Bu sayılan oyunların içinde candy crush saga ve tetris vari oyunlar mi var? Gözler bozuk sanırım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 28 Kasım 2024; 12:10:27 > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6288. sayfa)
-
-
-
Hitap etmesi açısından yazdım anlamadığını anladım eyvallah seninde uslubun bozuk bayaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berringer -- 28 Kasım 2024; 12:14:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2025 tequote:
Orijinalden alıntı: console-masterValla bende aynen hastayım. Bu arkadaşlar hergün oyun çıkmasını bekliyorlar sanırım. Bi sürü oyun çıktı. 2025 yılında Sony 2 oyun çıkarsa aaa 2 oyun çok az falan diyecekler net:)
+Helldivers 2
Ghost of Yotei
Wolverine
Death Stranding 2
3 tane net goty adayı, tabi Goty Gta 6 olacak orası ayrı o da en iyi Ps5 pro da oynanacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Size hitap eden oyun olmaması, bu nesil hiç oyun olmadığı anlamına gelmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ps4 neslinden oyun kalmamış ölü ip cenneti
ps5 ilk 4 senesi ayrı facia oyunların çoğu crossgen, dlc niteliğinde yapımlar var, çoğu da satmadı
ps tarafında sadece forza horizon 5 ve halo infinite kadar oyuncuya ulaşmış bir tane oyun yok
PS5de Oynayacak Oyun Yok Yahu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 28 Kasım 2024; 12:28:7 > -
Ne yaptın 7tb The Last of Us 2 mi yükledin?
www.iskur.gov.tr
😂😂😂😂
Nasil oyun yok...The Last of Us Remastered+The Last of Us Part 1+The Last of Us Part 2 + The Last of Us Part 2 Remastered + Horizon Zero Dawn + Horizon Zero Dawn Remastered + Horizon + Horizon Forbidden West + Lego Horizon Adventures oyunlarını done done oynuyorum:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminal73 -- 28 Kasım 2024; 13:4:39 >
Call OF Duty falan filan Bu Xbox Oyunları Sürekli Güncelleme Atıyor :D
Arkadaş Niye Herkes Beni Engelliyor :D :D :D
Cevap Beklemiyorsanız Niye Yazıyorsunuz :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 28 Kasım 2024; 13:31:38 >
-
Slim 5 var avusturyadan ucuza aldım 6 ay önce. tlou bitti godofwar bitti döndüm yine xboxa cod oynuyorum yemin ediyorum.
Oyun çıkarsanıza şu alete ulan hala ps4 oyunları anasını satayım. Utanmadan pro çıkardılar ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate19 -- 28 Kasım 2024; 13:30:3 >
Gına geldi artık şu tlou'yu görmekten
-
+1 bende stalker oynuyorum indiana jones gelene kadar. Silent hill 2 den beri konsolu açmadım astrobota bakarım belki bi ara birde. Ghost of yotei gelsin diye bekliyoruz işte. Yoksa bir işe yaradığı yok.Pro konsol çıkarıp hala last of us göstermekte komedi zaten. Buradaki fanboylar hariç beğenende yok zaten, youtube like/dislike oranına bakabilirsiniz PS5 Pro duyuru videosunun resmi playstation kanalındaki. En son %80'den fazla dislike vardı.
Kardeş dibine gelmişsin seviyenin bu aynı zamanda kudurtma seviyesini de gösterir, kayışı kopartmışsın, agzına sağlık, şu başlıkta senin mesajlara da yaş muhabbeti yapacak adam, gözünü karartmıştır. En seviyeli mesajlar sende, sabrından ötürü defalarca tebrik etmiştim bir kere daha ediyorum
-
Sana alo, cod'un cıktığı hafta bile herkes ps5 alıyor, ps5 durmadan satılıyor, bu christmasda bir milyon fazla satarlar yine
wukong astrobot stellar blade, ff7 rebirth , ronin sadece playstationda, cod da en iyi deneyim ise , ps5 pro da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 28 Kasım 2024; 15:2:54 > -
Ben de bir iki haftadır seyrelttim buraya gelmeyi ama oli' baya seviyeyi yükseltiyor, emek harcıyor mesajlarına diye geleyim diyorum ama karşı taraf bildiğin artık seviyesizliğin de dibinde olduğu için, kendimi o kadar da aşağıya çekemem abi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X