< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6364. sayfa)
-
-
Hahaha zoruna gidiyor yeşillerin :d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndiana jones dediginiz oyun Sinematik bir deneyim sunan eşinle çocugunla 5-10saat arası eğlenceli bir deneyim sunan çıtır çerezlik bir oyun.
Bitirdikten sonra 2.kez oynamanı gerektiricek bir durum yok oyna ve kenara at, unutulup gidecek bir yapım.
Stalker 2 öylemi. En az 20 saatlik ciddi oynaman gereken envanter yönetimi loot yapman gereken her oynayışda farklı şekillerde ilerleyebilecegin
seni o evrenin içine sokan radyasyonu atmosferi iliklerine kadar hissettiren bir oyun.
2si çok farklı oyunlar şayet 2 oyun arasından seçim yapman gerek deseler stalker 2 yi alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 11 Aralık 2024; 12:14:10 > -
-
Sadece oyundan bahsedilecekse tek başlık olsun o zaman neden Ps, Pc, Xbox ayrı? Herhalde donanım ve performans da konuşacaklar. Pc kullanan insan zaten seviyor bunu.
Yanık kokusuna geldim tutuşma başlamış şimdiden Uçan kaçan Xbox'a ait herhangi bir oyun yine listede yok her zamanki gibi yine başını alıp gidiyorlar.Ps tarafına bakınca çok kötü durumda olsalar bile uçup kaçan rakiplerinden hala çok daha iyi durumdalar.1 adet first party,1 tane third party time exc,1 adet Xbox'ın çöplüğü yüzünden çakma time exc oyun Xbox konsolunda yokken Ps 5 tarafında var.Sony tarafıda umarım 2025 itibariyle toplar artık şimdilik gözüken first party yotei ve third party DS2.Xbox tarafının çöp olması bir bahane olamaz Ps tarafıda kötü durumda.Oyunların sıra sıra gelmesi gerekiyor artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 11 Aralık 2024; 12:39:57 > -
sen bunu bize ispatlayınca eline ne geçiyor? Firma yetkilisi misin? Sıradan bir üyesiniz abi niye vatan millet sakarya gibi konuşuyorsunuz
-
Bu paylaşımlar aynı zamanda başka konsol da çıkarsa yapılır. En son rakibi konsol 4 sene evvel çıkmış. Bir zahmet en güçlü konsol olsun yani. Yarışmaya tek katılıp birinci oldum diye sevinmek gibi 😃
Dediğinize katılıyorum, bir ideoloji, bir kültürel miras gibi gibi triplere girenler oluyor.
Biri gelip 4090'lı sistem atıp "En iyi oyun cihazı kudurun!" yazsa "Admin yok mu burada???" diye başlayacaklar hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Aralık 2024; 12:54:35 >
ya farz edelim ki ikisi de aynı anda çıktı. Hangisinin güçlü olduğunun ne önemi var. Alabiliyorsan keşke ikisi de sende olsa. Ama aldığın şeyi en iyi diye böyle burada kudurunlu mudurunlu konuşmaya ne gerek var anlamadım. Sanki cebine para giriyor. Sistemin kölesiyiz, 50bine konsol alıyoruz ; 3 bine oyun alıyoruz.. neyini övecem
-
Yok yazım şekli zaten komik o ayrı ama karşılaştırma yapılabilir dediğim senaryoda düzgünce o normal bir durum. Ama böyle garip garip triplere girince komik görünüyor.
Hocam aksine verdiği para arttıkça daha çok övme ihtiyacı hissediyor insanlar 😃 "Bakın bu kadar para verdim çünkü en iyisi bu" gibi bir düşünce sanırım.
Gamepass'ten oynayanlara sataşıp duruyorlar o yüzden 😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Aralık 2024; 12:59:7 >
Tamda aynen dediginiz gibi 50bine konsol 2.5 3binede oyun alınıyor.
Konsol rahatlıktır demiyonuzmu? Rahat adam casual adam hepsiburadaya trendyola girer konsolunu oradan alır oradada fiyatlar 50k - Oyununuda PSN Store'a girer oradan alır
Konsol rahatlıktır casual adam Kardeşlikle ucuza konsol kovalamakla uğraşmaz.. Siteye girer alır koltuguna yayilir oynar.
Bunu yapmakta çok maliyetli ve lüks bi kere.
Konsol oyunculugu heleki Playstation oyunculugu oldukça yüksek maliyetli ve lüks . PC oyunculugu maalesef biz fakirlerin kullanabilecegi birşey artık. Oyunlara para bile vermene gerek yok 0 TL
ha hırsızlıkla evet hırsızlık yapacak birşey yok bu hırsızlıgı milyarlarca insan yapıyor. Gönül isterki Zengin olup playstation kullanabilelim ama PSN kitlesi gibi azınlık zengin elit kesim değiliz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 11 Aralık 2024; 13:0:33 > -
indianaJones den sonra Xboxa Mummy Filmi Gelir
-
Ahahah çok iyi görsel.Dün akşam bir zula için 2 saat uğraştım.Allahtan değdi.Sucuk çıksaydı içinden, direkt siliyordum oyunu:)
Sıfır maliyetli exc. Wukong'a Türkçe desteği de gelmiş dün, sevindirdi. Sırada Pro update
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony Kadokawa anlaşması ile ilgili yeni bilgiler ve söylentiler ortaya çıktı.
Ilk olarak Kadokawa şirketi çalışanlarının anlaşmadan yana olduğu ve mevcut yönetimden kurtulmak için en doğru yol olduğuna inandıkları söyleniyor. Sebebi ise yakın zamanda yaşadıkları hack olayında personel bilgilerininde ortaya çıkması nedeniyle, şirket yöneticilerinin bir açıklama yapmaması ve hatta özür bile dilememis olmalarından dolayı kızgınlarmis. Gerçi Sonyde yakın zamanda benzer bir saldırı yaşamıştı. Yani bu açıklamalar pek mantıklı gelmedi bana
2. Olarak Sony'nin japon borsasındaki hisse fiyatları rekor seviyelere çıkmış durumda. Piyasa analistlerine göre bunun sebebi yakın zamanda duyurulacak bir alım.
Son olarak Kadokawa ve Kakao Pictures isimli G.kore şirketi arasında mangalarin dağıtımı ve pazarlamasını içeren bir anlaşma duyuruldu. Bu haberden 2 farklı çıkarım yapanlar var. Ilk olarak Kadokawa'nin Sony anlaşmasından vazgeçtiği, Kakao ile daha eşit bir ortaklık konusunda anlaşmış olabileceği söyleniyor.
Ikinci çıkarım ise, Sony'nin zafen manga dağıtımı ve pazarlaması ile ilgilenmediği, halihazırda hisse sahibi olan Kakao ile bu şekil bir anlaşma yaparak hisseleri elde etmeye çalıştığı söylentisi. Hatta bir başka hisse sahibi olan Tencent ile de benzer bir anlaşma olduğu söylentisi var. Yakın zamanda duyurulan Light of Mortiam oyununun bu sebeple dava edilmediği söyleniyor. Zaten oyun Ps5 içinde duyurulmuştu.
Sony Kadokawa anlaşması ile ilgili olumlu/olumsuz resmi haberlerin yakın zamanda duyurulması bekleniyor. Bakalım neler olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkçe olması sevindirdi ilerde oynamayı düşünüyordum.Büyük firmalarada ders olsun gerçekten.Bu oyunun Türkiye'de çok fazla sattığını sanmıyorum ama kitle oluşmaya başladığını gördükleri gibi reaksiyon alıp dil desteği getirdiler.Darısı Rockstar gibi büyük firmaların başına.
-
2025'de 2 goty adayı belli zaten, Yotei ve DS2 ikisi de ps5'de, GTA 6 cıkarsa o aday(ve kazanan muhtemelen ) o da en iyi ps5 pro da oynanacak, 2025'de de ps5 en iyi oyunları oynamak için tek adres olacağı şimdiden belli.
-
days gone remaster geliyormuş. Yemin ederim kusacaz artık remasterdan yeni oyun çıkar artık ya. Remaster nesli oldu konsol
-
Özellikle Ds2'yi çok bekliyorum ön siparişe çıktığı gibi alırım onu.Gta 6 için gelirsek kendisi aday değil direk kazanan olur umarım ertelenmez.Bu gece izliyemiycem ama umarım güzel bir trailer gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X