Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dwain

İngiltereyle konuşuyorum. 5 gündür sorunu çözemediler. Kendilerine PSN’de kayıtlı kart adresimle kredi kartı ekstre bilgilerimi gönderdim az önce. Ne yapacaklar merak ediyorum. Bu kadar genel cevaplar verilmesi anlaşılır gibi değil. Türkiye PSN support zaten beş para etmez. Kendileri de telefonda söylüyorlar zaten. Biz hesaplarınıza buradan erişemiyoruz beş para etmeyiz diyorlar.

İngiltere beni 5 gün bekletti. 5 gün sonra en son başarısız denemeniz 21’inde olmuş artık sorununuz düzelmiştir muhtemelen diyorlar. Olmazsa yine sebepleri şu ekstre ile ilgili vs olabilir diye bir sürü sebep sayıyorlar. Deneyip dönüş yapın dediler tek sefer denedim Titanfall 2’yi aynı hata. Yazdım bakalım ne diyecekler. Ya bari PSN oyun kartı satılsa çözsek şu sorunu allah belasını versin.

10 gün önce 4K sony tv aldım. Ertesi günü bunu aldım o gün bugündür yatıyor konsol hiçbir keyif alamadım. Fiziki oyun almak istemiyorum yoksa çoktan ***tir edip almıştım. O kadar sinirliyim ki allah belasını versin hepsinin.
    Ininal indirin uygulamadan sanal kart olusturun. O karta hata aldiginiz kredi kartinizdan para gonderin. Ininal karti psne girin kredi karti gibi almayi deneyin bakalim. Adresi kendi adresiniz. Hepsi buyuk ve ing. Karakterli yazin. Ilk satir ikinci satir doldurun yeter ucuncuye gerek yok. Posta kodu da dogru olsun. Bu sekilde deneyin bir. Ama yine alamazsa ininaldaki parayi geri atamazsiniz kredi kartiniza. Illa bir yere harcamaniz gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ininal indirin uygulamadan sanal kart olusturun. O karta hata aldiginiz kredi kartinizdan para gonderin. Ininal karti psne girin kredi karti gibi almayi deneyin bakalim. Adresi kendi adresiniz. Hepsi buyuk ve ing. Karakterli yazin. Ilk satir ikinci satir doldurun yeter ucuncuye gerek yok. Posta kodu da dogru olsun. Bu sekilde deneyin bir. Ama yine alamazsa ininaldaki parayi geri atamazsiniz kredi kartiniza. Illa bir yere harcamaniz gerek.

Alıntıları Göster
    Denedim ama malesef olmadı. Sıkıntı kartlarla alakalı değil. Zaten bankamı aradım benim çekim denemelerim bankama dahi ulaşmıyor. Sorun account ta. Şu an yeni acc açıp denesem muhtemelen çalışacak ama istemiyorum daha yeni 12 aylık PSN aldım. Onu nasıl aldım meçhul. Hata veren kart ile oldu bir ara. Yeni hesap açmak bir çözüm aslında ama Psn ve kayıtlı arkadaşlar gidecek.

• Tekrar denedim oldu hocam. İlk seferde olmamasının nedeni karttan ufak bir provizyon denemesi yapmasıymış. Hemen iade olmamış limiti de tam yapmıştım. Ondan çekememiş. Şimdi tekrar deneyince çekti.

Ininal’ı kullanmanın tek dezavantajı içine para yüklerken 2 TL kesmesi ve aylık da 2 TL kesmesi sanırım değil mi?

• quote:

Denedim ama malesef olmadı. Sıkıntı kartlarla alakalı değil. Zaten bankamı aradım benim çekim denemelerim bankama dahi ulaşmıyor. Sorun account ta. Şu an yeni acc açıp denesem muhtemelen çalışacak ama istemiyorum daha yeni 12 aylık PSN aldım. Onu nasıl aldım meçhul. Hata veren kart ile oldu bir ara. Yeni hesap açmak bir çözüm aslında ama Psn ve kayıtlı arkadaşlar gidecek.

Alıntıları Göster
    Oyunu yeni hesaba alip primary yaparsaniz yine ana hesabinizda (arkadaslarinizin oldugu) oynayabilirsiniz.

• quote:

Tekrar denedim oldu hocam. İlk seferde olmamasının nedeni karttan ufak bir provizyon denemesi yapmasıymış. Hemen iade olmamış limiti de tam yapmıştım. Ondan çekememiş. Şimdi tekrar deneyince çekti.

Ininal’ı kullanmanın tek dezavantajı içine para yüklerken 2 TL kesmesi ve aylık da 2 TL kesmesi sanırım değil mi?
    O dezavantajin da soyle ustesinden gelin. Paramara uygulamasini yukleyin telefona. Ininal kartinizi oraya tanitin. Kredi kartinizi da oraya tanitin. Para gonderimlerini kartinizdan ininala bu uygulama uzerinden yapin. Gonderim ucretsiz olacak. Ama aylik 2 lira aliyor ininal onun cozumu yok :)

Ininalin musteri hizmetleri pisligin onde gideni ama ininal cok guzel bir alternatif psn icin. Benim de esas kredi kartim hata verirse hemen ininali araya sokup isi cozuyorum hic hata vermiyor. baska birinde hata veriyordur tabii sagi solu belli degil bu psn in ama bende sorun yok. Siz de sorunsuz aldiginiza gore artik boyle gider bu. Suna dikkat edin sadece psnde farkli hesaplarda ayni karti kayitli tutmayin. Direkt hirsizlik gibi algiliyor bu aptal sistem. Ben bu kadar sizofren bir guvenlik onlemi gormedim. Musterisine alenen hirsiz muamelesi yapan tek sistem bu.

Bu adamlarin gercek magazasindan bir sey almaya gitsen cikista yaka paca yere indirirler caldin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Haziran 2018; 8:40:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

O dezavantajin da soyle ustesinden gelin. Paramara uygulamasini yukleyin telefona. Ininal kartinizi oraya tanitin. Kredi kartinizi da oraya tanitin. Para gonderimlerini kartinizdan ininala bu uygulama uzerinden yapin. Gonderim ucretsiz olacak. Ama aylik 2 lira aliyor ininal onun cozumu yok :)

Ininalin musteri hizmetleri pisligin onde gideni ama ininal cok guzel bir alternatif psn icin. Benim de esas kredi kartim hata verirse hemen ininali araya sokup isi cozuyorum hic hata vermiyor. baska birinde hata veriyordur tabii sagi solu belli degil bu psn in ama bende sorun yok. Siz de sorunsuz aldiginiza gore artik boyle gider bu. Suna dikkat edin sadece psnde farkli hesaplarda ayni karti kayitli tutmayin. Direkt hirsizlik gibi algiliyor bu aptal sistem. Ben bu kadar sizofren bir guvenlik onlemi gormedim. Musterisine alenen hirsiz muamelesi yapan tek sistem bu.

Bu adamlarin gercek magazasindan bir sey almaya gitsen cikista yaka paca yere indirirler caldin diye.

Alıntıları Göster
    Kardeşim bayağı hayatımı kurtardın çok sağol :) Bu paramara da günlük 100 TL yükleme limitine tabi mi yoksa 300 TL mi buradaki tek gönderim limiti günlük?

• Bende uzun süre 3 banka kredi kartı, sanal kartı, debit kartla beraber 9 kartla denedikten sonra başarılı işlem yapıp oyunlarımı alabildim. Kartla falan alakası yok sorunun. Çözümü de çok basit. Kartı eklerken yazdığınız bilgi önemli değil. Hatta benim adres bilgim aynen şu

--

Cidden adresi 2 tane - koydum ve psn bunu yedi

Neyse detaylara gelelim;

İlçe il yazarken türkçe harf olmayacak. İstanbul değil Istanbul gibi

Posta kodunu ilçeyle eşleştirip doğru girin.

Önce ps4'ten eski kart bilgilerini silin.

Mağazadan sepete oyunlarınızı atıp ödemeye geçin.

Ödeme sırasında soni entertayınmınt sistemdeki adres bilgilerinizi noktasına virgülüne dokunmadan direk girin.

Yukarıda yazdığım gibi posta kodunda vs hata varsa yinede psn bilgilerinizi baz alıp girin.

Kartınız çalışacaktır

Adres falan mühim değil. Hesabı açarken girdiğiniz adresi aynen hiç değiştirmeden girin yiyor makine. Adres olarak "--" bile yeterli. Yeterki psn hesap bilginizi aynen girin.

Karşınızdaki alet akıllı falan değil. Zeka olarak baya bi geride. -- şunu adres olarak yiyor öyle düşünün. Bilal'e pos cihazı kullandırtacaksınız

• Her yerden deniyorum ama fifa 18'i hala satın alamadım ve ayın 14'ünde indirim bitiyor. Bulan yok mudur şu hataların çözümlerini?
  • Dün gittim uzun aradan sonra gene ps4 aldım almaz olaydım. Plus üyeliğini aldıktan sonra aynı kartla oyun almaya çalıştım kabul etmedi. Onu sildim yaklaşık 10 tane ayrı kart denedim hepsinin adresini doğru girerek olmadı. Bankaları aradım bizde sıkıntı yok karşı taraf reddediyor dediler. 2 gündür uğraşıyorum ama sonuç hüsran. Kaldırıp camdan aşağı atasım var aleti.

• Sorunu devam edenler var değil mi? Tüm sayfaları okudum ama net hiçbir sonuç elde edemedim. Şans eseri çalışan bir sistem gibi. Sony türkiyeye

• margornn M kullanıcısına yanıt
    Mayısta 2 oyun aldım PSN'den onları aldıktan sonra hiçbirşekilde tekrar alışveriş yapamadım. Bekledim bekledim birşey değişmedi. Tavsiyem benim gibi yapıp PSN US hesabı açın, ardından offgamers yada play asia'dan US PSN kartı alın. Oyunlara daha fazla para verirsiniz ama en azından kredi kartı hatalarıyla uğraşmazsınız.
  • Paranla rezil olmak dedikleri böyle bir şey galiba.İnanılmaz bişey ya

• Merhabalar

Yurtdışındayım ps4 alacağım kafama takılan

Hesabı tr mi açım yoksa yurtdışımı

Tr kredikartım sanal kart kullanabilirmiyim

Yurtdışı hesap açarsam ps kart alıp onunlamı hesaptan oyun alayım desem nerdeyse iki kat pahalı yurtdışı

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Bende uzun süre 3 banka kredi kartı, sanal kartı, debit kartla beraber 9 kartla denedikten sonra başarılı işlem yapıp oyunlarımı alabildim. Kartla falan alakası yok sorunun. Çözümü de çok basit. Kartı eklerken yazdığınız bilgi önemli değil. Hatta benim adres bilgim aynen şu

--

Cidden adresi 2 tane - koydum ve psn bunu yedi

Neyse detaylara gelelim;

İlçe il yazarken türkçe harf olmayacak. İstanbul değil Istanbul gibi

Posta kodunu ilçeyle eşleştirip doğru girin.

Önce ps4'ten eski kart bilgilerini silin.

Mağazadan sepete oyunlarınızı atıp ödemeye geçin.

Ödeme sırasında soni entertayınmınt sistemdeki adres bilgilerinizi noktasına virgülüne dokunmadan direk girin.

Yukarıda yazdığım gibi posta kodunda vs hata varsa yinede psn bilgilerinizi baz alıp girin.

Kartınız çalışacaktır

Adres falan mühim değil. Hesabı açarken girdiğiniz adresi aynen hiç değiştirmeden girin yiyor makine. Adres olarak "--" bile yeterli. Yeterki psn hesap bilginizi aynen girin.

Karşınızdaki alet akıllı falan değil. Zeka olarak baya bi geride. -- şunu adres olarak yiyor öyle düşünün. Bilal'e pos cihazı kullandırtacaksınız
    Hocam az önce denedim cidden psn bunu yedi O kadar uğraşıp ekleyememiştim. Çok sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

Hocam az önce denedim cidden psn bunu yedi O kadar uğraşıp ekleyememiştim. Çok sağol.

Alıntıları Göster
    Birinin daha sorunu çözüldüyse ne güzel

Yalnız ortada şöyle de bir durum var, kredi kartı bilgilerimiz bu kadar yüksek güvenlikli bir sistemde tutuluyor. Sanal kart açıp limitini de düşük tutun yinede. Sonuçta karşınızda sütlaç seviyesinde güvenlik sunan bir sistem var

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msuros -- 8 Ağustos 2018; 3:41:25 >
  • psn ye kredi kartı eklerken adres mevzusu için yazıyorum yeni kredi kartım geldi bugün psn ye ekledim sorun çıkmadı pc den ödeme yöntemi ekleme kısmına girdim türkçe karakter kullanmadım ve adres istediği her yere sadece -- yazdım hepsi bu kabul etti deneme amaçlı cüzdana para ekledim kabul etti. pc den deneyince oluyor. yani öyle banka kartı ekstresindeki adres falan hikaye.
  • Cüzdana para ekleyemedim yine. 30 lira atayım dedim yeşil yazıyla cüzdana eklendi dedi ama kesinlikle para çekmemiş. 3. ve 4. defa denediğimde ise hata verdi. Bilgisayar üzerinden hiçbir şey satın alamıyorum. Adres falan filan bütün yöntemleri denedim nafile. Hayatımda gördüğüm en dandik sistem gerçekten. Sadece PS4 üzerinden denersem kabul ediyor, onda da cüzdana para atmayı bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaybridX -- 8 Ağustos 2018; 22:47:59 >
  • HaybridX kullanıcısına yanıt
    Hocam aynısını ben de yaşadım. Bilgisayar üzerinden zar zor kartı ekledim. Oyunu almaya çalışıyorum "Siparişinizi işlerken bir hatayla karşılaştık. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." hatası veriyor. Para ekliyim dedim onda da eklendi dedi yeşil yazıyla ama cüzdanda bir değişiklik yok. PS4 üzerinden nasıl yaptınız anlatabilir misiniz?
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Kredi kartınız veya banka kartınız kayıtlıysa PS4 üzerinden satın alım yapılabiliyor ama sadece oyun alımı yapılıyor. Cüzdana para ekleme yapılmıyor ya da ben göremedim.

Uncharted Nathan Drake Collection alacaktım PC'den alamadım. Mecbur PS4'ten aldım. Hiç sorun çıkarmıyor böyle alınca.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.