Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SultanApex , haritaci41 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
130.034
Cevap
308
Favori
4.671.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63756376637763786379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Caped 117 Crusader C kullanıcısına yanıt

Caped arada sirada trollemeye ara ver de tebrik et :) GotY olmasi için illa ki çok satması gerekmiyor ki. Sonuçta başarısız sayılacak derecede az da satmadı.

İşin gerçeği, istemediğimden değil ama ben de Astro Bot'a pek şans vermiyordum. "Final Fantasy" alır diye bekliyordum. Demek Allah "Persona"nin dualarını kabul etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Starfield dan iyi olacağı kesin ama Naughty Dog a yakışmamış gidi duruyor
    Astrobot un yılın oyunu olması ne demek ya
    Yılın oyunu demek tüm oyunculara hitap eden her PS oyuncusunun oynaması veya oynamak isteyeceği bir oyun olması gereken
    Evet Sony in 30 yılına saygı duruşu olmuş güzel bir ödül ile taçlandırılabilirdi ama Game of Year ile değil
    Şu konsolu satmamamın tek sebebi GTA6 dır

• Tabiki en doğal hakkın. Söz vermek başka bir şeye benzemez . Bu arada tebrik ederim. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

@Nat Alianovna beni 1 ay banlayabilir misiniz rica etsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 13 Aralık 2024; 9:14:31 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

gitme la, sensiz grup çöp

edit : jet admin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 13 Aralık 2024; 9:29:40 >
  • Intergalactic fragmanını izledim meta sarısıyla gelir, Outer worlds 2 çok daha tok bir oyun buna kıyasla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Helal [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] , merak etme Avowed çıkınca büyük ihtimalle bende 30 gün banlayacam kendimi , benim de sözüm vardı 78 den yukarı alsın banlayacam kendimi diye [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Sony winnerlığı bambaşka bir şey ya. Harbiden remastered bilmemne öldü falan diyorsun bir bakıyorsun cenaze namazını kıldırıyor [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] İlk jenerasyondan beri bir kullanıcınız olarak sizden şüphe duyduğum için özür mektubum ektedir Sony bey. Ama wolviden de haber bekliyoruz. Bir de remastered'ın altını biraz kısalım çocuklar. İlla ben yapacağım diyorsanız PS1-PS2-PS3 dönemi oyunlarına yapın da uğraştığınıza değsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureHD -- 13 Aralık 2024; 10:0:5 >
  • Astro'ya şaşırdım biraz. Metaphor alır diyordum çünkü Rpg, Narrative derken iyi gidiyordu. Bu ikisini aldığı için FF Ve Elden'ın elendiği belliydi. Elden'ın boş geçmesi iyi oldu. DLC ayrı kategoride olmalı.

Goty almak için genele hitap etme, satış yapma diye bir kriter olmamalı. En çok satan ödülü değil bu. Zaten genele hitap etme nedir? Neye göre karar veriyoruz? Soulslike bakınca çok spesifik bir tür ama Elden Ring bu seneki tüm oyunlardan daha büyük kitleye ulaşmış bir oyundur baksak. Her oyuna biri çıkıp bana hitap etmiyor der. O yüzden Astro'yu böyle eleştirmek mantıklı değil. Diğerlerine de bunlar denebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Aralık 2024; 9:35:24 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    JRPG sevmeyen basmış Astroya yoksa işi zordu.

• pirate19 kullanıcısına yanıt

Ondan olsa Rpg, Narrative ve Art'ı almazdı rakibi FF ve Elden'ken.

Ben Astro'yu henüz oynamadım ama Metaphor alsın istiyordum. Muhtemelen fikrim de değişmez.

• Astrabot'un çok fazla ödül aldığı bir game awards için fazla söze gerek yok indie kalitesinde bir oyun bu ödülleri alıyor ise oyun piyasası harbi bitmiş demektir. Witcher 4 ve Intergalactic: The Heretic Prophet dışında duyurulan çok oyun göremedim. Ödül töreni değil sanki mtv müzik gecesi olmuş zaten o gıcık sunucu için diyecek hiçbir şey yok. GTA 6 gelene kadar adam gibi AAA bir oyun piyasaya çıkmayacak sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berringer -- 13 Aralık 2024; 9:48:16 >
  • Berringer B kullanıcısına yanıt
    black ops 6 gibi bir gerçek varken kimsenin oynamadığı helldivers 2'ye best multiplayer ödülünü vermek akıl dışı bir eylemdir

• Astro bot almış GOTY :) alacağını biliyordum platinledikte . Sony kalitesi her zaman farklı tabi. kötü yıl denilen yılda bile GOTY alıyor o7.

• Astro Bot ekibini tebrik etmek lazım. Ben Silent Hill 2 Remake harici bir oyun mutlu etmezdi oda aday olmadı, Metaphor da olsa iyiydi.

Witcher 4 trailer ı muhteşem. Witcher 3 yapılmış en iyi oyunlardan biri. Hype yaptırdı.

ND yine ucube yolunu tercih etmiş. Uncharted görsek iyiydi. Tlou 3 de olabilirdi. Bir Ciri ye bakıyorsun bir ND karakterine. İğrenç kesinlikle. Heyecan yaratmadı.

Onimusha seneler sonra sevindirdi. Okami devam oyunu seneler sonra hüzünlendirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 13 Aralık 2024; 10:9:59 >

her sene aynı oyunu cıkarıyorlar, neyine alacak ödül? aday olması bile başarı

Ben bu ödül töreninin gerçek oyuncu kitlesini yansıttığını düşünmüyorum.

• Twittera girer girmez şöyle bir manzara ile karşılaştım.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Millet delirmiş resmen. Bu insanlar oyun karakterlerine bakıp fantazi mi kuruyor valla ben anlamıyorum. Hayır karakter erkek olsa ve oyun kötü olsa daha mı iyi olacak bu insanlar için. Durun oyun çıksın bakalım iyi mi kötü mü bi görelim. Bu Amerikalıların dertsiz başlarına dert araması artık hastalık seviyesine gelmiş. Adamlar Ciri karakterine bile woke dei falan yazıyorlar.

Törene gelirsek, açıkçası Final Fantasy Rebirth'ün daha fazla ödül alacağını düşünüyordum ama metacritic ortalamalarına bakarasak Astro bot ve Metaphor arasında dağılmış olmasıda mantıklı. Neticede bu törende puanlamayı yapan insanlar bu oyunları inceleyen insanlarla aynı. Şahsen bafta ödüllerinin daha prestijli olduğunu düşünüyorum.

Töreni benim için harika yapan şey ise yeni duyurular oldu. Özellikle asyadaki geliştiriciler yıldızlaştı resmen. En şaşırdığım ise kesinlikle Õkami'nin devam oyunu oldu. Değeri bilinmemis oyunlar listesinin 1. Sırasındadır. Tabiki herkesin kalemi değil. Oyundan çok sanat eseri gibiydi ve Hideki Kamiya ile Capcomun yollarını ayıran proje bu olmuştu. Capcom son zamanlarda doğru kararlar vermeye devam ediyor ve geçmişte yaptığı yanlışı düzeltmek için adım atmış olması harika bir his yarattı.

Naughty Dog'un yeni ipsi ise biraz ters köşe oldu. Fantastik kurgu beklerken uzay temalı bir proje duyurdular. Gameplay görmeden karar vermek zor ama Naughty Dog söz konusu olduğunda animasyon ve gameplay mekanikleri açısından yine taş gibi bir iş yapacaklarına inanıyorum.

Sonuç olarak ödülleri bir kenara bırakırsak, belkide en iyi TGA törenlerinden biriydi. Geoff reyizi tebrik etmek lazım.

• ND'nin Yeni IP si harika gözüküyor, Guardians of the Galaxy havası var ve çok severek platinlediğim bir oyundu. Sadece Robotları kesmiyoruzdur umarım tek endişem bu şuan için, yani farklı yaratık veya insanlarla da mücadele etmek isterim.

• witcher 4'ü sony stüdyoları yapıyor galiba

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• 
Sayfa: önceki 63756376637763786379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.