< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6381. sayfa)

-
-
Ben bunu görüp bayılmıştım...Ama Third Party sanıyordum.İyi çıkarsa bu da ilgi çekici iş.Ki çıksın ya mümkünse ..İlgimizi çeken, beklediğimiz oyunlar iyi çıksın.Yani sırf rakip platform oyunu diye patlasın istemek bence sıkıntılı bir düşünce tarzı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya sorma kahrımdan perişan olduğum için akşam stalker 2 ve indiana jones akacağım üzerine black ops 6 patlatırım
-
En önemlisi 2025'de Gears of War: E-Day var hepsi bir yana Geow bir yana
-
2018'de alınan Compulsion Games oyunu.Sanat tasarımı nefis görünüyor.Geçenlerde yarım saatlik derin bakış yayınlanmıştı , çok ciddi emek vermişler.Tabi 3A'dan daha çok 2A gibi.
Zaten çoğu hardcore oyuncuda ya iki konsol var ya Pc+Ps var.Oyunların kötü çıkmasını istemek akıl işi değil cidden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 13 Aralık 2024; 13:46:11 > -
O zaman dua edin de Naughty Dog'un yeni oyunu 2025'de çıkmasın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fable güzel çıkarda outer worlds max 4-6saatlik kısacık bir oynanışı olucaktır.
-
Nintendo her perşembe astro bot benzeri bir oyun çıkarıyor zaten
-
İlk oyun 15-20 saatlik oyun zaten.Tanıtımda ilk oyunun 2 katı büyüklüğünde olacak dediler.
-
Sony'nin Nintendo oyunu diyorlar zaten o yüzden.
-
Dünya düzenine hoşgeldin . Ama Astro gerçekten güzel kaliteli oyun ben daha Playroom’un ufak versiyonundan anlamıştım. Bu seçtikleri listede bence seçilmesi gereken oyundu. Liste bence kötüydü bu listeye Silent Hill kesinlikle girmesi gerekiyordu ama sokmadılar DLC’i soktular. Ace Escape serisiyle büyüdüm Sony keşke bu seriyi geri getirse oynarım.
İki taraf içinde iyi Xbox tarafı da diş göstermeye başladı multiplatform çıkarsın beni ilgilendirmez hepsini 1.gunden paspasa getiriyor benim için harika ancak en en kâr eden taraf nasıl oluyorda pc ff bir sene olmadan geliyor duyurulan her oyun pc de var bazı oyunlarda Xbox pc bazılarında pc ps iki firmada pc pazarını artık bırakmaz
Co-op online falan bişeler denemezlerse inş tabi 20-40 saat arası bir oynayış beklerim bende
Ama bu sefer offline hikaye kısmını kısa tutup online multiplayer platform olarak çıkacagını düşünüyorum arkadaslarınla birşeyler yapmaca Warhammer 40k space marine 2 mantıgında çıkacaıgnı düşünüyorum. Arkadaşlarınla uzayda yaratık kesmece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 13 Aralık 2024; 14:1:34 > -
ND yeni oyununu sağlam gömmüşler. Hem yorumları kapatıp hem de insanların özdeşleşemediği, zorlama karakterler sununca sonuç bu oluyor.
19.000 downvote - 18.000 upvote almış. Yetenekli bir stüdyo, uncharted serisi, tlou 1 gibi çok başarılı oyunlar yapmışsın. Neden böyle ucube tercihlere giriyorsun? Homofobik değilim ama beni bile böyle zorlamalar rahatsız ediyor. Tlou 2 lincinin aynısı yaşanacak muhtemelen.
Sen bu oyunu insanların kendisi ile özdeşleştirebileceği, daha sevilebilecek bir karakter ile de yapabilirsin, sunabilirsin. Oyuncu ile inatlaşmak neden? Hali hazırda linç yemişsin bir önceki oyununda tercihlerinden dolayı. Neil emekli olursa ND daha başarılı yoluna devam eder. Kendisi Miladını doldurmuş gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X