Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
127.326
Cevap
302
Favori
4.580.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 63636364636563666367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konsolda remaster zaten
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Ben aşırı ucuza bulduğum için 6 ay önce aldım. Açıkcası ps4'ü olan çok birşey kaybetmiyor şu ana kadar. 6 çıksa 4'ten 6'ya geçen çok olur. 6'ya da özel birşeyler çıkarırlar artık eşşek değillerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate19 -- 11 Aralık 2024; 14:11:14 >
  • oliwander O kullanıcısına yanıt
    Hocam kaynağınız nedir?
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]automaton west
    Kadokawa’s employees are reportedly optimistic about a Sony buyout because they’re itching for a change in leadership  - AUTOMATON WEST
    https://automaton-media.com/en/news/kadokawas-employees-are-reportedly-optimistic-about-a-sony-buyout-because-theyre-itching-for-a-change-in-leadership/

Bu iş bu kadar konuşuluyorsa olacak demektir. Bloodborne remake, BB 2 ve sekiro 2 3ünden biri hisseleri çoşturmaya yeter zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 11 Aralık 2024; 14:39:41 >
  • Ey Microsoft, madem Indiana Jones gibi kaliteli oyun yapabiliyordun bizi ne diye Hellblade 2, Halo gibi çöplerle sıktın. Bethesda'yı aldıkları günden beridir ilk defa harcadıkları paranın hakkını veren bir oyun çıktı. İnş devamı gelir.

• pirate19 kullanıcısına yanıt
    Daha dur sen. Ps6 neslinde şu ana kadar çıkan oyunların reremastered ı + bonus ps5 neslinde çıkan oyunların remastered ı:) QANZİ TLOU OYNUYORUM PS6 EDİŞIN. HARİKA LEN GRAFİKLERE BAK (halay remastered)….
  • Cheryl Mason kullanıcısına yanıt
    Valla x360 neslinde de çok iyilerdi. Xbone ile saçmalıklar başladı. Yoksa ilk Xbox ve x360 jenerasyonu çok iyiydi. Umarım devamı gelir de Sony de remastered kafasından çıkar ve adam gibi özgün ip lere geri döner. Ps5 in sonlarına gelirken hala ps4 ün son zamanları tlou2 gow gibi bir devrimsel oyun gelmedi. Bekliyoruz bakalım…..
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

Sony de bu nesil baya saçmaladı maalesef ama yine de elle tutulur güzel yeni oyunlar da geldi. Microsoft tarafı zayıf kaldığı için rekabet kalmadı maalesef.

devrimsel oyun

Yok abi artık bir kez daha last of us oynamaya kimsenin hali kalmamıştır.
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt

Kaynaklar, sektörde uzman isimler, çeşitli internet siteleri ve japonya vatandaşı olan analistlerin atmış olduğu twitler hocam.

Yazı çok uzun olduğu için resimler eklemedim. Yinede küçük araştırmalar yaparak doğrulama yapabilirsiniz. Zaten yazının bazı kısımları spekülasyon olarak görülebilir.

• oliwander O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

Bu neslin kazananı yine sony oldu
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    Souls dünyası sony'e hayırlı olsun şimdiden

Yapacak oyun kaldı mı remaster, aç köpekler hepsini yaptılar. Bir uncharted üçlemesi kaldı🤣🤣

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Stalker 2 ve Indiana Jones 2-3 ay önce tam olarak çıkmış olsa bu listeye kesinlikle girerdi bence hocam. Stalker 2 özelinde çok fazla bug var gerçi oyun düzelirse belki seneyenin listesine girebilir bilemiyorum :) Cyberpunk 2077 örneğinde oyun çok buglı çıktığı için öteki sene listeye almamışlardı gerçi düzeltseler bile.

• P3rF3cT55 kullanıcısına yanıt

Stalker bu haliyle giremezdi ama Indiana'nın şansı olurdu hocam.Cyberpunk 2077 çok farklı seviyeydi.Ps4 dayone o rezil haliyle oynamıştım Stalker 2 o kadar kötü durumda değildir diye düşünüyorum menüdeki yazılar bile nerdeyse okunmuyordu o derece kötüydü oyun   Sonradan güzel şekilde topladılar ama konsol oyuncularını dolandırmışlardı resmen.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Cyberbalon toparlayamadı da uzun süre oyun çıkışından 2 sene sonra adama dönebildi. Hatta sony hiç yapmadığı şeyi yapıp iade almıştı sanırım ps store üzerinden.

PC'de ben day one oynayıp bitirmiştim genel olarak sorun yoktu.

Stalker öyle değil 3 haftada 3 güncelleme yayınladılar, yapımcılar üstüne düşüyor, topluluğun taleplerini dinliyorlar. Bu hafta yine büyük bir güncelleme gelecekmiş. Bu arada Stalker, cyberpunk gibi değil konsoldan çok PC kısmında sorunlu.

Stalker'ı bilmem ama indy yetişeydi kesinlikle goty adayı olurmuş, o çöp kart oyunu ve er dlc'si yerine indy + sh2 remake görmek isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 11 Aralık 2024; 17:8:49 >
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Kaldı biraderim kaldı..

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Sony'nin yaptığı çok mantıklıydı çünkü oyun çok kötüydü.İncelemelerde hiç bahsedilmedi konsolda oyuna giren herkes şok oldu.Saniye sayıyordum menüyü görünce rezaleti fark etmiştim[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Ben bu kadar çok çöken,10-15 fpslere kadar düşen,kaplamanın bazı yerlerde hiç olmadığı sorunlu bir oyun görmemiştim.Cyberbalon dikkatimi çekmedi değil malum arkadaş alev alır bunu görürse[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Sh2 bencede olmalıydı ama yapacak birşey yok.Bize yıllar sonra Sh2 deneyimini yeniden bu kadar kaliteli yaşattılar ya o bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 11 Aralık 2024; 17:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenqhisKhaan89

İndiana jones dediginiz oyun Sinematik bir deneyim sunan eşinle çocugunla 5-10saat arası eğlenceli bir deneyim sunan çıtır çerezlik bir oyun.

Bitirdikten sonra 2.kez oynamanı gerektiricek bir durum yok oyna ve kenara at, unutulup gidecek bir yapım.

Stalker 2 öylemi. En az 20 saatlik ciddi oynaman gereken envanter yönetimi loot yapman gereken her oynayışda farklı şekillerde ilerleyebilecegin

seni o evrenin içine sokan radyasyonu atmosferi iliklerine kadar hissettiren bir oyun.

2si çok farklı oyunlar şayet 2 oyun arasından seçim yapman gerek deseler stalker 2 yi alırım.

Oyundan anlamadığın için normal bu tercih.
  • 
Sayfa: önceki 63636364636563666367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.