Bildirim
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6378. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada
bugün en iyi #5
Giriş
-
Obsidian 2025'de 2 oyun mu çıkaracak yuh
-
Ota b.ka woke, sjw diyen kitle, sjw cilerden daha tehlikeli daha iğrenç bir hal aldı. Oyun taş gibi olsun gerisi boş.
Oyundaki ana karakteri Tatianna Gabrielle canlandırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 13 Aralık 2024; 11:7:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir jrpg ve takla sim haterı olarak Astro’nun ödülü almasına çok sevindim. Helal. Astro’s Playroom’u elimden düşüremiyordum bir ara. Kim bilir Astro Bot ne kadar iyidir.
Adam yaşlanmış yav
Astro bot un aldığı çok iyi oldu.Yıllar sonra bana platform oyununu tekrar sevdirdi.Oğlum hastası çocuk ilk astro yu ve astro botu platinledi.Bir sürü oyun olmasına rağmen sürekli astro oynuyor
-
STALKER 2 'de ilk kadını 50-60 saat sonra gördüm.Apışarası koktu oyun kadın olmayınca.Kadın medeniyettir ya...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle, kadın dünyadaki en güzel varlıktır. Oyun bana kadın erkek arasında seçim yaptırsın ,%90’ın da kadın karakteri seçerim.
Last of us 2.sezonda nora karakterini oynuyor aynı zamanda Uncharted filminde oynamıştı birde Sabrina dizisi.Bende nerden tanıdık geliyor diyordum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aa Nora yı bu mu oynamış?
-
-
Fenerbahçe’nin şampiyonluk hasreti gibi 11 yıl oldu. Gerçi ondan öncesine de bakmak lazım, o zamanlar Spike tv ödülleri diye geçiyordu TGA.
Çok keyiflendik yine
Sığınaklara saklanıldı bir süre sessizlik olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 13 Aralık 2024; 11:48:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Sözünü çiğnemeyene saygımız var, 1 ay sonra görüşürüz artık kazasız belasız
-
Oyun kırık çıkmadığı sürece çoğu oyun zaten 75 üstü alıyor default olarak. Boşa riske girmişsin
-
He yaaa.Hayatsızlar::)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 13 Aralık 2024; 12:7:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kadın da kadına benzesin ama 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X