerinden engelliyor olabilir. Farklı internet üzerinden başka bir hesaba denersen belki olabilir. Yada VPN. VPN'de çalınma riski var kartların tavsiyem bekleyin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 3 Nisan 2018; 20:11:7 >
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    Bloklanmanin yalan olduğunu söylüyorlar defalarca deneyip sonra yapabilenler var. Fakat ben de kredi kartını hesaba kayıt edebiliyorum (ki kayıtlıydi alışveriş yaptığımda) fakat alışveriş yapamıyorum şimdi. Siz islemleri ps üzerinden mi yapıyorsunuz?

• kotakot kullanıcısına yanıt
    PS üzerinden yapmıştım ilk sorun olduğunda. Daha sonradan yine PS üzerinden düzeldi. Düzeldikten sonra Web sitesinde de kullanabildim kartımı sorunsuzca. Bloklanmanın yalan olup olmadığını bilmiyorum ama hususi engelleyen bir şey var o kesin. Veritabanının neye göre karta onay verdiği vermediği belli değil. Bu yüzden de şans birazda..
  • Farklı bir hesaptan wwe 2k18 aldım. Diğer hesaba geçip ordan god of war ı ön sipariş verecektim ki kart bilgileri hatalı dedi. Bilgisayardan alayım belki olur dedim ön sipariş oldu ama herhangi bir ücret çekmedi kartımdan sonra kart bilgilerini sildim ne ps ne de pc üzerinden hesaba baktığımda god of war satın alınmış gözükmüyor işcepte de herhangi bir hareket yok. Sonradan çekme gibi bir şans yoktur herhalde kayıtlı kartı kaldırdım. Var mı başına gelen veya neden olmuştur?
  • Teb visa kullanıyorum bende bahar indiriminde üç oyun aldım şuanki yari fiyat indirimlerindende oyun almak için hem telefon hem cihazdan deniyorum kartın son kullanma tarihi ve cv şifresini soruyor cevapları girdiğim halde hata veriyor anlamadım gitti

• ziraat maaş kartım kabul edilmediği için (kart numarasının yanında ünlem çıkıyor) alternatif arıyorum. bynogame kart yahut ininal ile halledebilir miyim acaba, deneyip de olumlu sonuç alan var mı?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.