Yine bir logo gösterir, Elder Scrools 6 gibi, 8 sene sonra da yapımına başlanır |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6363. sayfa)
-
-
Çıkmadı daha herhalde
-
-
Perşembeyi cumaya bağlayan gece değil mi?
-
İndiana Jones xbox series x’te pc deki low ayarın da altında çalışıyormuş.
-
Yarın gece 3:30 baktım şimdi.
Adayları da hatırlayalım, program başlayana kadar son bahaneleri üretsin troller...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gameps505
Yok hocam gelsin bence
PS plus + Gamepass aboneliği patlatırız
Hem xbox konsol defteri tamamen kapanmış olur :)5 yıldır üyeyim daha yeni oyun cıkmaya başladı düzgün. Cod hatrına olunur ama :D:D
-
PC yasak adminler göreve ne PC'si konsol konusunda hüüüğğğ...
-
4 senelik bir konsol için gayet iyi bir performans -
Astro Bot veya Ff7 Rebirth kazanacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader
4 senelik bir konsol için gayet iyi bir performansÖzel oyun yapıyorsan o aletin suyunu çıkarman lazım, bkz 7.yılında Ps4 the last of us part 2, xbox series x daha 1 ay önceye kadar en güçlü konsoldu, bundan daha iyi olması lazım. Series S denen garabete oyun çıkarmayı bıraksın artık microsoft.
-
yeşil gözlerin gördüğü
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shingo Yabukiyeşil gözlerin gördüğü
Çok iyiydi bu.
-
Elden Ring de müstakbel Ps 1.parti olacak gibi görünüyor, kaldı 2 oyun
-
Yapmayın ama yeşilciler üzülüyor :) -
Indiana Jones'un Pc başlığına bakayım dedim , 100 mesaj varsa 60'ı 3090 , 4090 , rt vs.Hele son sayfalarda oyundan bahseden yok.Sonra niye konsolcusunuz derler :)
-
Oyun series s'de 2k 60 fps daha ne olsun. Last of us part 2 lineer bir oyun 30 fps normal -
TGA denen şaklaban gösterisini müritlerden başka ciddiye alan yok ki gecenin bir yarısı izleyemem ama net söyleyebilirim ki sony eli boş dönecek. -
Arkadaşlar merhaba PS5 slim digital versiyon+ Kırmızı dualsense + şarj standı Sıfır kapalı kutu yurtdışı ürünler Satıcı ürünlerin 1 yıl türkiye 2 yıl yunanistan garantili olduğunu söyledi bu bilgi doğru mudur? 22bin tl dedi son fiyat alınır mı bu fiyata?
-
Xbox series x ilk kez TGA da tanıtılmıştı diye biliyorum ben ama ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X