|
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6365. sayfa)
-
-
Ben aşırı ucuza bulduğum için 6 ay önce aldım. Açıkcası ps4'ü olan çok birşey kaybetmiyor şu ana kadar. 6 çıksa 4'ten 6'ya geçen çok olur. 6'ya da özel birşeyler çıkarırlar artık eşşek değillerse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate19 -- 11 Aralık 2024; 14:11:14 > -
Hocam kaynağınız nedir? -
automaton westKadokawa’s employees are reportedly optimistic about a Sony buyout because they’re itching for a change in leadership - AUTOMATON WESThttps://automaton-media.com/en/news/kadokawas-employees-are-reportedly-optimistic-about-a-sony-buyout-because-theyre-itching-for-a-change-in-leadership/
Bu iş bu kadar konuşuluyorsa olacak demektir. Bloodborne remake, BB 2 ve sekiro 2 3ünden biri hisseleri çoşturmaya yeter zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 11 Aralık 2024; 14:39:41 > -
Ey Microsoft, madem Indiana Jones gibi kaliteli oyun yapabiliyordun bizi ne diye Hellblade 2, Halo gibi çöplerle sıktın. Bethesda'yı aldıkları günden beridir ilk defa harcadıkları paranın hakkını veren bir oyun çıktı. İnş devamı gelir.
-
Daha dur sen. Ps6 neslinde şu ana kadar çıkan oyunların reremastered ı + bonus ps5 neslinde çıkan oyunların remastered ı:) QANZİ TLOU OYNUYORUM PS6 EDİŞIN. HARİKA LEN GRAFİKLERE BAK (halay remastered)…. -
Valla x360 neslinde de çok iyilerdi. Xbone ile saçmalıklar başladı. Yoksa ilk Xbox ve x360 jenerasyonu çok iyiydi. Umarım devamı gelir de Sony de remastered kafasından çıkar ve adam gibi özgün ip lere geri döner. Ps5 in sonlarına gelirken hala ps4 ün son zamanları tlou2 gow gibi bir devrimsel oyun gelmedi. Bekliyoruz bakalım….. -
Sony de bu nesil baya saçmaladı maalesef ama yine de elle tutulur güzel yeni oyunlar da geldi. Microsoft tarafı zayıf kaldığı için rekabet kalmadı maalesef.
-
devrimsel oyun
-
Yok abi artık bir kez daha last of us oynamaya kimsenin hali kalmamıştır. -
Kaynaklar, sektörde uzman isimler, çeşitli internet siteleri ve japonya vatandaşı olan analistlerin atmış olduğu twitler hocam.
Yazı çok uzun olduğu için resimler eklemedim. Yinede küçük araştırmalar yaparak doğrulama yapabilirsiniz. Zaten yazının bazı kısımları spekülasyon olarak görülebilir.
-
Teşekkürler hocam
Bu neslin kazananı yine sony oldu -
Souls dünyası sony'e hayırlı olsun şimdiden -
Yapacak oyun kaldı mı remaster, aç köpekler hepsini yaptılar. Bir uncharted üçlemesi kaldı🤣🤣
-
Stalker 2 ve Indiana Jones 2-3 ay önce tam olarak çıkmış olsa bu listeye kesinlikle girerdi bence hocam. Stalker 2 özelinde çok fazla bug var gerçi oyun düzelirse belki seneyenin listesine girebilir bilemiyorum :) Cyberpunk 2077 örneğinde oyun çok buglı çıktığı için öteki sene listeye almamışlardı gerçi düzeltseler bile.
-
Stalker bu haliyle giremezdi ama Indiana'nın şansı olurdu hocam.Cyberpunk 2077 çok farklı seviyeydi.Ps4 dayone o rezil haliyle oynamıştım Stalker 2 o kadar kötü durumda değildir diye düşünüyorum menüdeki yazılar bile nerdeyse okunmuyordu o derece kötüydü oyun Sonradan güzel şekilde topladılar ama konsol oyuncularını dolandırmışlardı resmen.
-
Cyberbalon toparlayamadı da uzun süre oyun çıkışından 2 sene sonra adama dönebildi. Hatta sony hiç yapmadığı şeyi yapıp iade almıştı sanırım ps store üzerinden.
PC'de ben day one oynayıp bitirmiştim genel olarak sorun yoktu.
Stalker öyle değil 3 haftada 3 güncelleme yayınladılar, yapımcılar üstüne düşüyor, topluluğun taleplerini dinliyorlar. Bu hafta yine büyük bir güncelleme gelecekmiş. Bu arada Stalker, cyberpunk gibi değil konsoldan çok PC kısmında sorunlu.
Stalker'ı bilmem ama indy yetişeydi kesinlikle goty adayı olurmuş, o çöp kart oyunu ve er dlc'si yerine indy + sh2 remake görmek isterdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 11 Aralık 2024; 17:8:49 > -
Kaldı biraderim kaldı..
-
Sony'nin yaptığı çok mantıklıydı çünkü oyun çok kötüydü.İncelemelerde hiç bahsedilmedi konsolda oyuna giren herkes şok oldu.Saniye sayıyordum menüyü görünce rezaleti fark etmiştim Ben bu kadar çok çöken,10-15 fpslere kadar düşen,kaplamanın bazı yerlerde hiç olmadığı sorunlu bir oyun görmemiştim.Cyberbalon dikkatimi çekmedi değil malum arkadaş alev alır bunu görürse
Sh2 bencede olmalıydı ama yapacak birşey yok.Bize yıllar sonra Sh2 deneyimini yeniden bu kadar kaliteli yaşattılar ya o bile yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 11 Aralık 2024; 17:11:49 > -
Oyundan anlamadığın için normal bu tercih.quote:
Orijinalden alıntı: GenqhisKhaan89İndiana jones dediginiz oyun Sinematik bir deneyim sunan eşinle çocugunla 5-10saat arası eğlenceli bir deneyim sunan çıtır çerezlik bir oyun.
Bitirdikten sonra 2.kez oynamanı gerektiricek bir durum yok oyna ve kenara at, unutulup gidecek bir yapım.
Stalker 2 öylemi. En az 20 saatlik ciddi oynaman gereken envanter yönetimi loot yapman gereken her oynayışda farklı şekillerde ilerleyebilecegin
seni o evrenin içine sokan radyasyonu atmosferi iliklerine kadar hissettiren bir oyun.
2si çok farklı oyunlar şayet 2 oyun arasından seçim yapman gerek deseler stalker 2 yi alırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X