Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oliwander , Shamster Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
128.437
Cevap
303
Favori
4.608.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 63816382638363846385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapsalarmış o zaman? İşte o zaman GOTY hak eder derdim. Platform oyununa bölüm tasarlamak hiç kolay bir şey değil. Celeste'de ölümsüzlük modu bulunuyor, bu sayede oyunu zor bulanlar bile oyunu bitirebilir ve hikayeyi tecrübe edebilir. Team Asobi direkt uğraşmamış.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    ND woke bir studio bu bilindik bir şey. Ama gelgelelim sjw tayfanın yarattığı dezenformasyon kötü işleri woke ile makyajlanıp dokunulmazlık sağlamaya çalışmaları. Woke moke ama bence ND’ın boş işi yok. Kötü işlere dokunulmazlık talepleri söz konusu olmadı şu ana kadar. Part 2, 8. nesil en iyi bulduğum oyun. Tabi bir oyunu görelim diyemiyorum woke unsuru çıkarsa şaşırtmaz. Druckmann şeytanın avukatlığını yapmaya bayılır. Ama bu sefer sandbox yapacaklar gibi hissediyorum. Hikaye az daha geri plana atılabilir. Kendi adıma asla konsept ilgimi çekmese de nd hatrına ön sipariş yaparım.
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Bir de, reboot ile klasik Lara çok farklı karakterler. Klasik olan alaycı, aşırı özgüvenli ve iyi donanımlı bir maceracı. Resmen spor olsun diye bu hayatı sürdürüyor; kısmen de babasının mirası olduğu için, gerçekten meraklı olduğu için. Çağdaş Lara ise daha çok felaketlerin içine düşmüş kırılgan ama ayakta durabilecek kadar güçlü birisi izlenimi veriyor ancak eski Lara'nın aksiyon için aksiyon arayan aşırı özgüvenli stoik ve sarkastik maceracı hissini veremiyor. Biraz alelade duruyor. Kendi istekleri veya hedefleri ile değil de kötü talih yüzünden oradaymış gibi duruyor. Arkeolojik keşif serüvenleri peşinde koşmasını sağlayacak aynı motivasyonu yeni Lara'da algılayabilmek çok güç. Dünyaya zarar veren düşman bir örgütün de bunların peşlerine düşmesi ile açıklamaya çalışıyorlar ama yeterli gelmiyor. Çoğu insan kendi yoluna bakar. O denli karamsar ve ağlak bir Lara arkeolojik hazine toplamaktan veya dünyayı gezmekten keyif almaz. Büyük ihtimalle yatağından çıkmayan bir depresyon hastası olur.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Gears severim ama şöyle iyi bir Halo tercihimdir her zaman...

Onun için 2026-27'yi bekleyeceğiz [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Dikkatimi çeken bir durum var.Ps oyunlarının inceleme puanı gelir mamalı basın diye salya sümük buraya doluşurlar hemen.Concord gibi oyunlarda ise inceleme puanı çöp gelince bu sefer mamalı basın diye dalga geçtikleri şeyi burda paylaşmaya gelirler.Her sene Goty alıcaz diye gaza gelirler Sony oyunu ödülü alırsa ödül şaibeli diye salya sümük buraya doluşurlar.Yıllardır hep aynı 0 ilerleme 0 gelişme var bu fan arkadaşlarda.Şimdi Naughty Dog oyunu için birşey diyemem çok erken ama oyun çıkar ve kaliteli olursa yine bahaneler aynı olacak.Xbox fanı bazı arkadaşlar için oyunun önemi yok Playstation yangını var sadece 

Starfield vs Elden Ring olur diye bile aylarca burda oyunu çöplediler sonuç ne oldu Elden Ring'in ne kadar kaliteli ve büyük bir oyun olduğu ortada.Starfield ise o kadar şişirmeye rağmen patladı gitti.Alıştık artık.Xbox fanboyları için üzücü bir gece oldu 

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Yeni Uncharted'a gerek yok bence ya. Hikayesi bitti daha ne anlatılabilir ki? Tadında bırakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuebche -- 13 Aralık 2024; 14:42:7 >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Oyun stüdyosu olmaktan çıkıp Neil'in ideolojik saplantılarını yansıttığı arka bahçesine döndüler. Yine woke/sjw ağırlıklı bir oyun olacak. Şimdiden dislike ratio'su ortada sıfır heyecan oluşturdu bende.

Okami, Ominusha gibi oyunlar beni artık daha çok heyecanlandırıyor bıktık artık ideolojik saplantılarla dolu, woke, sjw oyunlarından. Doğudan daha sağlam oyunlar gelmeye başladı bu gidişle batılı stüdyoları ciddi tehlikeler bekliyor gibi. Japon yapımcılarda resmen eski günlerine dönüyorlar Sega/Capcom/Bandai Namco hepsi çok sağlam oyunlar yapıyorlar son yıllarda. Konami dışında çöp bir stüdyo yok. Çin'den ve Kore'den gelen oyunlar da güzel çıkmaya başladı. Bu gidişle ivme doğulu yapımcılara kayacak batılılarda woke/sjw sevdasında adam gibi oyun yapmayı unutacak gibi geliyor.

• oliwander O kullanıcısına yanıt
    Ben nd oyunları kötü gibi bir ifade kullanmadım ki . Ben tlou2 collector’s edition sahibi birisiyim. Burada satır satır yazılarım var oyunu övdüğüm. Nd en sevdiğim stüdyolardan birisi. Ancak artık sorun toplumun istatistiki olarak yüzde 10’u eden eşcinsel bireylerin her oyunda gereksizce, göze batar cinsten oyunculara sunulması. Nd çok iyi oynanışa sahip oyunlar yapan bir stüdyo ancak bu eleştirilemez yapmaz kendisini.

Tamam Ellie eşcinsel bir karakterdi, tamam dedik anladık. Pek ala olabilir, sürekli bu vurgulanmadıkça. Fakat yeni bir ip çıkıyor ortaya ve bunu bir fragman ile duyuruyorlar. Fragmanda oyuna ait içerikler ve temadan çok oyunun karakteri olan kadın karakterin transa benzeyen özellikleri ve buram buram politik doğrucu mesajlar göze batıyor. Biz bu fragmanda oyunun uzay temalı olması dışında hiçbir şey göremedik oyuna yönelik. Kusura bakmayın ama bu zorlama oluyor artık. Cılkını çıkardılar bu işin. Bakın durum şu, ben sevdiğim bir stüdyonun yaptığı her oyunun içinde göze sokulur cinsten sjw içerik görmek istemiyorum. Bunun size batmıyor oluşu benim ya da benim gibi düşünen insanların problemi değil. Ne demek oyunu satın almayın, ben neil denen değişiğin gerçeklikten kopuk politik ajandasını eleştirebilirim pek ala.

Witcher ile ilgili bir grup azınlığın woke yakıştırması yapması ile bu ayrı şeyler. Tepki sayısına sosyal medyada reddit gibi platformlarda ve YouTube videolarına gelen tepkiler üzerinden bakabilirsiniz. Nd’nin oyunu YouTube yorumlarını bile kapatırken (beğenmeme sayısı daha fazla videonun), witcher’da böyle bir durum yok. Reddit yorumları da belli ve ortada. Konu kadın düşmanlığı, ırkçılık vb. gibi bir eksende de değil, olayı bir anda sen Abdülhamid’i savundun eksenine çekmek doğru değil.

• Sp!deR kullanıcısına yanıt

Yılın oyunu zor olmalı diye bir madde yok. oyunu platinleyen bii olarak öle çok kolay bir oyunda değildi kıvamındaydı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 13 Aralık 2024; 14:47:13 >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Şimdi bu adama ne anlatalım biz? Daha oyunlar çıkmamış. Ne anlatıyorlar, ne oynanış sunuyorlar belli değil ama adamın fikri var şimdiden.
    Kimse kusura bakmasın. Oyunlar hakkında otorite olacak kişiler değil bunlar. Kimsede bu adamlara "madem hiçbir işi beğenmiyorsunuz, siz bir tane yapın da oynayalım" demiyor.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Concord'a 250 milyon dolardan fazla para ayırdılar. Basını beslemeye para kalmamıştır diye düşünüyorum. Bütçe şaşmıştır.

Firmayı satın almasaydılar büyük ihtimalle 80+ oyun görürdük orada.

• kataaay kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum hocam neil de bir saplantı söz konusu muhtemelen şimdi öyle bir karakter yapmış ki afrikalı asyalı melezi gibi gubidik birşey çıkarmış ortaya

• 7ender kullanıcısına yanıt
    Sony’nin basını beslemeye ihtiyacı yok yaptığı kaliteli yapımların karşılığını alıyor sadece.Basını beslese dediğim gibi Concord’u şişirtirdi.Her neyse bu yangın üfleyerek sönmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 13 Aralık 2024; 14:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kataaay

Ben nd oyunları kötü gibi bir ifade kullanmadım ki . Ben tlou2 collector’s edition sahibi birisiyim. Burada satır satır yazılarım var oyunu övdüğüm. Nd en sevdiğim stüdyolardan birisi. Ancak artık sorun toplumun istatistiki olarak yüzde 10’u eden eşcinsel bireylerin her oyunda gereksizce, göze batar cinsten oyunculara sunulması. Nd çok iyi oynanışa sahip oyunlar yapan bir stüdyo ancak bu eleştirilemez yapmaz kendisini.

Tamam Ellie eşcinsel bir karakterdi, tamam dedik anladık. Pek ala olabilir, sürekli bu vurgulanmadıkça. Fakat yeni bir ip çıkıyor ortaya ve bunu bir fragman ile duyuruyorlar. Fragmanda oyuna ait içerikler ve temadan çok oyunun karakteri olan kadın karakterin transa benzeyen özellikleri ve buram buram politik doğrucu mesajlar göze batıyor. Biz bu fragmanda oyunun uzay temalı olması dışında hiçbir şey göremedik oyuna yönelik. Kusura bakmayın ama bu zorlama oluyor artık. Cılkını çıkardılar bu işin. Bakın durum şu, ben sevdiğim bir stüdyonun yaptığı her oyunun içinde göze sokulur cinsten sjw içerik görmek istemiyorum. Bunun size batmıyor oluşu benim ya da benim gibi düşünen insanların problemi değil. Ne demek oyunu satın almayın, ben neil denen değişiğin gerçeklikten kopuk politik ajandasını eleştirebilirim pek ala.

Witcher ile ilgili bir grup azınlığın woke yakıştırması yapması ile bu ayrı şeyler. Tepki sayısına sosyal medyada reddit gibi platformlarda ve YouTube videolarına gelen tepkiler üzerinden bakabilirsiniz. Nd’nin oyunu YouTube yorumlarını bile kapatırken (beğenmeme sayısı daha fazla videonun), witcher’da böyle bir durum yok. Reddit yorumları da belli ve ortada. Konu kadın düşmanlığı, ırkçılık vb. gibi bir eksende de değil, olayı bir anda sen Abdülhamid’i savundun eksenine çekmek doğru değil.

Hocam oyunun diğer karakterinin cinsel yönelimi gayet normaldi yanlış hatırlamıyorsam. Üstelik karakterin vücudunun neden o halde olduğunuda hikayeye yedirmis adam. Bu size geçmemiş olabilir ama sonuçta anlatmış. Zaten o karakterin değişimi de net şekilde görülüyor oyun boyunca.

Escinseller toplumun %10luk kısmını oluşturuyor ama bizim içinde yaşadığımız toplumun %10luk kısmını oluşturduğunu unutmamak lazım. Adamın anlattığı dünyada kuralları adam koyuyor. Zaten beğenmeyen insanda almadı oyunu ki bence sebebi o konular değildi. Malum diğer konuydu.

Beğenmeme sayısının konu ile ne alakası var hocam? Bende izledim videoyu ama altına like atmadım. Bu işi karşılıklı yarışa çevirip " bak herkes dislike atıyor" diyen bu adamlar zaten. Aklı başında adam böyle işlerle uğraşmaz. Oyun ilgisini çekerse gider alır, çekmezse almaz yani bu kadar basit. Adamlar 4 senedir üzerinde çalıştıkları işi bu sebeple iptal edecek değiller sonuçta.

Dediğim gibi, oyun çıksın bi görelim. Begenilirse bu insanlar yine ağlamaya devam edecek zaten. Begenilmezse de faturasını firma öder yani biz oyuncuların derdi güzel oyun oynamak. Saçma sapan tartışmaları oyun dünyasına sokmaya çalışmak gereksiz. Beğenmeyen almaz. Babamızın şirketi degil ki.

• IGN'in 7 verdiği concord'a basın şişirmedi ki diyorlar

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

İmkan verilse Kolpaçino 5 te başrol oynayacak elemanın sözünü tuttuğu ne zaman görülmüş 😂 bi bahane bulur yine geçen ki gibi . Brnbry gibi sözünün eri olmalı insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 13 Aralık 2024; 15:9:28 >
  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    ND laf atanlar asıl çirkin karakter böyle olur. Bravo micro😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 13 Aralık 2024; 15:8:16 >
  • Fable'da ana karakteri değiştirebiliyoruz , bu tanıtımda kullandıkları karakter sadece.Tabi bir oyunu tanıtmak için bundan iyi seçim olamazdı.Hiçbirinin diğerinden farkı yok.Bu akıma dev şirketler bile karşı koyamıyor.Ubisoft sırf bu zorlamalar yüzünden batacak nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 13 Aralık 2024; 15:11:44 >
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Şişirdiler zaten yoksa 60 ortalama bile olamazdı...

Milletten tokat yiyince daha fazla skor geldi ve düzenleme oldu. Yoksa parayı yedirdiler; oyunu da ittiriyorlardı :))

• 
Sayfa: önceki 63816382638363846385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.