yok hocam arkadaş gidip kendisi alacak, test edecek ve bana gönderecek. zaten arkadaş vergi müfettişi adamın totosundan kanı alır yanlış yaparsa :) 2 adet varmış elinde ikisinide gönder dedim bakalım |
Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Astro bot yeni oyun gelir mi dersiniz beyler ? muhteşemdi o oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 15 Şubat 2023; 9:26:28 > -
Niye hala fiyat aciklamiyor bu kamiller ... ?
-
-
Bunlara bu firsati veren sony . Bunlarin sucu yok. Meydani bos birakirsan akbabalar üşüşür. Kendilerinin veremedigi fiyati bu adamlar veriyor dusunun acizligini sony tr nin. Tr den belkide bu beceriksizler yuzunden cekiliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony yurtdışıda olsa tr garantisi 1 yol değil mi ya?
ben diğerinden vazgeçtim birisine 13bin tl teklif ettşm kabul ederse alacağım
avrupadan gelenler için 1 sene deniyor ama emin değilim. amerikadan gelirse garantisi olmaz.
kimsenin elinde yok zaten şuan 22 şubatta çıkacak kafasına göre fiyat yazmışlar. tr fiyati belli olsun 12-13 bin bantına çekecekler fiyatı mecbur.
aynen öyle malesef ne fiyat belli ne tarih
Yaşadığım olaya bakın, birisi aradı beni. 23 bin tl olacak öyle kafana göre fiyat vermişsin hayırdır dedi ve kapattı. Şaka mı bunlar inş 15 civarına çıkarda görürüm bunları
yok 30 bin deseydin 😁 ortalık boş diye atıp tutuyorlar. 1 hafta sonra görürüm onları ben
ben buraya tekrar yazayım
ön sipariş beklemeyin hatta 22 şubata kadar fiyatta beklemeyin
Sony ürünü artık kendisi getirmediği için aracı veya aracılar distirbütör olacağı için
distirbütörlü üründe ben bu zamana kadar önsipariş ve çıkış öncesi fiyat görmedim
bazı arkadaşlar Sony açıklasın diyor da Sony artık Türkiye'de yok
Pc bileşenleri bildiğiniz gibi çoğu Distribütörler üzerinden ülkemize geliyor ben daha önce yaşadıklarımdan anlatırsam
En basitinde ekran kartını aldığım yere o kadar sordum ne fiyatı biliyor nede ne zaman geleceğini bunu diyen yerden ben ertesi gün ürünü aldım :D
birinci distribütör yani aracı firma veya firmalar üzerinden gelen üründe fiyatlandırma satışla ortaya çıkar
dikkat ederseniz bazı ürünlerde firmadan firmaya fiyat farkları oluyor bu konu distirbütör ve satıçı ile arasında uzun konular var fiyat kar oranı onun için fiyat açıklanmayacağını düşünüyorum
eğer birden fazla aracı firma ürünü getiriyorsa zaten son ana kadar kimse fiyatı vermez
fakat eğer ki sahibinden verilen ilanları alanlar olursa ve talep olursa
aracı firmadan ürünü alıp son kullanıcıya satmak isteyen satıcı garantisiz ürünü bunlar bu fiyatı nasıl veriyor der ve fiyatı iyice yükseltir
bakınız ekran kartında millet düşünmeden sorgulamadan aldı , baktıki alan var fiyatıda şişirdiler
sonra birileri tepki olsun diye video çekti ve bazı firmalar zarar bile gçrmeden fiyatı düşürdü
ben satıcılara sordum aracıyı bilmediklerini söylüyorlar (ki bu bence yalan ne koparırız düşüncesi var ).eğer Sony Türkiye'den çekilmeseydi şuan ön sipariş te mevcuttu fiyatlarda
aracı firmayı ögrenebilen olursa aydınlatsın bizi başka türlü net bir cevap alamayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 15 Şubat 2023; 17:6:54 >
-
güzel özetlemişsiniz 👍🏻 dediğin gibi çıkış günü satışta olacaktır diye umuyorum.
Şu an resmi bir çekilme yok. Süreç yaz başına kadar devam edecekti. Yani şimdilik hala sony tr getiriyor cihazları, aksesuarları vs.
Abicim ben kac kere yazdım , ürünü sony getirmiyor ben bizzat gidip 2 farklı yerle konuştum bu konuyu
Cekilip cekilmeme daha detaylı bir konu ama lojistik aracı fırmaya devredilmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 15 Şubat 2023; 17:48:2 >
Sony cekilmediki daha. Cekilse anlarimda su an aktif eurasia . Sony Turkiye su an ne is yapiyor . Vallahi kafam karisti.
Konuştuğunuz yer nedir?
-
Konuştum yer istanbul dagıtım bölümü çok uzun bir yıl 25yılı i aşkın faaliyette , ortalıgı karıştırmak icin yazmıyorum ki kullandıgım tv, den walkman e bütün ses sistemim sony
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 15 Şubat 2023; 18:14:34 >
Resmi olarak satılacak mı satılmayacak mı önemli olan o. Bence satılacak biraz beklemek lazım.
-
Hocam satılacak bilgisini aldım ama en kötü belki 1 hafta gecikir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X