Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Periah Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129.292
Cevap
309
Favori
4.639.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63556356635763586359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2500 lira verip beta tester olduktan sonra beleş indircekler diye uykuları kaçıyor mavişlerin 🧿

Olm gidin Sony'ye kızın,bizim oyunlar niye kötü yola düşüyor diye.Bize ne kızıyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 10 Aralık 2024; 12:1:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Sony oyunlarını torrent'te görünce Brnbry ve Caped

• Sony oyunları 1 yıl içinde pc ye gelecek dendiğinde napim o oyunu zamanında oynayamadıktan sonra dedikten sonra
    İndiana Jones u 6 ay sonra en iyi ayarlada oynarız demek
    Nasıl bir yüzsüzlük seviyesidir 🤯

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Biliyorlar zaten, 4090'a kafa tutuyor Pro.

Sony Pc düşmanı değil ki zaten. Adamlar parasının peşinde. Fanları giriyor triplere. Gidin Sony'e kızın o zaman.

Eski Sistem olsa Iso İndir Emulatörle oyna En Temiz Sistem o Retro PS3 Bu şekilde oynanabilir Xbox360 de bu şekilde Eğer Torrent Düşünüyorsanız Yine En Temizi Linux Sistemde Proton Vine İle Emule etmek olacaktır :)

• MrChame kullanıcısına yanıt
    Yok hocam retro kovalamıyorum.Zaten PS5 var evde.Ama Sony bakkallığı ürünü Remakestared'ları inadına torentliyorum.Poetic Justice:)

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Peki bundan 4090'ın haberi var mı?

Var var Nvidia 5090'a ekstra özen gösterdi Pro'yu geçmek için

Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış 😂😂😂

Valla bi yediğimiz önümüzde bi yediğimiz arkamızda ya..Epic beleşleri,Geympes nimedleri,Steam,1 yıl sony oyuncuları üzerinde test edilip cilalanan PS oyunları,isteyene torent, emülatör imkanı...Vallahi mest durumdayız ya

2-3 dk shader compilation bekliyoruz ama olmuyor o yüzden [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Pc demek özgürlük demektir, her şeyin alternatifi var bu dünyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Aralık 2024; 12:41:11 >
  • Spiderman 2 inci oyunu 1 inci oyun ile alakası yok. 1 ne kadar iyiyse 2 de o kadar zıttı. Oyun zaten Bug dolu çıkmıştı. Kutu ile oynamalar, olmayan duvarlara ağ, düşman yapışması ve oyundaki eşyaların içine giren düşmanlar vardı. Buraya da bir sürü ss atmıştım zaten. Ben kesinlikle 2 inci oyunu önermiyorum. Oynanır ama tam oyun ücreti ödemeyin.

Özellikle mary jane watson sekansları. Aman aman. Aşırı sıkıcı.

Korsan kullanacak adama yorum yapma hakkı bana da düşmez. 1 Senede 5 tane oyun oynayıp oyuncuyum diye gezen adam herşeye yorum yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 10 Aralık 2024; 12:43:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

4090 Mobil olabilir üstad :)

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 10 Aralık 2024; 12:47:28 >
  • Sessiz sakin kendi halinde bir forum okuyucusu olarak burada edindiğim gözlemler sonucunda burası PS vs XBOX konusu olmaktan çıkmış PS vs PC konusu olmuş durumda.

Playstation sahibiyim, pc game pass hesabım da var..

Elbette PS ve Xbox un birbirine göre üstün/avantajlı olduğu noktalar olacaktır. Neticede bu başlıkta oyun konsollarının çıkardıkları oyunlar, sunduğu hizmetler, görüntü kaltesi, makine gücü vs. karşılaştırılıyor olması gerekir diye düşünüyorken bir bakıyorum PC'de bilmem kaç fps aldım hadi Ps5 pro bunu yakalasın diyen birileri..

Bunları görünce ben acaba doğru forumda mıyım diye düşünmeden edemiyorum. PS ve PC karşılaştırılmasının ana sebebinin sanki Xbox'un bir oyun konsolu olarak Playstationun karşısında durabilecek seviyeden uzaklaşması olduğunu düşünüyorum.

Ha bana kalırsa İngilizce seviyem çok iyi olmadığı için oyunlara Türkçe yama yapabilme gibi bir fırsatı bulabileceğim tek platformun Pc olması erişilebilirlik açısından onu diğerlerinden daha kıymetli bir yere koymama neden oluyor.

Ancak buradaki xbox kullanıcısı arkadaşların Pc övmeye devam etmesi konunun işlevini yitirmesine sebep olmuş ve artık birazda anlamsız geliyor...[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.c.erg -- 10 Aralık 2024; 12:45:20 >

• k.c.erg kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle..Burada yazan pc'ci arkadaşlar zaten bu konunun gediklileri yıllardır.Sair sebeblerle ya PS'den ya Xbox'tan PC'ye geçtiler.Ben de bunlardan biriyim ve hatta PS5 'im de mevcut.Burada oyunlar hakkında konuşurken maalesef ki maalesef özellikle PS tarafından biri gelip PC'cilere sataşıyor ve aslında bahsini açmak istemesek de mislisi ile cevap vermek durumunda kalıyoruz.

Olay bundan ibaret.Zaten şöyle geriye dönük okursanız.Pc bahsi yine nasıl neden açılmış görebilirsiniz

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Şahsınıza veya bugünkü muhabbetlere özel değildi yazdıklarım..

Xbox kullanıcılarının genelde PS'i eleştirirken PC argümanlarını kullandığını neredeyse her gün görülüyor.

Elbette PS kullanıcısı anlamsız bir şekilde PC'ye laf söylediğinde bu da başlığın çerçevesi dışında kalıyor ve konuyu saptırıyor.

Söylediklerinizde kendi açınızdan haklı olduğunuz noktalar olmasına da saygı duyuyorum..

İnsanlar istediği konuları dile getirmekte ve cevaplamakta özgür sonuçta.

PC demek baba yarısı demektir sony'cim

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt

Oyunun mekanikleri harika ama bu senaryo seçimini birçok kişi sevemedi birde post apoliktik diye böyle savunuyorlar hiç alakası yok, daha normal bir hikaye akışı olsaydı bu oyun yere göğe sığdırılmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 63556356635763586359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.