Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127.328
Cevap
302
Favori
4.580.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 63586359636063616362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sony pc sürelerini bir seneye indirsin ben de ps i bırakıp geçicem pc ye.

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    15 aya kadar indi, yakında kısa dönem olur
    Yav olmaz mı ne PC manyakları var.Adam Valorant'da 1000 FPS aldım diye geziniyor.Uç örnek bunlar ama buradaki PC kullananlar böyle deği.Kimisini şahsen tanıyorum,kimisini de yazdıklarından anladığım kadarıyla kestirebiliyorum.FPS denilen meret zaten dimishing return 'ü olan bişey belli değerlerden sonra sana getirdiği aman aman bir akıcılık yok.Önemli olan 60 FPS değerini iyi ayarlarda ve iyi çözünürlükle tutturmak benim için.Bunu konsol yaparsa konsolda,PC yaparsa PC'de olurum.

Yoksa "herşey Grafik mi karşim ,FPS mi karşim sanat yönetimi len" diyen adam da ağır boş yapıyor.O zaman ben de sorarım ona niye Pro aldın o zaman? Oynasaydın PS5'te ,hatta mevcut nesil kütüphanesinin yüzde 70'i PS4'te de var.Takılsaydın öyle:)
    RGB led'lerin benden 😅
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Hadi buyrun.Fişini çektikleri oyuna da Remastared yapıyorlar 🤦

Umarım söylenti olarak kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 10 Aralık 2024; 18:28:34 >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

İnsanların spesifik bir ürün, platform yerine hepsine meraklı olabileceğini nasıl düşünemiyorlar anlamıyorum. Ben misal Switch, PS, Xbox hepsinin durumunu, teknik incelemelerini takip ederim. Buna bir insan neden "sana normal gelir mi" diye düşünür ki? Keşke siz de biraz meraklı olsaydınız da arada 4090 karşılaştırması yapanlar çıkmasaydı [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] Bir şeyi eleştirmek için de bilgi sahibi olmak gerekiyor. Bilgi sahibi olmadan mı eleştirelim bir kısmının Pc için yaptığı gibi? 5-6 fps [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Aralık 2024; 18:36:1 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ya iyice böyle freak tayfa var ya.1000 FPS len team.Onlardan bahsediyor

Burada kaçı öyle ki? Onlar hardcore esport tayfa. Burada öyle biri izlenimi veren pek insan yok bence. Ben online oyun hiç sevmem mesela. Anca 1-2 tane mobil oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Aralık 2024; 18:37:20 >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Ahahaha valla ilk 3 Remastared 'da ben de destekledim:)
  • Indiana Jones mükemmel olmuş, hatta son 5 - 6 senedeki en iyi Xbox oyunu desem abartmış olmam. Muazzam iş.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

2 oyun PS'e geliyor sadece. Sanarsın hepsi PS exc. Dolu olsun diye koymuşlar görsele [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Aralık 2024; 19:12:26 >

Hala çok güzel gözüküyor bu Sony den adam olmaz

Ben pc tercih edenlere ağzımı açmadım hacım ya, ps ile alakası olmayıp deli gibi durmadan eleştirdikleri ps hakkında konularda yatıp kalkanlarla benim derdim. Ben ps hayranıyım zaten bir gün saklamadım ki. Mavişim yani[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  ama bunun nedenini her zaman her yerde savunurum, benim en begendiğim oyun oynamamın nedeni olan oyun tarzlarını belli standartın üstünde PlayStation un sunmasıdır. Yoksa gitsinler bu beşik sonuna kadar sadece game as a service abansınlar bir dahaki nesil yarı parası olsun yüzüne bakmam

• Cheryl Mason kullanıcısına yanıt
    Ya böyle yapmayın gazlanıyorum:) POE2 aldım o da güzeldi. Adam gibi oturamadım başına henüz ama:). Diablo dan daha karanlık ve daha oturaklı.
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

BG3 gibi gelmiş geçmiş en iyi oyunların başında gelen oyun ile alan wake 2 denen sıkıcı garabet oyun aynı cümle içinde geçmesi bile Bg3 e hakarettir. Bir zaman bulsam ikinciye başlayıp 120 saat daha gömecem. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Sony oyunları candır.Benim için de çok mühim bu oyunlar.Ben senden bi tık erken kızıp şimdilik terkettim
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

Beni biliyorsun, elime geçen her fırsatta Xbox'a sallarım ama bu oyun cidden sağlam olmuş. Xbox'tan beklenmeyecek seviyede iş çıkmış. Sezar'ın hakkı Sezar'a  

• Series S sponsorluğunda Ps5 exclusive olan Black Myth Wukong’a Türkçe eklendi.
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • 
Sayfa: önceki 63586359636063616362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.