Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.821
Cevap
140
Favori
166.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bu ürünü almanyadan almak istiyorum.Garanti durumu nasıldır bilen var mı ?

• brigand35 kullanıcısına yanıt

Dualsense Edge Avrupa’da 240 Euro, bizim burada 328 Euro. 1.3 kat fark var. PS VR 2 Avrupa’da 600 Euro, bizim burada da bu hesaba göre 780 Euro olsa 15.700 TL oluyor. Bence çıktığı gibi stokla alakalı bir problem olmasa bu kadar fahiş fiyat çekemezler ama stok sorunu olan Playstation gibi düşünürsek ben de size katılıyorum 19.000’den aşağı yapmaz bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yuzden resmi fiyatin aciklanmasi lazimdi simdiye kadar. Adamlar stokcularin eline dusurecek yine bizi.

• maydo67 kullanıcısına yanıt

sony satıcılarını arıyorum bilgi yok ( sony merkezle konustumda ben gecıkmesız satılacak dedı )

kardeşim 10 gün kalmış senin eline ne zaman ürün gelecek sen nasıl bilemezsin, ne bu tombaladan ürün mü çıkıyor birisi gelip al şuradan bi 10vr sana kardeşim şu fiyattan satarsın mı ? diyecek

doğubanktaki spotcu oyun satıcısı bile daha çıkısı gerçekleşmeyecek oyunun 1 hafta kala ne zaman eline geleceğini biliyor

• byvolcan kullanıcısına yanıt

anladım hocam, site üzerinden bakabildiniz mi? her yerden denedim ön sipariş vere maalesef tıklanmıyor, linkin altıda boş şuan

• Araxes kullanıcısına yanıt

hocam abim dün almanyadan geldi, maalesef oradada stok yok, olsada garanti hakkında net bilgi verememişler.

• Normalde playstation direct sitesi gönderim yapıyorsa sadece ordan alınabiliyor. Almanya, Fransa gibi. İtalya, İspanya gibi playstation direct sitesinin gönderim yapmadığı ülkelerde başka siteler de ön sipariş almaya başlamış.

Amazon İtalya gibi, ama sıraya girmek gerekiyor. Ben girdim sıra geldi, nerdeyse Dünyanın her yerine gönderiyor. Türkiyeye göndermiyor. Adımız çıkmış galiba bir kere

• SDEOEUS S kullanıcısına yanıt

türkiyede psn üzerinden konsol ve aksesuar satışı yok zaten hocam boşuna denemeyin. vatan, mediamarkt ve overgame gibi yerleri takip edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 13 Şubat 2023; 19:27:31 >

ürün 10 gün sonra çıkıyor hocam şuan stok olmaması normal :)

• beyler vr ı bi şekilde alırız zatne gec almak mantıklı oyle 35 gun değil 6 Y 1 YIL GİBİ O ZAMAN GÜZEL OYUNLAR CIKIYOR

ASIL KONU SU YURUMELI KOSMALI OYUN İSTESEK HALI DA NASIL OLACAK ÖZEL HALI DA KULLANABILCEGIMZI TEKERLEKLI AYAKKABILAR BVAR MI OZEL URETIM AMAC HEP AYNI YERDE KALMAK

BEN VR ALINCA SPOR DA YAPMAK SIITOYURM HEM EGLENEMEK HEM DE COK HAREKETLI DOVUS SPOR SAVAS V.S

BU LİNKTEKİ CİHZDAN TEMİN ETSEK YURT DISINDAN ACABA PS5 VR İLE UYUMLU OLACAK MISDIR BEN YURUYUNCE KOSUNCA ZIPLAYINCA V.S ????

KAT VRyoutube
    👉 LIVE ON KICKSTARTER 👈 https://www.kickstarter.com/projects/katvr/kat-walk-c2-all-action-and-cross-platform-vr-gaming-treadmill?ref=user_menu 💥We are excited to introduce you to the KAT Walk C 2!💥 KAT Walk C 2 is a 2nd-Generation Personal VR Treadmill! First VR-Gamer-Optimized device that unlocks ALL physical actions in ALL free locomotion games across different platforms! Providing 360° of infinite and natural movement in VR from a single spot at your home, C2 enables the missing ways of intuitive Human-VR interactions. One device to unlock realistic exploration of the Virtual Worlds in any way possible! 🚀KAT Walk C 2 and KAT Walk C 2+ go live on May 14! 🚀 👀 Follow our social media channels, and get yours for as low as $698. You'll have to be very quick! Early-bird rewards at the lowest price will be quantity limited! 🔥🔥 PS: The Easter-Egg Hunt is now LIVE! Find, identify and list out with a number all of the hidden secrets we have put into our video! The first person who finds them all is going to receive the very first KAT Walk C 2+ in the world! Completely for FREE!
    https://www.youtube.com/watch?v=8z6QjTrTkGY
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

gec almak mantıklı Mı :) o Türkiye'de risk fiyatlandırmalar malum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 13 Şubat 2023; 22:39:55 >

Hocam bence sen önce tuşları normal basan caps lock ‘ ı kapatılabilir bir klavye al. Sonra vr alıp sporunu yaparsın.

• Cihaz 22 sinde çıkacak.Bizim elektronik marketlerde daha duyurusu bile yok.Umarım yakın zamanda preorderı açıp- çıkış tarihinde elimize geçer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam bundan aldım ben zamanında. 2019 yılıydı sanırım.

evinin odası çoooook büyük olmalı, kablo detayı çok fazla ve en önemlisi yedek parça problemi. Her bir yedek parçanın gelmesi 50-100$.

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt

haklısın hocam :))

arıza veriyor mu sık sık ofisism var 40 m2 vr oyun alanım 3 x3 tamamen boş alan

spor yapmak diğer amacım

yeni versiyonu cıkmıs gecen youtube de 3 ürün klarsıalsıtıyorlardı 600 usd ye vardı bunun yenısıde 1300 usd

acaba getirtebilri miyim oradna hacimli bir ürün ya gelecke kısıler oluyor bazı ulkelerden

yada gürcistan gibi yerlerd eolur

ayrıca gürcistandavr olur mu ?

• Sony ofisi aradım telefonları açan yok, Bir yazıda ps5 sahibi psn hesap sahipleri alabilecek diye okudum. Türkiyede ne kadar gerçek olur bilmiyorum. Kendime bütçe ayırdım ancak hala fiyatı belli olmaması ön sipariş açılmaması OLMAZ OLSUN BÖYLE SONY/PS dedirtiyor..! Forumdan 3 kişiye versek şu sony daha iyi organize ederler.

Fiyat ve ön sipariş için tetikteyim. yurt dışından getirtmek almak çok istemiyorum ama mecbur kalacağız gibi!

• bilgin_yener kullanıcısına yanıt

"Bir yazıda ps5 sahibi psn hesap sahipleri alabilecek diye okudum" bu olay belirli ülkelerde önsiparişe açıldığı zamandı psn üstünden ön sipariş alıyorlardı. ürün satışa çıktığı zaman isteyen herkez alabilir.

çıkışına 10-15 gün kala fiyat belli olur ön sipariş açarlar diyordum ama 8 gün kaldı ses yok hala..

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Minimum 13999TL ama muhtemelen 14999-16999TL arası bence.

• oup59 kullanıcısına yanıt

bende 16500 bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.