Şimdi Ara

Playstation varken Xbox alınır mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
6
Favori
53.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Satışlara bakacaksak zamanında nintendo wii'de ps3ü ezmişti. Bence niteliklere bakmamız daha önemli...
    Ya arkadaşlar sizin okuduğunuzu anlamanız ile ilgili sorunlarınız mı var?
    Ben burada hangi konsol daha iyi yada kötü onun hakkında mı konuşuyorum?

Ben sadece exclusive oyunların satışa etkisinin çok yüksek olduğunu savunuyorum.
    Bir oyuncu çok fazla exclusive oyun oynamasa bile internet medyasından sıkça adını duyduğu markalara sahip olan konsolu alır.

Ben xbox one kötü bir konsol demiyorum sadece microsoft un oyun politikasının konsolun satışını çok kötü etkilediğini savunuyorum.

Ayrıca wii nin çılgınca satması boşuna değil, nintendonun konsolu sattıran farklı bir donanımı ve sonrasında çıkardığı yüzlerce özel oyun en büyük sebepler.

• TheStarBox kullanıcısına yanıt
    Evet bu doğru ama bir yandanda one x ile playstation arasında ortak oyunlarda ciddi grafik farkı bulunuyor. Bunuda yok saymamalisiniz.

Demeye calistigim nokta benimde bu. Ikinci olaeak iyi bur bilgisayari olmayan bir adam icin playstationda olmayan cok onemli oyunlarinda bulundugunu unutmamanizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

İsterseniz haftalık satışlara bir göz atın.
    PS4 hala haftalık olarak 2 kat fazla satıyor xbox one dan.
    78 milyon satış adedine ulaşmış bir konsolun halen daha haftalık böyle bir satış rakamına sahip olmasının tek sebebi yeni çıkan oyunlarıdır.
    Ayrıcahttp://www.vgchartz.com/#graph_menu sitesinden haftalık oyun satışlarına da bakarsanız USA hariç xbox one platformunda hiçbir oyun ilk 10 a girememiş satış miktarında.
    Hatta ps4 de bu hafta en çok satan oyunların çoğu cross-platform oyunlar.

Madem ki insanlar grafiklere bu kadar önem veriyordu, neden ps4 haftalık olarak hala xbox one dan daha fazla satıyor?

EDIT: Kuzey Amerika da neredeyse 3.5 kat fazla satmış örneğin bu hafta.

Alıntıları Göster
    Dostum bunun en büyük nedeni xbox one ın sağlam temel atmayıp en başta aradaki satış farkını bukadar açmasıdır. Zira one x ile one arasında satışlarda ilkgünden bugüne dünya fark var. Ms biraz olsun toparladıysa bu one x sayesindedir.

• FLowme131 kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam sonuna kadar katiliyorum yazdiklariniza. Olaylari gayet anlasilir ve guzel yakalamissiniz. Her seydeki fanatikligimizi bu konsol olayinda bile gosteriyoruz. xboxla ilgili kucucuk bir fikri bile olmadan yerden yere acimasizca vururlar...

Mesut cevik gibi oyun dunyasinin kulturuyle uzaktan yakindan alakasi olmayan adamin. Ps4 ve xbox one ciktiginda ki komik aciklamalarini aklima getirdiniz... Adamin ps4 u savunmak icin kullandigi tek arguman. "ayni fiyata daha guclu bir konsol aliyorsun..." Cevik bey oyunlarla ilgili her aciklamasinda olabildigince komikligin sinirlarini her defasinda zorluyor... Nintendo muhabbetine girdiginde hele cem yilmaz falan yaninda halt yiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 29 Nisan 2018; 22:8:17 >
  • Xbox türkçe oyun çıkarsın alayım. Xbox one x alabilecek gücüm var fakat o kadar para verdikten sonra neden türkçe oyun oynamayayım. Ps bana bunu sunuyorken xbox neden sunamıyor. Türkiye piyasa yok online oyuncusu az oyun takaslamak ps ye göre daha zayıf kullanicisi az. Bunu yaşattı bana. Reklamlar yapmaya başladı. Mesut çevik türkçe oyun ne zaman çıkar diyor. Adam kaçamak bir şekilde cevap veriyor. Xbox bana güven vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zhongli

Alınır. Alınmaz diyenler Enis'in videoda çok net ifade ettiği gibi iyi bir pc sahibi olan pc'den vazgeçemeyen adamlar.

Alınır dememin sebebine gelirsek Xbox One S ve Ps4 Slim sahibiyim ikiside ilk konsol deneyimim çünkü bu zamana kadar hep güçlü bilgisayarım vardı konsola ihtiyaç duymadım ancak ülkemizde euro dolar kurunun ve vergilerin geldiği seviye yüzünden 1080p 30 fps üzeri oyun oynayacağınız sistem min 4000 TL. PC toplayamam yüzünden konsol oyuncusu oldum bir anda. Xbox One X'te 2000 liraya 4k oyun deneyimi sağlıyor bu fiyata pc toplamanız zaten imkansız 4k'yı falan geçtim aylık 12 liraya EA access sayesinde battlefront bf1 bf4 gibi bir çok EA yapımı oyununu oynayabiliyorsunuz, aylık 30 liraya Game Pass ile sea of thieves, gears of war, halo gibi exc. oyunlarında olduğu yüzlerce oyuna erişebiliyorsunuz her ay onlarca yeni oyun bu kütüphaneye ekleniyor. Fanboyluğu bir kenara bırakırsak iki konsola sahip biri olarak şunu çok rahat söyleyebilirim ki, Xbox One X alınır. Güçlü bir bilgisayarınız varsa exc. oyun için ps4 alırsınız ama pcniz yok ise kesinlikle Xbox One X.
    Bende sırf Fallout ve Witcher İçin bilgisayar alacaktım şimdiki bilgisayar medyumda açıyor çok ısınıyor. Keyfini çıkara çıkara oynarım dedim ama bakıyorum bilgisayarlar ateş pahası. En az 4 5 vermek lâzım ultra açmak için hele 4k girerse birde. O yüzden hiç 4k olarak bakmadım.

Tek korkum alisabilir miyim konsola? Bilgisayarda bile fps oynayıp nisan almayı beceremiyorum konsolda becerebilir miyim acaba?

• Exclusive oyunu olmayan konsolu almanın mantığı yok herkes en kötü ihtimalle 5-6 yılda bir bilgisayar yeniliyor 6 yıl sonra alacağım bilgisayar ile xbox one oyunlarını çatır çatır oynarım zaten ama bir god of war, uncharted, the last of us oynayamam
  • PS3 ve PS4, Xbox 360 ve Xone kullanan biri olarak her iki konsolun da kendine göre artısı var. Biri diğerine göre çöptür, kraldır demek yanlış olur. Türkçe oyun isteyen PS alsın, 4K oyun isteyen Xone alsın. Online oyunlarda Türkçe topluluklar, turnuvalara önem veren PS alsın, Gamepass - EA Access gibi iki güzellikten yararlanmak isteyen Xone alsın.

Yok dünyadaki, yok salı günleri, yok Kongo'daki satışlarda şu konsol daha iyiymiş; şu konsolun işlemcisi daha iyi diye konsol tercih etmem ben. Herkesin kendine göre oyun ve oyunculuk vizyonu vardır. Vizyona hitap eden konsola yönelmekte fayda var. Eski nesilde Uncharted, Last of Us gibi exclusive oyunlar dışında PS3'ün yüzüne bakmıyordum, kolu silahlı oyunlarda rezaletti ama yeni kol yani DS4 bir Xone kolu gibi kaliteli olmuş.

Uzun lafın uzun olmayanı iki konsolun da birbirine bariz üstünlüğü, her alanda üstünlüğü yok. Kendi ihtiyacınıza, oyun oynama kriterinize göre tercih yapmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zhongli

Alınır. Alınmaz diyenler Enis'in videoda çok net ifade ettiği gibi iyi bir pc sahibi olan pc'den vazgeçemeyen adamlar.

Alınır dememin sebebine gelirsek Xbox One S ve Ps4 Slim sahibiyim ikiside ilk konsol deneyimim çünkü bu zamana kadar hep güçlü bilgisayarım vardı konsola ihtiyaç duymadım ancak ülkemizde euro dolar kurunun ve vergilerin geldiği seviye yüzünden 1080p 30 fps üzeri oyun oynayacağınız sistem min 4000 TL. PC toplayamam yüzünden konsol oyuncusu oldum bir anda. Xbox One X'te 2000 liraya 4k oyun deneyimi sağlıyor bu fiyata pc toplamanız zaten imkansız 4k'yı falan geçtim aylık 12 liraya EA access sayesinde battlefront bf1 bf4 gibi bir çok EA yapımı oyununu oynayabiliyorsunuz, aylık 30 liraya Game Pass ile sea of thieves, gears of war, halo gibi exc. oyunlarında olduğu yüzlerce oyuna erişebiliyorsunuz her ay onlarca yeni oyun bu kütüphaneye ekleniyor. Fanboyluğu bir kenara bırakırsak iki konsola sahip biri olarak şunu çok rahat söyleyebilirim ki, Xbox One X alınır. Güçlü bir bilgisayarınız varsa exc. oyun için ps4 alırsınız ama pcniz yok ise kesinlikle Xbox One X.
    Abi bende bu mantığı anlamıyorum konsolda 30fps ye tamah ediyorsunuz pc ye gelince 30fps auvvv nedense konsollar fiyat olarak kıyaslanınca pc 60fps sisteme göre kıyaslanıyor

• Playstation xbox kavgası kanlı bitti!!

• Xbox almak bana ne kazandiracak ki Oyun yok adam akıllı.

Ps4 dünde donanimi yetersiz buluyorum en son oyunlar düşük Fps veriyor.

Ben Pc ciyim arkadaş para olsaydı iyisinden bir Sistem kurardım...

• PS4 kullanıyorum fakat xbox 'ın son versiyonu çıkınca aldım aralarında epey epey kalite farkı var. Fifa 18 ve Pes 18 her ikisinde de kurulu, eski PS ci olduğumdan PS4 'ün gamepadi futbolda daha kullanışlı geliyor fakat görüntü ve akıcılık çok farklı.
  • Ps4 neden fazla sattı sevgili enis kirazoğlu

1 xbox one x pahalı bir cihaz ps4 pro ile 1000 TL lik fark var(dı)

2 ps4 yıllardır TÜRKİYE de xbox resmi girişini bu yıl yaptı garanti ve muhatap sorunu var

3 Tüm arkadaş çevremde ps4 var fifa oynıycaz ortak platform seçmek zorundayız haliyle ps4 seçmek zorunda kalıyoruz

Yani exculisive kesinlikle konsol aldıracak neden değil, fiyat, garanti resmi destek ve ortak buluşma noktası etkili

Xbox ın en büyük dezavantajı konsol ve Oyun fiyatlarının Türkiye için çok pahalı olmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Ps4 neden fazla sattı sevgili enis kirazoğlu

1 xbox one x pahalı bir cihaz ps4 pro ile 1000 TL lik fark var(dı)

2 ps4 yıllardır TÜRKİYE de xbox resmi girişini bu yıl yaptı garanti ve muhatap sorunu var

3 Tüm arkadaş çevremde ps4 var fifa oynıycaz ortak platform seçmek zorundayız haliyle ps4 seçmek zorunda kalıyoruz

Yani exculisive kesinlikle konsol aldıracak neden değil, fiyat, garanti resmi destek ve ortak buluşma noktası etkili

Xbox ın en büyük dezavantajı konsol ve Oyun fiyatlarının Türkiye için çok pahalı olmasıdır.
    Komik olan tarafı Enis bey fifa serisi çekip duruyor. Özel oyun serisi hiç çektiğini görmedik.

• DiyarDilimPırasa kullanıcısına yanıt
    Sony, enisi norveçte iyi beslemiş(!) :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C69126619 -- 30 Nisan 2018; 7:55:13 >
  • Yaşım 45, 10 yasimdan beri oyun pesindeyim.. Oyuncunun tercihi yaşa göre değişir, 15 16 yaşında bir oyuncuya Türkçe olmayan bir RPG oynatamazsin veya benim yaşımda birini istersen super ultimate grafik sun PC başında oturtamazsin. (Yaşlıyım arkadaş ben belim ağrır gözüm yanar vs..)

35 üstü yaslarda iyice konsol oyuncusu oldum isten gel çocuk yatsin, üçlü koltuga geç, hizli ac, hizli kapa yapacağım tek sistem konsol. Bakin PC benim için ne kadar hizli elendi oysa her PC'yi alacak gücüm var sorun para değil

Konsol seciminde ise community yani topluluk onemli yani kiminle online oynayacağım, o konsola sahip birileri ile, Turkce bilenler ile oynamak istiyorum (İngilizce ana dilim kadar konussam da)… Bu durumda hangi konsil 😁

• one x falan değil, orta seviye bir oyun bilgisayarının 5-6 bin tl olduğu düşünülürse en güzeli bir ps4 yanına da one s alıp geçeceksin 4k sevdalısı değilsen. max 2.500 tl'ye alırsın ikisini bakarsın keyfine.
  • Konsol rahatlıktır, akşam eve geldiğinde Baba koltuğunda TV karşısında ayakları uzatırsın kulaklığı takarsın son sesini açarsın ışıkları kapatırsın ve oyunun içine dalarsın.

Grafik-donamım hikaye, rahatlık şahane
  • Mesut Çevik son anda iyi çevirdi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.