Post apoliktik olunca her türlü duygusallığa açık mı oluyorlar o nasıl bir mantıkmış tıro dediğim görüntü olarak bildiğin erkek kardeş adam adama sevişme sahnesi gibiydi zaten, oyunu 2 kere birtirdim ellienin erkek arkadaşı yoktu bizzat kendi cinsinden hoşlanıyor ilk oyundaki DLC den beri, sevgilisinin erkek arkadaşı vardı oda biseksüel oluyor sen çok genişsin sanırım normal geliyor bu oyun oyunlarda abuk subuklugun önünü açtı resmen Neil denen tuhaf adam sağolsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 10 Aralık 2024; 4:57:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6356. sayfa)
-
-
Ağzına sağlık kardeşim çok iyi ifade etmişsin. Tüm bu saçmalıklardan dolayı oyunu bıraktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın hocam , McLaren ciyiz sanırım , t-shirt üstünde ekran kartı modeli de yazsa mı acaba 🤔
İyi fikir hocam...Bi de FPS sayacı detayı 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel fikir , Xbox ta sayaca gerek yok elle sayarız 😃 Sony için abaküs , master race için digital sayaç uygun gibi
Seriye giriş ve deneme yapma bazında Alan Wake'in ilk oyununu oynadım. Beklentilerimi çıkış yılını dikkate alarak aşağı da çektim ama gene de yavan ve noksan geldi. Gerçekten hissiyatım tam buydu; sanki bir şeyler eksik gibiydi. İkincisini deneme hevesim kırıldı. Çünkü aynı veya benzer içeriği çağdaş grafik ve mekaniklerle görmek anlamlı gelmedi. Oyun resmen donuk gibiydi. Oynayana gerilim aşılamaya çalışıyor ama başaramıyordu. El feneri ile düşmanları saldırıya açık hale getirmek komik duruyordu. Mum eritir gibi, sanki bir bilimkurgu ürünü yapımmış da etraflarında varolan enerji kalkanlarını eritir gibi bir his veriyordu. Neden ele geçirilmiş bir beden ancak el feneri tutulunca bir tabancaya karşı duyarlı hale gelir? Tabanca böyle aydınlık metaforlu paranormal metafizik bir yapıda ne kadar anlamlı bir alet veya silahtır? Daha yaratıcı olabilirlermiş gibi geldi. Oyunda bünyesindeki olayları gereğinden fazla tekerrür eden çok ortalama bütçeli bir Amerikan korku dizisi havası var. Bu tabii biraz yılıyla da ilgili - daha düşük teknoloji ve biraz daha aşağı bir kalite - ama oyunun genel anlamda ruhu yavan geldi. Bence oynanış mekanikleri de yılına göre çok iyi değil ama neyse. Ağaçlık göl havzası ambiyansı - ki bir tek o fena değildi - kurtarmamış. Bir de oyun kendisini gereğinden fazla ciddiye alıyordu, bu hoşuma gitmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam o evren cok kaotik bir evren, eğer ilgilenirseniz lore videosu çok, ilk oyun tabi, çok da ilerisi düşünülerek yapılmamış ama control ve sonrası için, biraz daha sağlam ilerliyor hikaye, yine de çok kaotik katılıyorum. Flashlight yanlış bilmiyorsam bir power of object, onlarda anormallikler oluyor.
İlk oyun çok tırt hikaye boşlukları falan katılıyorum, ama control ve sonrası bence daha uzun vadeli ve oturttular hikayeyi, yine şans verin isterseniz.
-
onun evren 1000000 evrende 1 falan çok zor bulursun onu
third party oyunlara laf atan adamlar 3 aylık exc stalker 2 avatarıyla geziyor.
-
Burda Herkes Birbirini engeller oldu ortalıga yazıncada üstlerine almıyorlar Güzel Mantık
-
Bu Durumu WalkingDead dizisindeki gibi değerlendirmek gerekli bu tarz savaş filmleri olsun Distopik ve Post-Apokaliptik gibi bunların içerikleri hep aynıdır içlerinde bir şeyler barındırcaktır
Şimdi bu durumu newyorkda beş minare filmini ilk defa izlemiş gibi malum sahnede olayı anlayınca şaşırmak gerekmiyor yaklaşık 20 yıldır bu sistem bu şekil gözümüze sokuluyor zaten
-
ben bütün pcmr cileri engelledim, başlık onların başlığı değil ama pirana sürüsü gibi buradalar, tek dertleri de korsan ps5 oyunlarını day one oynayabilmek.
-
Korsan derken hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu sene çöpstation showcase yapmadan yılı bitirdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beni unutmuşsun.
Spider man 2'yi bekliyorum bu arada, 30 ocak gelse de torrent'ten çeksem beleşe.
s*ny'ye o yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 10 Aralık 2024; 10:56:19 > -
Yine olayı "fakirler!!!" noktasına getirmeye çalışıyorlar, hiç şaşmıyor.
-
Oynayacak oyun bulamadıkları için PC'ye sardılar, yoksa 64.kez tlou part 2 girecekler.
-
Bende Ps5 Var PC var AllyX var oyunları buradan oynuyorum Xbox olayının Cazibesini nedir Pek Bilemiyorum Üstad
-
bu dünyadaki en büyük keyiflerden bir tanesi sony oyunlarını torrentten çekmektir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Halbuki herkes rütbesini bilse ona göre konuşsa ne güzel olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X