< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6386. sayfa)
-
-
Sıkılmadan eğlenerek oyunu oynuyorum , oturunca saatler çabuk geçiyor, yani eğlenceli oyun yapmışlar, yaparken de oyun dünyasının geçmişine çok güzel göndermeler var nostalji var, mekanikleri çok güzel sade ve eğlenceli. Bir oyundan daha ne isteyebilirsin ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbirşey olmaz, bu ekip last of us 2 yi de gömdü, ama oyun kapı gibi duruyor. En efsane aksiyon oyunu. Eleştirenlerin ya niyeti kötü ya da derdi oyun oynatıp eğlenip kalşteli zaman geçirmekten ziyade çer çöp aramak. O ekipten de bıktık artık kabak tadı veriyorlar. Cevap bile vermeye değmez
Çok basit ve doğru bir açıklama abim ağzına sağlık
Hocam hiç sormayın
Ya black myth wukong da millet maymunla oynadı allah aşkına intergalactic de ki kadın mı zorunuza gitti anlamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eve gelen misafir çocuğuna oynatmalık bir yapım . daha ötesi yok
-
Ortam kan gölüne çevrilmediği sürece yetişkin oyunu olamıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keloğlan'ın isim hakları ne zamandan beri Naughty Dog'ta ?
Goty Astro, yeni Naughty IP'den öte en ağırı Helldivers 2 olmuş bu arada dün. Bedava bulunca CoD fanboyu olan tayfa çok emindi bu yıl, o da olmadı.
Arrowhead çıktı süpürdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 13 Aralık 2024; 19:44:28 > -
Benim ne Sony'ci ne Microsoft 'cu olmam imkansız.Çünkü ben bir Sosyalistim.Benim için Sony de Microsoft da yetenekli insanların sırtından para kazanan para babaları.Benim için önemli olan stüdyolar ve kreatif zihinler.Kendim de kreatif bir meslek yapıyorum ve yaratım sürecinin nasıl sancılı olduğunu biliyorum.O yüzden yaratılan eserlere daha ölçülü eleştiri yapmaya çalışırım.
Benim işte de ajans sahipleri benim gibi tasarımcıların sırtından kazanan sadece parası olan insanlar.Ben çok daha garanti ve belki daha fazla kazancı elimin tersiyle itip freelance olarak çalışmayı seçtim.Herşeyden önce eserim bana ait olmalı.Ha bunu yapmak için dayanma gücü lazım.Çok şükür böyle bir avantajım olduğu için bunu yapabildim ama çoğu meslektaşımın bu şansı yok.Mecburen hiç keyif almadan yaratıcılıktan uzak işler yapmak zorunda kalıyorlar ajans baskısıyla.
Oyun sektöründe de Publisher/Stüdyo ilişkisi bu yönde işliyor.Benim tarafım hep stüdyodur böyle durumlarda.
Sony'yi değil stüdyolarını seviyorum aslında ya da Microsoft 'un çıkarını değil Obsidian'ın ,Arcane 'nin çıkarını düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 13 Aralık 2024; 19:43:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu seneki oyunlar geçen sene çıkmış olsa ödülü bırak aday bile olamazdı geneli. BG3 ve Zelda'nın olduğu yerde özellikle şansları yok. Şu an son 10 yılın Goty kazananları arasından en iyisini seçelim deseler yine BG3'e verirler muhtemelen hatta. Keşke yapsalar bu arada böyle bir şey. Çok keyifli olurdu. BG3, Elden Ring, Witcher 3, Botw ve diğerleri hepsi yarışacak düşünsenize :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Aralık 2024; 19:44:56 > -
Şurada katılmıyorum.BG3 almasa AW2 alırdı ödülü.Çünkü BG3'ten sonra en çok ödül ona gitti.Genelde de böyle oluyor.EN iyi oyun ödülü ile birlikte kritik diğer ödüller de geliyor.Yanlış hatırlamıyorsam BG3:7 AW2:4 ödül almış,Zelda tekte kalmıştı.
Intergalactic remastered ne zaman???
Pek doğru değerlendirme sayılmaz çünkü Zelda'nın aday olabileceği yer daha sınırlıydı. Bir tek Art'ta kaybetti AW2'ye diyebiliriz ki o da Goty için referans sayılmaz. Eğer yönetmenlik ödülüne bakarsak orada Baldur'da AW'ye kaybetti. Hatta Narrative'de de BG kaybetti. BG3 olmasa Zelda'nın almama ihtimali sıfırdı bence direkt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Aralık 2024; 19:51:9 > -
Ya tabi üfürüyoruz ikimiz de :) Ama AW2'yi de ekleyelim o listeye lütfen ahahah
Abi ben Goty kazananları için yaptım o listeyi ya :D Yoksa sevdiklerim falan diye değil :D Zelda dediğim de Botw'tı 2017'de kazanan. Yoksa AW2 seviyorum ben zaten.
-
Bu arada aynı anda birden fazla oyun oynamayı pek sevmem ama bura beni gaza getirdi indirdim Indiana'yı. Başlıcam sanırım.
-
-
Dostlar hanımla indy'e oturacağız birazdan başlayamadık bir türlü. Arachnofobia(Örümcek yılan böcek vs) tetikleyecek unsurların şiddeti nedir oyunda oynayanlar yardımcı olabilir mi? Emir büyük yerden geldi ekrana uzak oturacağız eğer çok var ise Ben filmlerinde baya vardı diye hatırlıyorum.
-
Hocam daha oyunun ilk kısmında yoğun olarak var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X