Savunduğunuz fikirden bağımsız olarak aklıma engel olamadan "Bin galatasaraylı onbin fenerliyi yok eder" videosu geldi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 13 Aralık 2024; 17:5:51 > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6385. sayfa)
-
-
Hocam şu an da intergalactic oyununa fena bir şekilde linç ve eleştiri var sosyal mecrada
Eğer oyun çıktığı zaman şu an ki eleştrileri ve linçleri tersine çevirmezse cidden durum sıkıntı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Ben de Ps yok ki sattım:) sattığım paraya anakart alabildim anca. İmza daki sistemi kurmak için ardımdan 3 tutam, saçımdan 1 tutam kıl döktüm. Path of exile 2, Dota, Delta Force oynadığım için daha çok single oyunlara vakit kalmıyor. Stalker ı oynadım 30 saat vakit ayırdım. Indy de 7 saat i geçti. Motion sickness yapıyor. Yoksa harika oyun hayırlısı bakalm:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az mıdır? Biraz Talmud’a filan göz gezdir istersen :)
Hahaha nereden anladın:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir sonraki nesili göremeyeceğini düşünüyorum xbox’ın, konsol işi biter onlarda, yapımcılık - dağıtımcılıktan devam ederler. Konsol demek tüm dünyada PlayStation demektir. Diğerleri de Nintendo + PC takılır.
-
Şimdi Sabahtan beri astronun goty olmaması gerektiği üzerine bir sürü arkadaş yorum yaptı bunların arasında PlayStation fanları ve Xbox sevenler de var
Diyorlar ki astro yılın oyunu olamaz çünkü iyi bir platform zor bir platform oyunu değil soniciler diyor ki bir oyunun yılın oyunu olması için iyi bir platform oyunu zor bir platform oyunu olması gerekmez sonra astrobot iyi bir rpg veya aksiyon oyunu değil dendi sonuciler de diyor ki bir oyunun yılın oyunu olabilmesi için iyi bir rpg aksiyon oyunu olması gerekmez sonra diyorlar ki oyunda bir yenilik yok bunun yaptığını yıllar önce Mario daha iyi şekilde yapıyordu sonra diyorlar ki bir oyunun yılın oynayabilmesi için yeni bir şeyler yapmasına gerek yok , özgün bir hikayesi anlatımı yok ama yılın oyunu olması için özgün bir anlatıma hikayeye de gerek yok
Ya arkadaş bu argümanlara verdiğiniz bu cevaplardan sonra bu oyun o zaman neyi iyi yapıyor niye yılın oyunu oldu
Astrobot'un yaptığı en iyi şey dualsense i mükemmel kullanmak ve Sony'nin geçmişine harika bir selam çakmaktır Ötesi yoktur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bir sonra ki nesil için microsoftun konsol çıkaracağı haberleri dolanıyordu bakalım durum nasıl olacak bakarsın vazgeçerler.
Aklın yolu bir hocam. Ben oyun yapsam ben de 70 milyon satmış cihazı es geçmezdim müritler mutlu olacak diye. 100 kişiden 1 kişi alsa bile oyunu 700.000 unit satış yapıyor. 70 dolardan en kötü bir 50 milyon doları var. Bence miki böyle devam etsin. Zaten oyunları özel yapsalar da cihazları satmayacak. 50 dolarlık sticklere bile yüklediler xboxı. Lahmacundan hallice laptoplarda bile cloud ile gayet güzel oynanıyor. Tabletten bile oynanıyor. Her yere çıksınlar paraya para demezler. Publisherlıkta da çok güzel para var. Bknz bo6.
Ya hocam burası tabi ki subjektif fikirlerimizi biraz abartarak yazdığımız bir platform.Ama yani subjektivitenin bazen ayarı öyle kaçıyor ki gerçekle bağ kopuyor.İyi oyun iyi oyundur bunun aması olmaz.Şimdi Astrobot'a saygı bekleyen Sony ekibi zamanında Psychonauts 2 'yi yerden yere vuruyordu ki şahane oyundu.Ya da aynı yaz yine bence iyi bir oyun olan Ratchet And Clank bu sefer Xbox tarafından topa tutuldu.Bunların hepsi iyi oyunlar.Benlik değil demek varken bazı oyunlara "oyun değil" deniyor mesela.O da çok saçma.Bir tık objektif tutum konuya iyi gelir.Bak son dönemde PS tarafının Indiana Jones övgüleri bu yönde olumlu bir adım
Hocam Haklısın da ben hiçbir tarafın taraftarı değilim zaten sen de biliyorsun ki zaten şu anda PlayStation 5 kullanıyorum benim gerçekten merak ettiğim astrobot un Neyi bu kadar iyi yaptı o ödülü alırken
Sony'nin kötü durumda olduğunu sen de biliyorsun kendin de söylüyorsun Yani bu oyun mudur sony'yi düştü rehavetten kurtarıp eski görkemli günlerine döndürecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 13 Aralık 2024; 17:38:0 >
İsrailliler genel olarak seküler aslında. Uzak olmayan bir zaman içerisinde en büyük lgbt yürüyüşlerinden birini yaptılar. Buna sapkınlık demek de doğru olmaz bence. Eski nesil daha tutucu.
Henüz oynamadm.Yazın çıktı oyun hatırladığım kadarıyla.O dönem kişisel portfoliom ile çok meşguldüm oyun oynayamadığım bir dönemdi.Anca Ekim gibi dönebildim oyunlara.Silent Hill,COD derken günceli yakalayim diye STALKER 2 'ye girdim anca.Backlog da oluştu şimdi.Müsaitte temizleyeceğim.Astro da oynayacam elbette.Yani bana kalırsa oyuncuya keyifli anlar yaşatması gayet yeterlidir.Demek ki jüri böyle düşünmüş.Wukong da oynamadm ama oynayan arkadaşlar zorlama bi şekilde uzatılmış olduğunu söylüyor.Yani Astro 'ya gidebilirdi ödül.. nitekim öyle oldu
Plus a geldiğinde ben de deneyimleyeceğim tamam güzel bir oyun olabilir ama yılın oyunu olmadığını düşünüyorum hala bir oyunun çok satması herkes tarafından oynanması sevilmesi büyük bir kriterdir Bence yılın oyun ödülü için şu şekilde açıklayayım Blade filmi çok güzel bir filmdir ama yılın oscar'ını alamaz neden Çünkü belli bir kitleye hitap eder herkes sevmeyebilir yadırgayabilir ama Yeşil Yol filmi herkes tarafından sevilen övgü ile bahsedilen filmdir yılın değil yılların filmi olan bir yapımdır Bilmem anlatabildim mi
Ayrıca teknik açıdan çok başarılı Dual sensi harika kullanan ve Sony'nin mirasına çok güzel dokunuşlar yapan Selamlar Çakan bir oyun
Kelime hatalarına takılma otobüste ayakta tutunmaya çalışırken yazıyorum bu mesajları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 13 Aralık 2024; 17:45:48 >
Ya işte mevcut yıla bakmak da lazım.Yine oynamadan yorumlayacağım ama mesala geçen yıl BG3,AW2 ve Zelda'nın,ondan önceki yıl Elden Ring ve Ragnarok 'un aday olduğu listede muhtemelen alamazdı ödülü.
oyun dünyası nasıl bir kıtlık yaşıyorsa artık belik bebe oyunlarını goty seçiyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X