Ben ikisini de çok çok seviyorum ama bana kalsa da Zelda almalıydı. Yalnız BG3 epey popülerdi ve çok büyük kitlelere ulaştı. Jüri dışında oyuncuların oylarında da o aldı mesela. Benim de türle alakam yoktu mesela çok sevdim ona rağmen. Yani esas almasa bu eleştirileri epey yapan olurdu. Bence genel kitle hitabı diye bir kriter olmamalı ama. Elden'ın ödülü geri almaları lazım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Aralık 2024; 16:16:5 > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6359. sayfa)
-
-
Alan Wake 2'nin hakkıydı, larian sağolsun yüzyılın şikesini yaptı nasıl bir para yedirdiyse utanmasalar en iyi shooter ödülünü bile baldur's gate 3'e vereceklerdi.
-
Ne var ki Ghost of Yotei fragmanında? -
Hocam töreni geçin, oyuncu kitlesine bakarsanız nasıl sevildiği popüler olduğu belli. Beklenmedik, sevilmedik bir oyun değil ki BG3. Şike denecek bir konumda değil yani. Her ne kadar gönlüm Zelda'dan yana olsa da şaşırmadım ben. BG3 olmasa Zelda alacaktı. Yine diğerlerinin şansı yoktu. Ben üçünü de oynadım. Zelda, BG, AW2. AW2, Spiderman vs. bu sene çıksalar elleri daha güçlü olurdu. Rakipleri çok güçlüydü 2023'te.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Aralık 2024; 16:27:22 > -
Yav ToTK almasın bir zahmet zaten 2017'de BoTW almıştı goty'yi.
-
Hiç katılmıyorum. Sonuna kadar hak ediyordu, BG3 Act 3'te sıkıntı yaşıyordu biraz. Totk baştan sona harikaydı. Artık DLC'yi bile aday yapıyorlar Totk en azından devam oyunu :)
-
BG3 act 3'te sıkıntılı da Totk komple 720p 25 fps
-
Sıkıntı dediğim teknik değil, içerik olarak. Totk o koca dünyası ile neredeyse hiç loading olmadan giriş seviyesi bir telden hallice donanımla mucize yaratıyor aslında :) Ki zaten ödüllerde tekniğe hiç bakmıyorlar. Baksalar FromSoftware oyunları elenirdi. 2024'de Pc'ye 60 fps kilitli oyun yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Aralık 2024; 16:32:7 > -
Ben lanetlenmiş ırk olayına inanmıyorum ama neil druckmanın tuhaf olduğu gerçeğini değiştirmiyor
-
Yav abim çatır çatır oyun yiyen hardcore oyuncu Sony oyunu ile yetinir mi ya.Burada ki çoğu insan oyun başındaki vaktinin çoğunu 3.parti oyunlar ile geçiriyor.Yani Sony Bey yılda 2 iyi oyun yapacak diye 3.parti oyunları hem daha hesaplı hem performanslı oynayacak bir platforma geçiş yapması olağan değil mi?Kaldı ki çoğu PC'cinin PS5 duruyor evde.İyi Exc geldi mi oynar geçer.Ha yoksa da çeker kendine bi PS5.
Yani PC tarafında olan insanlar Sony'nin oyun yapma konusundaki maharetine bişey diyor mu?Hayır.E o zaman.Benim aynı oyunu 1080 p 30 FPS yerine 4K 60 oynamak istemem neden garip?
Bunu da şundan soruyorum diğer arkadaşlar adına konuşamam ama ben sen neden Xbox kullanıyorsun,sen neden PS seviyorsun diye kimsenin tercihini sorgulaamadım bugüne kadar.Onun iç rahatlığıyla soruyorum bu soruyu
Yani ben oyun seviyorsam PS sahibi olmak zorunda olmadığım gibi PC sahibi olmak zorunda değilim.Hiçbiri oyun seven adamın tek adresi değil bunların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 10 Aralık 2024; 16:57:5 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bonobo643
Yav abim çatır çatır oyun yiyen hardcore oyuncu Sony oyunu ile yetinir mi ya.Burada ki çoğu insan oyun başındaki vaktinin çoğunu 3.parti oyunlar ile geçiriyor.Yani Sony Bey yılda 2 iyi oyun yapacak diye 3.parti oyunları hem daha hesaplı hem performanslı oynayacak bir platforma geçiş yapması olağan değil mi?Kaldı ki çoğu PC'cinin PS5 duruyor evde.İyi Exc geldi mi oynar geçer.Ha yoksa da çeker kendine bi PS5.
Yani PC tarafında olan insanlar Sony'nin oyun yapma konusundaki maharetine bişey diyor mu?Hayır.E o zaman.Benim aynı oyunu 1080 p 30 FPS yerine 4K 60 oynamak istemem neden garip?
Bunu da şundan soruyorum diğer arkadaşlar adına konuşamam ama ben sen neden Xbox kullanıyorsun,sen neden PS seviyorsun diye kimsenin tercihini sorgulaamadım bugüne kadar.Onun iç rahatlığıyla soruyorum bu soruyu
Yani ben oyun seviyorsam PS sahibi olmak zorunda olmadığım gibi PC sahibi olmak zorunda değilim.Hiçbiri oyun seven adamın tek adresi değil bunların.Şunu nesnel bir bilgi gibi yazmasından sonra nasıl ciddiye alabildin?
Alıntı
metni:Bunu sana en iyi sağlayan firma hangisi? Playstation studios
-
Açıkçası GOTY kimin aldığı umurumda değil. Benim GOTY’im senin GOTY’in herkesin farklı olabilir herkesin kişisel oyun zevki ve bağı farklı olabiliyor. Bu sene en iyi devamlılık adı altında oyun karakterlerini dizide en başarılı yansıtma ödülü var. Onu favori karakterim Knuckles’a versinler bir tek onu istiyorum. Ama vermezler ben kimi desteklersem ona vermiyorlar -
O en iyi sağlayan firmanın da Aralik 2022 - Aralik 2024 arası cikardigi AAA single player oyun sayisi tamı tamına 1 (Bir).
-
Ya bu konuya girdiğin an subjektife zaten okey oluyosun.Herkesin kalbinde bi Aslan yatar.Ben Remedy çok seviyorum mesela.Biri Rockstar sever.En iyi stüdyo bu der.Oraya takılmam ben.Ama işte yine oyun kültürü vs işlerine giriliyor.O yalnış.
Şunu anlatamadık, burada milletin derdi ne Sony oyunları ne geçmişi ne kullanıcısı..Milletin derdi mevcut Sony yönetimi'nin yaptığı hatalar..Yine onun çıkardığı bana göre hazır olmayan ara konsol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 10 Aralık 2024; 17:21:59 > -
-
Katılıyorum her dediğine, sadece bir insan bu kadar net ps markasına kin duymasının nedenini açıkladım. Tabiki 3. Parti oyunlar da benim en çok vaktimi alıyor, benim vaktimin çoğu 3. Partide geçiyor bu sene zaten cıkmadi birinci parti oyun Astro bot hariç o da 20 saat oynadık.
ama benim pc tarafındaki genel ps nefretinden bahsettim, sana yemin ederim 5090 ne zaman çıkacak veya 4090 hangi teknolojileri destekliyor, fiyatı kaç para bilmiyorum umrumda da olmaz. Ama birisi ruh hastası gibi digital foundry den hiç sahip olmadığı ve almayı düşünmediği bir aletin digital foundry YouTube kanalında çıkan her videoyu benden çok izliyorlar, bu sana normal geliyor mu?
-
Ghost of yotei ile kapatmazlar koca seneyi umarım, PC'ye daha çok exc getirsinler de çekek
-
Nisan - Mayıs'ta TLOU 2 ya da Demon's Souls gelir.
-
Bg3 çığır açtı. Aw2 ne yaptı. Sh kopyaladı. Birşey yaptığı yok. Ruhsuz bir trajedi çıktı ortaya:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X