Bildirim
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6354. sayfa)
3 Kayıtlı Üye ve 20 Misafir (2 Mobil) - 21 Masaüstü, 2 Mobil
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada
bugün en iyi #1
Giriş
-
5-6 fps oynayacağını biliyoruz. Geçen uzman biri böyle yazmıştı.
-
Umarım gerçektir xbox ın batışını hızlandırır derdim ama xbox çoktan battığı için demiyecem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü biz yata yata tek tuşa basıp oynamak varken, oturarak oynamayı göze almış ve 5-6 FPS oyun qeyf için minimum 50 K yatırım yapan gerizekalılarız.😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony ile alakasını anlamadım? MS Windows ile daha alakalı bence :)
-
sony çöplerini oynatan alternatif konsolun varlığında playstation neden tercih sebebi olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ve beklediği oyunda yotei fragmanına bakınca bile tiksinme geliyor kayda değer tek oyun GTA 6 onuda görecez bakalım
Adı batasıca The Last of Us Part 2’yi 2020’de çıktı bitirdim. Sonra Ps5’e 60 fps’de yine bitirdim ama yetti. Müritin en mavişi olsam utanırım 50k konsol alıp şu oyunla hava atmaya. 20 saatte biten oyun len bu altı üstü, yarısı da cutscene zaten. Bu ne çaresizlik bu ne parayla kepaze olmakmış be arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glasscannon -- 9 Aralık 2024; 18:32:14 >
-
Aw2 inanılmaz ruhsuz oyundu. Silent hill 2 den sonra ne kadar boş ruhsuz sahte korku gerilim oyunu olduğu ortaya çıktı. Cidden 638227 kez başladım 637226 kez saldım. Yok ya benün gibi korku duayeni bir insan bile dayanamıyor ise kalanlara sabırlar diliyorum:)
Ben 30 aaat gömdün Zortalker a. Yok ya. Indye bakacağım. Sen böyle yazıyorsan boş değildir bu oyun:)
STALKER 2 'yi sanırım sadece ben bitireceğim.Indy gelince herkes saldı 🫢
Skif bu yaptığınızı unutmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 9 Aralık 2024; 19:40:6 >
Hahahaha düzelmeden oynamam ya. Saç baş yoldurma evresine geçmeden bırakmak en iyisi😁
oynamayı bilmiyorum olarak yorumladım
-
+1 Ben de bitireceğim.
Bu arada fuatın bitirdigi oyun yok abi. 8000 saat dota oynuyor sadece. Her oyuna bir gazla başlar 2 saat sonra bırakır.
Haftaya kadar indy'yi de bırakmış olur.
Ağla. LEŞTALKER oynayan çöpcüdür.
30 saati geçtim İndiana Jones ta, zevkten dört köşeyim, son yarı açık alana geldim, her yere girip çıkıyorum yoksa ana görevden gitsem çoktan biterdi. Bu sene oynadığım en iyi oyunlardan biri.
Xbox el konsolu gelmeli acil seriden
-
Şıpsevdi Fuat 😅
Playstation stüdyoları Indiana Jones'a bakıp iyi oyun nasıl yapılır dersi almalı. Series X performansı muazzam.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X