Sony nin bütün exclusiveleri bu seviyelerde, sen tabi ilk kez karşılaşıyorsun bu kaliteyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6355. sayfa)
-
-
aynen kanka lego horizon, concord gibi oyunlarla magma seviyesindeler
-
-
forum yerine fotoğrafların için instagram kullansan mental sağlığın için daha iyi olacak gibi gözüküyor
-
Aynen kanka concord lego var bir tek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu buluşması filan düşünür müyüz ? Yüz yüze atışırız ama herkes tarafını belli etmesi için mavi yada yeşil giysin 😃
ps4 oyunu bunlar 4 senedir sony nerede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 tane 90+ exclusive oyun var. Xbox ta bu nesil 90+ oyun var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 9 Aralık 2024; 23:3:17 >
ne yapayım puanı 9. nesil boyunca bir tane elle tutulur playstation oyunu yok herkes şikayetçi
Paralel evrende yok olabilir ben hiç o evrene gitmedim
Bu evrende
Demon’s Souls
God of War Ragnarok
Horizon Forbidden West
Spider Man 2
Astro Bot
Gran Turismo 7
Returnal
Ratchet and Clank Rift Apart falan çıktı işte
ps4 nesline göre kötü bu gerçeği fanları bile kabul ediyor, oyun yok diye adına şarkılar yazılan konsol xbox değil playstation
Çünkü sizde xbox 360 döneminden beri adam gibi oyun çıkmadığından alışkanlık olmuş, yok diye isyan eden yok, çünkü uzun yıllardır olmadı zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 9 Aralık 2024; 23:24:36 >
Pc'cilerin elinde tek kalan argüman fps galiba dönüp dolaşıp buraya getiriyorlar konuyu.
Çocukluğumdan beri tüm ps serilerine sahip olmuşumdur bir kere bile fps hesabı yaptığımı hatırlamıyorum. Fps konusu Pc'cilerin işidir. Konsolcu adam zaten oyunları stabil şekilde oynuyor.
Yau sen git lolde, cs'de filan 60 fps oyna, belli ki top 10 filan yapmaya çalışıyorsun. Konsolcu bir insanın bu tarz dertleri yok zaten.
5 yılda pc tarafında lou2 gibi bir oyun çıktı da bizim mi haberimiz yok? Konsolun farkı bu işte 5 yıl boyunca dönüp dolaşıp oynatacak oyunların olması.
Bu konuda da geçerli bi argümanınız yok.
-
PC'ciler Master Race turuncusu ile katılsın 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Abooo ne demişler 🫢
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler persona 6 isimli üyeye söyler misiniz beni engellemiş engelemi kaldırsın kapışmak istiyorum
-
-
Evet lou2 gibi bir oyun tektir muhtemelen hem tro hemde lezi kontrol ettiğin bir deneyim yok oyun tarihinde
Tıro dediğin abby nın erkek sevgilisi var oyunda sevişme sahnesi bile var. Ellie desen kızla yakınlaşmasından önce erkek sevgilisi var baya bi birlikte olmuşlar. Post apokaliptik savaş ortamı her türlü dıygusallığa açıklar gayet hikaye örgüsüne uygun, ne sığ sığ yorumlar bunlar yaw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X