Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.817
Cevap
139
Favori
164.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sony 549 USD'lik fiyat etiketi ile bu platform için oyun yağdırması lazım. Ama göreceğiz bakalım. 2. konsol parası verilecek VR gözlük için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 14 Şubat 2023; 14:50:47 >
  • Dediğim gibi sony merkezi arıyorum ama kimseye ulaşamıyorum.! Ulaşıp bilgi alabilen oldu mu?

• Beyler ilk nesil vr de rush of blood vardı muhtesme bir oyundu yarısını dor oyanyabilmiştim acaba yeni remake versiyonu olur mu muhtemelen sisteme de uyar

Silah aparatı v.s olmayacak heralde yeni nesilde ona uygun bir sistem değil sanırım tüfek silah v.s

Gt 7 aldım direksiyon setim de var uyumlu olacak sanırım

Filmlerde 1080p verecekse izlenmez 4k desteklemesi lazım. Netflix gibi yerlerden

Bu konularda bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt

hocam ben 2 hafta önce konuşmuştum en son önsipariş ile bilginimiz yok ama satış günü gecikme olmayacak kesin çıkacak dediler

• overgame 'e sordum şimdi fiyat ve tarih bilgisi belli değil dediler. sanırım çıkışında bulmak zor olacak veya geç gelicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

hocam daha önce birkaç üründe oldu bu çıkış gününe kadar sır gibi saklarlar

zaten ön sipariş olmayacak dedi bana Sony'dekiler fiyatta ta kim kimi koparırsa artık

• Cuma gününe kadar ön sipariş açılmaz ise sanırım ülkemize gelişi gecikecek. Bu sadece tahmin.

• Sony tr boşuna kapanmıyor. Nerde liyakatsiz biri var, kurumun başına getiriliyor. En son gelen müdürü hiçbir röportaj veya söyleşiye katıldığını duydunuz mu? Adam hayalet gibi, ne olduğu belli değil. Önceki müdür, Mustafa Yiğit'i çok ararız.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

aynen hocam mustafa yı kimse sevmezdi ama adam devamlı sosyal medyada gözükürdü röportaj vs. ama yeni müdür kimdir ne yapar belli bile değildi zaten bişeyde yapmıyordu ki kapatıyorlar

• eternalsun kullanıcısına yanıt

malesef banada öyle geliyor hocam 8 gün kalmış resmi satıcılardan biri olan overgame bile tarih veremiyor

• Vr cikis gunu tr de olacakmis . Sony yetkilileri vr fiyatini magaza onunde musterilerin kulagina fisildayacakmis. O yuzden fiyati cok gizli tutyorlarmis. Koca sony fiyat belirleyemiyor on siparisi gectik .

• maydo67 kullanıcısına yanıt

kendileri kayberder hocam 6600 lük dualsense edge kol yurtdışı alınma 5bin liraya satılıyor sarı sitelerde benzer şekilde vr2 bulursam alırım ben bunların keyfini beklersek yanmışız. millet yurtdışında sipariş verdi çıkışını bekliyor bizde daha gelip gelmeyeceği belli değil

• Videolar gelmeye basladi. Biz daha fiyatini bilmiyoruz 😄😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 14 Şubat 2023; 22:47:54 >
  • maydo67 kullanıcısına yanıt

rush of blood a ne kadar benziyor

bu nasıl bir saçmalık çıplak bir sürü insan var neyi amaçlıyorlar bunlar nasıl yasak olmuyor dal daşalc ortada

• gençler ben cihazı aldım.) yarın arkadaş teslim alacak öbürgünde bana gelse haftasonu parti var :)

• SDEOEUS S kullanıcısına yanıt

nasıl almışki hocam 22 şubatta çıkıyor cihaz

• byvolcan kullanıcısına yanıt

tr cihazı değilmiş hocam, yurtdışıda cihazı olduğu için illaki el altından almışlardır

• SDEOEUS S kullanıcısına yanıt

yurtdışıda olsa 22 şubattan önce zor hocam. 5-10 yayıncı dışında kimsede yok cihaz satışıda yok zaten.

tanıdık falan değilse sakın para göndermeyin vr2 yi görmeden

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.