|
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6358. sayfa)
-
-
Dizilerde filmlerde görüyorduk ama oyunlarda pek yoktu artık normalleştirdiler
-
Paralel evrende sıradan bir gün tabii -
İşin korkutucu tarafı bunu burada ciddi ciddi yapan bir takım insan olması -
senin avatarındaki ps logosunu yesinler
kaç kere dedik pc'de xbox'ın platformu bir pc windows tabanlı olmadığı sürece işlevselliği olmaz.
buradaki insanlar pc game pass'inden kontrolcüsünü bağlayıp day one oyun oynuyor. yani xbox'ın olmadığı yer yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Mit40Post apoliktik olunca her türlü duygusallığa açık mı oluyorlar o nasıl bir mantıkmış tıro dediğim görüntü olarak bildiğin erkek kardeş adam adama sevişme sahnesi gibiydi zaten, oyunu 2 kere birtirdim ellienin erkek arkadaşı yoktu bizzat kendi cinsinden hoşlanıyor ilk oyundaki DLC den beri, sevgilisinin erkek arkadaşı vardı oda biseksüel oluyor sen çok genişsin sanırım normal geliyor bu oyun oyunlarda abuk subuklugun önünü açtı resmen Neil denen tuhaf adam sağolsun
Hocam orda kız erkek hetero gayden ziyade film izler gibi duygulara odaklanmak lazım. Last of us 2 bunu çok güzel yapan bir oyun ben açıkcası düşünmedim bile o tıroymuş o lezbiyenmiş diye. Oynadım empatimi kurdum yeri geldi son sahnede duygulandım niye öldürmedi öldürseydi keşke vs. dedim ama sonuçta bu benim için interaktif oyun/film gibi bir tecrübeydi. Oynanış zaten dünyanın en iyi oynanışı konu post apocaliptik çok fazla iniş çıkışı var intikam var karakter gelişimi var affetme var o kadar güzel anlatmışkı post apokaliptik dünyada olabilecekleri. Kusura bakmayın tıro lezbiyen diyip iki kelimeye düşürmek bu oyunu SIĞ lık.
-
Neil denilen sapık Part 2 de sjw'den beni kusturacak hale getirmişti. Yok efendim zulüm gören yahudiler (tatlişler hep zulüm görmüş auuuvvv!), yerleri elcibiti bayrağıyla donatmalar, asyalı karakterler vs vs. Adam zaten israiloğlu. Lanetlenmiş ırk nereye elini atsa içinden geçiyor. Bu kafayla gidilirse Naughty Dog 'un sonunu getirecek. At fava bekle.
-
senin esprileri beğeniyorum reis.
-
Zevkler ve renkler sebebiyle nintendo sever arkadaşları tenzih ederim, onların oyun grubu diğer her platformdan ayrı bir yerde. FPS veya LoL gibi moba sever arkadaşları da tenzih ederim onlar zaten pc'dn başka yerleri yok ki bendeki pc'nin de tek nedeni lol ile lor oynamak.
Yukarıdaki saydıklarım hariç, sen oyun oynamayı seviyorsan derdin nedir ?
Güzel ve kaliteli oyunları oynamak.
Bunu sana en iyi sağlayan firma hangisi?
Playstation studios
Peki playstation studios'un yapmadığı tek şey ne?
Oyunları diğer platformlara çıkarmamak/geç çıkarmak
konu pc konusu değil ki, pc sever arkadaşlar gruba geldiler, çünkü gamepass ile alıştılar , aha biz konsol oyunlarını belki pc de oynarız diye heyecan yaptılar, daha sonra da sony kapıyı aralayıp tmm la biz de bir iki yıl sonra getireceğiz oyunları size yeter ki para verin diyince önce bir heyecanlandılar, sonra pc kan damarları kabardı, biz neden gamepass gibi sistemden bedava ve day one oynayamıyoruz abiiiiii diye bi sony'ye kuruldular, şuanki tüm o sony ve ps nefretinin sebebi bu başka hiç birşey değil. yoksa sanane abi pssr teknolojisinden, benim ps pro da alan wake 'i kaç fps oynadığımdan, git kendi dlss midir fsr midir 4090 mıdır, teknolojinle neyi nasıl oynuyorsan oyna. Benim bir tane bak bir tane pc başlığında mesajım yok atmam da banane abi, ama maşallah sabah akşam ps başlıklarında gezen arkadaşların çok ağır gazları var.
-
Ben de gerçekleri yazınca Ardın yandı diye yorumladım:) hahahaha -
Normalde 50 alacak oyun sırf Ukrayna diye gurur kasıldı. Bu bugda yukarıda saydığım özelliklerde oyun EA Ubi T2 filan yapsa yerden yere vurulurdu. Metasıda 60ı hayatta geçemezdi. Ukrayna qanzi destek atalım modu açılmış. HARDCORE GAMERLAR YEMEZ ARDI YANIKLAR YER SADECE HAHAHA -
30 saat neden gömdün o zaman keko musun?
-
Spiderman 2 oyunu ilk oyun kadar olmasa da güzeldi. Bence o yılın GOTY ödülünü de almalıydı. Evet Mary bölümleri çok sıkıcı kötüydü. Oyun kısaydı ve ek DLC’ler 1 yıl geçmesine rağmen hala gelmedi. -
Astro’yu kendi PS kullanıcıları bile oynamıyor. PC’e hemen çıkarsınlar da satışları artsın zarara girecekler -
Naptın hocam Tears Of The Kingdom ve Baldur's Gate 3 olan sene :) BG3 son düzlükte çıkmasa Zelda'nın alacağı kesindi. Şansı sıfırdı Spiderman'in.
-
Oyun puanlamaları çok taraflı yapılıyor. En iyi oyun ödülleri de taraflı veriliyor. Puanlar gerçeği yansıttığı bu yüzden söylenemez. Böyle Wake tarzı film seyrettiren oyun oynayacağıma hikayesi çok daha kaliteli dizi ve filmleri izlemeyi tercih ederim. -
Bana göre Spiderman 2 daha iyiydi. Grafik ve aksiyon oyun oynattırırken hiç sıkılmadan oynadım ve 2 kez bitirdim. Baldur bence herkese hitap etmiyor. Bana hitap etmedi denedim yok kart oyunu gibi bekle hamle yap sonra bekle karşı hamle yapsın bu bekleten oynatmayan oyunlar bana göre değil. Zelda lafım yok ama bence Baldur almamalıydı. GOTY oyuncu genel kitleye hitap ederek verilmeli. Spiderman yanlış hatırlamıyorsam o yıl sıfır çekmişti hiçbir yerde ödül vermediler. Zelda ödül almıştı neydi hatırlamıyorum. Bence haksızlık yapıldı. -
Şimdi şöyle bir varsayımda bulunursak GTA 6 PC'ye çıkmayacak Tamam okey Ama yeni gelecek bir özellikle Xbox Game pass sahibi isen hesabındaki diğer oyunları da oynayabileceksin bu gerçekleşirse GTA 6'yı xcolud dan oynayabilir miyiz
Amaç ps5 i elden çıkarmak 😅 -
GOATKER'da 50 saate yakın oynadım her dakikasından inanılmaz keyif aldım. Çöpten ring sevdalısı ardı yanıklığı defalarca kanıtlanmış birisinin yorumları boşa çaba olacaktır -
Adamların iş arkadaşları bu davada ölmüş elbette gurur kasılır imkansızı başardılar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X