PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6362. sayfa)
-
-
-
37 yıllık Gamepass Aboneliği? -
Oyunmuş zaten iki tane yok artık diyeceğimiz şey, gamepass i xbox Ps e getirmek ister de Sony’nin isteyeceğini hiç sanmıyorum.
-
Muhtemelen istemez evet ama bence olsa Sony'de zarar yazmaz Yalnız öyle bişey olsa burada dönecek makaranın heyecanı uyutmaz 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 11 Aralık 2024; 1:22:42 > -
Xbox konsol defterini kapatmış olur. Sony daha çok konsol satar ama oyun gelirlerinden büyük zarara uğrar. Ben isterim valla net.
-
Emin'deki hayal gücüne bak.
Oyun olarak şok etkisi yaratacak tek şey Bloodborne 2 geliyor aklıma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 11 Aralık 2024; 6:52:6 > -
Gamepass, beta oyunların PS release'i öncesi test edildiği bir platform olarak kalırsa daha iyi olur.
Hem Gamepass konseptinin hakkı verilir :p, hem de oyunlar PS'e çıkınca hakkıyla satış yapar.
Bu sayede, yapımcılar daha kaliteli oyunlar çıkarabilir. Bir daha Zortfield gibi fiyaskolar yaşamayız
-
Tarih boyunca sürekli sadece zulüm yapan topluluk lanet topluluktur. Drucman dan ben korkuyorum açıkçası. Yeni oyunun içine mıçacak hissi veriyor bana. Lezbiyen ayı ile gay ren geyiğinin ilişkisini izleyebiliriz(!)
-
Amazon USA (Kasım)
Donanım:
#12 - PS5 slim
#27 - PS5 Digital slim
#31 - PS5 - Fortnite bundle (dijital)
#34 - Playstation Portal
#48 - PS VR2
#57 - PS5 Pro
#87 - PS5 - Fortnite bundle (disk sürümü)
#94 - PS5 Digital (NBA 2k25 sürümü)
ilk 100 de switch de, xbox da yok.
-
kanka iyi exc gelsin güzel oluyor da gamepass çöpü gelmesin ya, xbox logosu kaliteyi düşürür.
-
Sony'e helal olsun ya
Böyle bir nesle rağmen süper satışlar yapıyor
PS6 çıkana kadar da PS5 eminim 100 milyonu geçecektir. -
Yok hocam gelsin bence
PS plus + Gamepass aboneliği patlatırız
Hem xbox konsol defteri tamamen kapanmış olur :) -
Çok sağlam soulsçudur severek izlerim ama premium deluxe edition maviş fanboyudur
-
-
Adam Ps5 Pro SAyfalarına Yazıyor Artık Buralara Uğramaz daha :D
-
Bu Oyun ExBaksa Çıktımıki :D
-
-
-
Fallout 5 teaser gelecek, Todd Howard ağabey bombayı patlatır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X