Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: jumbooo , Raven Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
128.437
Cevap
303
Favori
4.608.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 63806381638263836384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Gears severim ama şöyle iyi bir Halo tercihimdir her zaman...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oliwander O kullanıcısına yanıt
    Konu oyunun iyiliği kötülüğü değil. Konu biz oyuncuların artık tüm naughty dog oyunlarında neil druckman’ın politik ajandasına maruz kalmak zorunda bırakılmamız. Bir oyununda olur anlarız da adamın tüm oyunları böyle ise ortada bir sorun var demektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Astro Bot'un GOTY kazanması rezalet. Bildiğin çocuk oyunu, sadece son seviye oyuncuyu zorluyordu. Hani GoW ve TLOU gibi oyunlara film-oyun diye dalga geçiyorlar, en zorda oynayınca alakası yok ve keyifli oluyor. Diğer adaylar da zayıftı ama Wukong veya Metaphor'a ver geç işte illa Sony'nin marketing parasını alacaklar.

Onun dışında TLOU pt. 2'yi çok sevmeme rağmen ND yeni oyununda bu sefer sjwyi hikayeye yediremezse bilerek gözümüze soktuları kesinleşecek. Oyun yine teknik bakımdan çok iyi olacaktır fakat yine de sjwden dolayı özgün tasarım bulacağımızı sanmıyorum.

• Hideki Kamiya'dan mesaj var. Kendi yarattığı Õkami serisine yeniden döndüğü için çok mutlu olduğunu ve ilk oyundan daha üst seviyede bir iş olacağına inandığını söylemiş. Oyun, kendi kurmuş olduğu Clovers Inc. Tarafından geliştiriliyormuş ve Capcom dağıtıcı olacakmış. Tabiki ip Capcom sirketine ait olduğu için dolaylı yoldan yeniden buluşmuş oldular. Açıkçası Capcom'un o dönemlerinde verdiği en kötü karardı studyoyu kapatmak. Hideki Kamiya ve Shinji Mikami gibi efsane isimler savrulup başka yollara gitmişti. Belki Birgün Shinji Mikami ismini yeniden Resident Evil serisinde görürüz. Korku oyunları yapmak istemiyorum demişti ama hiç kimsede Kamiya-Capcom birlikteliğinide beklemiyordu.
    Neden olmasın ki. RE9 isminin altında Shinji Mikami yazdığını düşünüyorumda. Bundan daha güzel veda olamazdı.
    Asyadaki oyun firmalarını dikkatle takip etmek lazim. Sektörü onlar ve Avrupalı ekipler sürüklüyor şu an.

Josef Fares'in yeni oyununuda unutmamak lazım. Adam kafadan kırık ama Allah'ı var iyi oyun yapıyor. Sektörün böyle kaliteli delilere her zaman ihtiyacı var. 2025 her geçen gün daha iyi bir yıl olacağını gösteriyor oyun dünyası için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sp!deR kullanıcısına yanıt

astro bot müthiş birr oyundu rezalet derken? yılın oyununu rpg ve aksiyon oyun türü almak zorunda diye bir kural yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 13 Aralık 2024; 14:9:44 >
  • Herkesin en iyi anlayışı epey farklı dipsiz kuyu o yüzden. Biri satış üstünden bakıyor, biri zor olması gerektiğini düşünüyor, öbürü genel kitleye hitap etmesi gerektiğini düşünüyor vs.

• Dictattor kullanıcısına yanıt
    Bu kadar yüklenmeyin ama çocuğa abisi.. O şu anda büyük bir travma yaşadı ve atlatmaya çalışıyor. Daha benim laflarımı kaldıramayıp blokladı beni anında. Bir de üstüne şimdi 1 ay uzaklaştırma alırsa intihara falan kalkışır aman diyeyim çok üstüne gitmeyin..

@Caped 117 Crusader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 13 Aralık 2024; 14:10:43 >

Valla öyle astro botun tek güzel olayı oyunda bastıgın yada vurdugun şeylerin elindeki kola güzel geri bildirim vermesi.

Bunun dışında nintendonun Mario oyunları bile daha zorlayıcı daha eğlenceli.

Nintendonun herhangi bir mario oyununu ps5'e getir kontrolcüye astro bot gibi geri bildirim versin o da yılın oyununa aday olur:D

• Neco. kullanıcısına yanıt

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] Hepsi uyar, bekliyoruz...

• wither kullanıcısına yanıt

Kardeş sen gel bunu fan boylara anlat, adam para verip satın aldığı ürünün firmasının sahibi olduğunu düşünüyor. Ben şahsen yıllarca hem xbox ve playstation aynı anda kullandım, şuan ps + pc olarak devam ediyorum, oyun olayını çok abartıyoruz sonuçta artık günümüzde özel oyun desteği de çok kalmadı konsol donanımları ve pc donanımları gibi oldu

Şuan sadece elinizde adam akıllı bir pc niz olsun biraz gecikmeli neredeyse tüm platformlara çıkan oyunları oynayabilirsiniz yani artık ps2, ps3 ve ps4 deki konsol oyunculuğu ps5 de çok silikleşti o yüzden fanlar bunu anladıkları halde geyik muhabbeti çeviriyorlar

• console-master kullanıcısına yanıt

Benim yazdığımı anlamadınız galiba ben oyunun türüne bir şey demedim. Platform ise yaratıcı ve yeterince zorlayıcı bölümler içermesi gerekir fakat Astro Bot'ta bu yok. Disney World gibi Sony World'de oyuncuyu gezdiriyor. Örneğin Super Mario Odyssey, 5 tane Astro Bot eder. 2D platformer olarak Celeste Astro Bot'tan çok daha iyi bölümlere sahip. Platform için gereken dikkat, refleks, zamanlama vb. hiçbir şey yok oyunda. Tekrarlıyorum son bölüm hariç.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    directed by neil druckman

• Son üçleme - reboot seri olarak da geçiyor - gerçekten çok kaliteli oyunlar. Bana üçüncüsü ikincisi kadar iyi yapılandırılmış gelmese de, üçüncüsünü de beğendim. Parkur, gerilim, keşif, aksiyon, realizm, fantezi, arkeolojik alemler, artifektler karması ile gerçek bir Indiana Jones deneyimi gibiydiler ama mahsur kaldığın türden, bu anlamda bir hayatta kalma savaşı verdiğin ve karakterinin canını dişine takan fiilleriyle ve tepkileriyle daha realist tonda işlenen bir Indiana Jones deneyimi. İlk oyunda Lara'nın adamların arkasından Lara sizin için geliyor diye attığı savaş narasını unutmam. Başta her şeyden korkan ve acılarla kıvranan karakter koşullar nedeniyle sonunda bir savaş makinesine, bir canavara dönüşmüştü (karakter gelişimi). Bu serinin tek ciddi kusuru - bence - zaten ikinci ve üçüncü oyunda Lara'nın bu dönüşen karakterini dinlenme yerlerinde ve ara sahne konuşmalarında tahrif etmeleri, onu pek de inandırıcı olmayan biçimde sürekli varoluş edebiyatı yapan, ağlak, mızmız, güvensizliklerini dışa vurarak kendini açık hedef haline getiren psikolojik olarak yıkık tavırlar sergileyen aşırı kırılgan bir karaktere çevirmeleri. O serinin tek ciddi kusurlu ayağı buydu; onun haricinde çağdaş Tomb Raider üçlemesi çok iyi bir oyun serisi. Hatta biraz gözden uzak kalmıyor, yeterince övgü almıyor değil.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

İsteseler çok daha zor yaparlardı ama konuşmalarında da söylediler çoçuklarda oynayasın zorlanmasın istemişler bence

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

İlgi bile görmemiş zaten. Witcher 4'ün sinematik trailer'ı 1.3 milyon izlenmiş bu abidik gubidik karakterli oyun 265 bin kişi tarafından görüntülenmiş. Yorumlar da kapatılmış dediğiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 13 Aralık 2024; 14:27:24 >
  • kataaay kullanıcısına yanıt

Adam 3 oyunda yönetmendi. 3 oyunda baş yapıt seviyesinde işler hocam. Bunu sadece ben söylemiyorum. Hem meta puanları hemde sektörün geneli söylüyor. Adamın karakterini, tarzını beğenmemek tabiki kişisel tercihtir ama yönettiği oyunların kötü işler olduğunu söylemek bana göre gerçeklikten uzak bir yorum olur.

Ayrıca hikaye olarak sadece TLOU2 eleştirildi. Diğer 2 oyun hala saygiyla anılıyor. 3 oyunda gameplay olarak çok ileri seviyede işlerdi zaten.

Üstelik kimse bu oyunları zorla satmıyor ki insanlara. Oyun kimin ilgisini çekerse o alır. Politik ajanda denen şişirme konular genelde Grummz yada Endymion gibi sıradan bir kadın gördüğü yerde deliren adamların zirvalarindan başka birsey değil. Adamlar Ciri karakteri için woke yazdılar. Bu tip adamları her zaman kolpacino filmindeki Hüseyin'e benzetmisimdir.

Ana karakterin kadın, siyahi yada başka etnik unsura mensup olduğu her oyuna aynısını yapacaklardır çünkü bu dönemde bu para ediyor.

• Naughty Dog oyununun iyiliğinden şüphe edenler, ya ps hater'ıdır, ya da oyundan anlamıyordur. Adamlar 90 üstü oyun garanti. Efsane unutlumaz muhtemel GOTY oyun geliyor. Fanboyluğu yüzünden oynamayacak olanlara üzülüyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 13 Aralık 2024; 14:30:27 >
  • Neil Druckmann Last of Us 2'deki Lev'e yeni oyun yapmış işte neyini beğenmediniz :)

• 
Sayfa: önceki 63806381638263836384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.