Bunlara takılanlara hayırlı işler biz GOTY oyunumuzu indirir oynarız, Naughty dog dan zerre şüphem yok. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6379. sayfa)
-
-
Çok normal, Indiana Jones mükemmel oyun ama o bile doğru düzgün satamadı. Sebebi de elbette ki Gamepass. Gamepass satışları düşürüyor, normalde bu düzenli üyelik olsa problem olmaz ama insanlar iyi oyun çıktığında 1 ay abone olup iptal ediyor. Yani kar elde edemiyorlar.
Artık çoğu Xbox oyunu PS5'e day one çıkar, kaçarı yok bu işin
-
Abi öyle bir standart form yok ya:)Aha bak dışarı, çeşit çeşit form var.Kısası,uzunu, zayıfı, şişmanı, çillisi..Hele ABD çeşitli milletlerden oluştuğu için daha fazla çeşit var.Biliyorum bünyen Lara Croft görmek istiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yalnız Elden Ring DLC zerre ilgi çekmedi.Bişeyin cılkını çıkarmayacan işte.. Kabahat FS müridlerinde..Bunlardan cesaret alıp sağma yolunu izlemiş demek FS..
Bunu yeni gördüm acayip sevindim.Ps2 de en sevdiğim serilerden biridir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın çeşitlilik önemli ama
Sürekli aykırı tipler yaratma çabaları beni irite ediyor
Oyunlarda normal tipte insan göremez olduk
Bir de şu herşey de zenci karakter koyma durma var dikkat edersen bütün filmlerde Tanrıyı zenci oynuyor Pinokyo'nun perisini zenci yapmışlar yani Harry Potter'ın yeni dizisinde Sirius snape zenci olacakmış yani bunu ırkçılık olarak görmeyin ama bence Amerika zamanında yaptıklarının diyetini ödüyor
Ayrıca Lara Croft efsanedir Bence oyun dünyasına daha gerçekçi daha güzel bir kadın yok seslendiren aktris çok başarılı seslendirme çok başarılı Vesaire Vesaire
Astro Bey diyeceksiniz
-
Ya ben de sevmiyorum böyle formül gibi hesaplı olunca.Ama işte herşey etki tepki işi.. Homofobi, ırkçılık, cinsiyetçilik olmazsa Woke da olmaz.Ha Woke da karşıtını yaratır hâl aldı.O da başka bir mevzu..Ben gri alandayım başkan bu konuda.Eser ve oyuncu iyiyse çok rahatsız etmiyor beni.Ama hem eser hem oyuncu tırt ise daha çok göze batıyor.Bu Amazon 'un LOTR uyarlaması gibi..
Oyun güzel olmadıktan sonra karakterin nasıl göründüğünün ne önemi var ki zaten.
Naughty Dog her zaman sektörün üstünde oyunlar yapmıştır. Bu oyununda aynı kalitede olacağına inanıyorum. Şahsen oyunun mekaniklerinin yada animasyonlarının bozuk olmasındansa, karakterin veya hikayenin tartışılmasını tercih ederim.
Ha bu arada bizim ülkemizde, özellikle genç nesilde garip bir kültür özentiliği gözlemliyorum. Yediğimiz peynire bile ötv ödediğimiz bir ülkede, gerçeklikten kaçış yollarımızdan biri olan oyunlarda böyle rahat mabadlı amerikan geyiğine kapılıp ona buna sjw muhabbeti yapan insanlar maalesef kendi hayatını daraltıyor. Her oyuna bu şekilde bakarsanız hiçbir oyundan zevk almazsınız. Samimi söylüyorum manyak olursunuz.
Kişi eğer Sony yada Naughty Dog nefreti nedeniyle bu şekilde davranıyorsa ona birsey diyemem tabiki. Neticede o kişi için ana karakterin kim olduğunun zaten bir önemi yok. Sonuçta insanlar herseyi beğenmek zorunda değiller. Oyun bir çıksın görelim önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Game awards 2024 witcher 4 duyurmuşlar
Vay be Yılın oyunu geliyor.
Witcher 3 next-gen grafiklerinde aynı büyüklükte açık dünyası olsa bile yeterli farklı bir grafik motoruna falan ihtiyaç dahi yok.
Hazır assetler bile gayet yeterli pastelsi yağlı boya gibi sanatsal tasarımları olan bir oyun zaten nereye baksan Tablo gibi screenshot alıp masaüstü yapası geliyor insanın.
IGNyoutubeThe Witcher series returns with a new protagonist. CD Projekt Red's new RPG saga replaces Geralt with Ciri as the playable character to lead us into a new fantasy saga. From the developers of The Witcher 3: Wild Hunt and Cyberpunk 2077, CDPR give us our first glimpse into the world of The Witcher 4 as Ciri takes on a fearsome monster called the Bauk in this trailer pre-rendered in a custom build of Unreal Engine 5. #IGN #Gaming #TheGameAwardshttps://www.youtube.com/watch?v=yWMu6JeT2g8&t=116s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 13 Aralık 2024; 12:26:3 > -
Bizim kuşağın ergenlik aşkı ya..Tam anlamıyla ikonik
Evet abi çok haklısın ama son üçlemedeki karakter gerçekçiliği de çok başarılı atıyorum 2 oyunda resmen Lara'nın orada üşüdüğünü Sen de hissediyorsun veya yaralandığı zaman çıkardığı sesler verdiği tepkiler konuşması ses tonu hepsi çok gerçekçi ve çok başarılı
Ne diyonuz?Intergalactic sonrası bir Uncharted 5 ya da TLOU3 gelir mi nesil bitmeden?Ben bu nesil zor görüyorum ama gelirse TLOU3 gelir gibi...
I wish
Uncharted 4'ü tekrar oynamaya başladım galiba 15.16. bölümünde falanım hala çok güzel gözüküyor Ve hala çok zevkli
Bence de iyiydi son üçleme... Uncharted gerçeği olmasa daha çok tutulurdu hatta..Ben Uncharted severim ama yani Nathan zor bela tepeye çıksın, kötü adamlar şıp diye belirsin, ortalık yıkılsın döngüsü beni baydı artık.Ben TLOU 'cuyum o yüzden.Karanlık hikayeler her zaman daha ilgimi çeker benim
Bir de Sony'nin her oyuna adapte ettigi geveze componion işinin kaynağı da Uncharted.Uncharted'laşma dediğim bi implantasyon bu...Sony'nin azaltarak bırakması gerekiyor bunu bana kalırsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 13 Aralık 2024; 12:43:47 >
Evet hocam uncharted'ın tek sevmedim yönü çok fazla çatışma olması Onun dışında görselliği konuyu işlemesi Gerçekten çok başarılı Last Of us PlayStation 3'te oynadım PlayStation 4'te oynadım Onun öncesinde YouTube'dan izlemiştim cihazı almadan önce cihazları almadan önce ama ne yalan söyleyeyim şimdi buradaki arkadaşlar kızacak ama ben ikinci oyunu gerçekten beğenmedim çıktığı ilk gün oynamıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 13 Aralık 2024; 12:44:28 >
Bir de bizi bilmeyen arkadaşlar yanlış düşüncelere kapılmasınlar Biz oyunlarla tanışalı çok oldu 43 yaşındayım ilk oyuncağımı 10 yaşında almıştım Commodore 64 sonrasında masaüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar emülatörde PlayStation 1 sonra PlayStation 2 PS Vita öncesinde PSP daha sonra PlayStation 3 Nintendo wi Nintendo DS PlayStation 4 xbox series aralarda yazmayı unuttum Xbx arcade son olarak da PlayStation 5 sahibiyim
Bir de 3050 li laptop
Derdimiz hava atmak değil ama daha sonra daha dün oyun dünyasına girmiş adamlar Sony eleştirdiğimiz için bize laf söylüyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 13 Aralık 2024; 12:51:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X