Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Vallahi çok sakat
-
Fiyat belli olsaydı en azından indirimdeki oyunlardan alırdım.quote:
Orijinalden alıntı: evren377
önsiparişe de bir çok oyun açtılar ama bilemiyorum... bugün de indirimlerin son günü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar HP Reverb G2 kullanıyorum VR olarak ama şu PSVR2'yi de denemek istiyorum. Haptic trigger, eye tracking, face haptic vs vs. ilgimi çekiyor. İzmir'de falan var mı PSVR2 oynayabileceğim bir VR kafe falan?
-
Merhabalar,
Geçen gün aradığımda bir kişi ile görüşmüştüm ve önceki yazdığım yazıdakileri aktarmıştı. Teyit amaçlı aranmasını istemiştim ve üzücü bir durum. Normalde bilgilendirme kısmından bahsetmişti ama ya bulunduğu kısma bağlı ya da belki kafasına göre bir yaklaşımla söylemlerde bulundu. Genel merkez tarafını ise bugün 1 kez aramak kısmet oldu ama ulaşamadım bir departmanda kişiye. Operatör de cevaplamadı bugün ve tekrar deneyemedim de.
edit: @Gamer007_ siz de önceki mesajımı alıntılamışsınız keza ona istinaden bunu yazarken etiketlemek istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 21 Şubat 2023; 19:3:37 > -
şu oyunlardan öyle bir bıkacaksınız ki hocam . 1 yıllık PCVR kullanıcısı olarak diyorum. Bir sürü oyun denedim ve çektim kanala attım Türkçe içerik inceleme dursun diye. Hiç sevemedim , Thrill of The Fight VR daha çılgınca geliyodu. (bu oyunun 2.si cıkacak online olacak deniyor). PSVR2 eğer oyun kütüphanesini geliştirirse yolu açık. Ama exclusiveleri de PC'ye salsın bi zahmet. En azından 1 yıl falan sonra PC'deki gibi. Horizon oynamayı çok isterim.
-
Bakalim yarin fiyat belli olacak mi? Edge deki gibi olur cikmadan onsiparis toplanir diyordum ama galiba sony nin ülkemizden çekilecek olmasının etkilerini yaşamaya basliyacaz
Vay arkadaş cidden gittiler ülkeden. VR2 yi nasıl açmazsın ön siparişe. Ön sipariş olmadığı gibi hiç bir bilgide olmaması apayrı saçmalık olmuş.
Canlı yayında oynuyor
Virtual Reality Oasisyoutube
Join me live for some fun testing out the PSVR 2. I can play some games and also answer any questions you have about the headset. Join the discussion in my VR Discord here; https://discord.gg/NN9TGrv #PSVR2 #playstation #VRhttps://www.youtube.com/watch?v=Xh4aGkOqGFg&ab_channel=VirtualRealityOasis -
Vr kullanıcısıyım ama vr2 baya iyi gözüküyor,yurtdışından eş dost'a getirtebilirsem almayı düşünüyorum,kontroller kablo azlığı oyunlar vs çok güzel duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar sakin kalalım bu cihazı çıkarmasa idi sony hiç böyle strese ve beklentiye girmeyecektik yada deprem bölgesinde yaşıyor olsa idik çok daha büyük dertlerimzi olacaktı halimize şükredip çıkmasını bekleyeceğiz yada getirenlerden alacağız psikolojinizi böyle yönlendirin... İnanın konuyu takip etmekten gına geldi hep der yanıyoruz
Beyler dağılın... Dilimde tüy bitti.. sony blog yazısını okuduğumda 23 şubatta aksiyonlarımızı bekleyin diyor tabiki aktivite olacak ÜLKELER/iller arasında değilizdir. Tahminim 22 bu gece ön sipariş 23 şubat teslim olacak sanırım. Ayrıca seçili mağazalarda 23 şubatta fiziki satış olabilir gibi geliyor bana...
-
GT7
Mike VROtwitter
“GT7 in VR. I tried it for the first time this morning and I was left speechless. Absolutely stunning and every car enthusiasts dream come true. I can't wait to play more 🥹👌”https://twitter.com/vr_oasis/status/1628021721495216131?s=20 -
Demolarda geldi, Horizon demo vereceklerini sanmıyordum iyi oldu, Star wars demo da motion sickness testi için iyi oldu. Aslında vr da her oyuna demo koymaları gerekir , en azından iadeleri engeller.
Bu arada Sony şovu ile alakalı en dikkat çekici dedikodu Half life: Alyx in gelmesi, hadi inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 22 Şubat 2023; 1:48:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepimizin eline verdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın... Evet hocam durum aynen dediğin gibi oldu...
Saat 23:00 den gece 01:00 kadar boktan sitede tıkladım refresh
yaptım durdum.
Ben bunların ta a.q
Derdinizi Sxxxx diyeceksiniz haklısınız ama Durum bu
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitpazarındaki spotçular dahil dün bakmadığım sormadığım yer kalmadı.
Vazgeçmek yok
Bugün yine aramaya devam.😉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yurtdışı getirip satarım diyen spotcu bile teslim tarihleri mart sonu yapmış
Bulursan haberdar et arkadaşım hemen gelirim bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FtpX -- 22 Şubat 2023; 9:40:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X