Bu oyun ülkemizde iyi sattı, firma da karşılığını vermiş sağolsunlar. Ubisoft, EA, Rockstar, Microsoft'tan asla beklemeyeceğimiz hareketler mesela. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6361. sayfa)
-
-
Saydığınız firmalar türkiye de inanılmaz satışlar yapıyor ama talep etmemize rağmen türkçe eklemiyorlar
Allah belalarını versin cidden oyunlarda "türkçe" dil desteği en hassas olduğum konudur.
Ubisoft belasını buldu zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ubisoft'un batışı beni inanılmaz mutlu ediyor zaten, rezalet bir firmaydı. Ellerinde güzel markalar var, umarım Sony alır da kullanır. Belki yıllar sonra ilk defa Türkçe AC oynamış oluruz.
Microsoft'un Türkiye'de o kadar abonesi var Gamepass için, hala oyunları Türkçe çıkmıyor. Yapay zeka sayesinde çeviri maliyetleri fazlasıyla düşmüş olmasına rağmen bunu yapmıyor.
-
İşte ondan dolayı dikkatimi çekmeye başladı oyun:) Persona 1 sen 2 olunca demek ki bu oyunda iş var dedim:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne 15 ayı 1 yıldan daha az şu an zortman senesi dolmadan pc'ye duyuruldu
Pc ye sızdı diye erken çıkardılar. Ragnarok a bak 2 sene sonra geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Skill Up İndiana Jones inceleme videosu yayınlamış.Öve öve bitiremiyor oyunu.Bu adamın videolarına göre oyun alan bir kitle var.Helal olsun Machine Games'e , neslin en iyi oyunlarından birini yapmışlar.
Bu arada bugün Matt Booty Indiana Jones'un Bethesda satın alımından önce üretimde olan bir proje olduğunu söyledi.Yani fp kamera açısına karar veren Microsoft değil Bethesda ve Todd Howard.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 10 Aralık 2024; 21:23:30 > -
port edememişlerdir sony pc'ye neden oyun çıkarıyor anlamak zor ama klasik sony formülü patladı yerini dolduramayacaklar
Ya güzel oyun olduğu zaman Pc cisi, Xboxcısı Pscisi bir olur. Ms e kızgınlık bu kadar bütçe stüdyoların var bu tarz işler yap ki Sony de sallamasın. Burada eğlencesine yazıyor insanlar. Rekabet kaliteyi doğurur her zaman.
Caped'den de Sony oyunu övgüsü beklerim ben bundan sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 10 Aralık 2024; 21:52:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam gibi konsol ve oyun yapsınlar sallamayalım.
Game awards’da Days gone remastered duyurusu bekleniyormuş
-
O firmanın batma raddesine gelişi kapitalizmde yaratıcı yıkım diye tabir edebileceğim bir olay. Gerçekten batmayı sonuna kadar hak ediyorlar. Bir iki güncel oyunlarını denedim; bu kadar fabrika işi ve birbirinin inanılmaz benzeri yavan ürünler olamaz. Oynanış ve yapay zeka konsunda aşırı ham ve geri kalmış haldeler, hatta bu departmanlarda geçmiş ürünlerine kıyasla daha da geriye gitmiş olmaları bile olası. Bir Antik Yunanistan'ı baştan yarattıkları o Assassin oyunu açık dünya olarak güzeldi. Hakikaten devasa bir iş. Ama o bile tekrarcı ve kopyala yapıştır içerikle doluydu. Bir noktadan sonra çok sıkıcıydı. Far Cry vs hepsi zaten oldukça overrated. Aynı oyunun farklı iterasyonları. Eğer bir tanesini oynadıysanız kendinizi hepsini oynamış sayabilirsiniz. Kısaca vasat kalitede açık dünya çöplüğü meydana getirme konusunda bir numaralı firmaydılar. Bu kadar dayanabilmeleri bile ilginç.
Şu konsolu almış olsam yemin ederim arkadaş ortamında söylemeye utanır sıkılırdım.
PSOSSR'um yine patır patır bırakmış.
Adamlar soruna çözüm olarak patch ile PSSR'ı kapatmayı ekliyorlar.
''With pssr disabled, the game will use the same upscaling technology as the playstation 5''
-
Pc pahalı pahalı diye konuşanlar işlevsiz konsola büyük paralar döktü. Neyse dolandırılmaya alışıklar onlara bir şey olmaz😂
Abi konsol çıktıktan sadece bir ay sonra düz PS5 performansını yakalamaya başlamışlar. Bence çok büyük başarı. Bu hızla giderlerse 2028 yılında düz PS5'e %25 fark atacaklardır. Bu Mark Cerny bir deha dostum (ama dolandırıcılıkta).
-
dedik video oyunları tarihini en büyük kalpazanlığı diye.. mark cerny farkı
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X