Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: jymz___ , Mit40 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
129.559
Cevap
309
Favori
4.648.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64726473647464756476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konu farklı görüş değil ki dostun ilgilenmediğim bir cihazın ilgilenxiğim ve benim ilgi alanımda olan bir cihaz başlığında forum yönetiminin de desteği ile zorla gözüme sokulması. Ben pc parçaları ile ilgilenmiyorum benim için pc ne ise skorksi helikopterler veya Japonların balık turmak için kullandığı oltalar aynı. Zerre ilgi alanımda değil yani, o sebeple de burda takılıyorum. Bu farklı görüş değil, alakası bile yok.

• Zamanında bu konuyu açtığımda " Bu ne bea böyle konu mu olur? Ben yazmam konuya" yazıpta hatta konuyu kapattıran, konu yeniden açılınca bugünlerde konudan çıkmaz olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 7 Ocak 2025; 18:5:40 >
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    Dünya değişiyor ama türkiye çok farklı bir hayata doğru dünyadan uzaklaşıyor. İnsanın insana tahammülü kalmadı. İster istemez bazı tercihler vermek zorunda kalıyoruz ama temel problem herkes genelde kendinin ne kadar doğru tercih ettiğini görmek istemesinde yatıyor. Bence neticede bir vs başlığı varsa, tercihler dışı alternatifleri de görmek elzem. konsollar da pc’ye öykündüğü bir dönemde erişebilirlik olarak pc’lerin ülkemizde kotada olmasından dolayı bir konsol köylüsü olarak çok doğal karşılıyorum.
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt

Yönetim burasını genel tartışma ve goygoy konusu olarak belirlediğini söyledi zaten. İşlerine gelmeyen haber olunca hep “yönetim :((“ muhabbeti yapıp olayı sulandırıyorlar sadece. “PS5 Pro 4070 gücündeymiş” dedikodusu çıktığı dönem hiçbirisinin pc donanımı konuşulmasın hassasiyeti yoktu.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 7 Ocak 2025; 18:21:0 >
  • İzleyelim bakalım, gerçek teknolojik gelişim neymiş görelim

Digital Foundryyoutube
    DLSS 4 on Nvidia RTX 5080 First Look: Super Res + Multi Frame-Gen on Cyberpunk 2077 RT Overdrive!
    https://www.youtube.com/watch?si=twmPlRHs0OXSov67&v=xpzufsxtZpA&feature=youtu.be

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Xbox vs Ps konusunda bu gönderinin ilgisi varmı?

• Zooe kullanıcısına yanıt

Hocam yönetim bu konuyu genel tartışma, goygoy, atışma konusu olarak belirlediğini birkaç kere söyledi. Yönetim “bu konuda sadece ps ya da Xbox konuşulabilir” desin, biz de ona göre hareket ederiz.

• Zooe kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi hocam, yönetim karar değiştirirse ona göre muhabbet ederiz. Şimdilik statüko belli.

hazır mesaj atarken videodan şu imajı da paylaşayım. Latency normal 2x frame gen’de 50 ms, frame gen 4x’te 57 ms.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 7 Ocak 2025; 19:8:29 >
  • Ben kendi adıma burada her platform hakkında fikir görmeyi isterim. Ben oyun oynamayı seviyorum. Belki sıradan bir insana göre bu zevkime bir tık fazla yatırım yapabilme şansına sahip olabilirim. Ama herkes gibi benim de param değerli. En optimum oyunculuk deneyimi için bir çok kombinasyon masaya yatırılmalı tartışılmalı. Dostlar biraz fazla alıngansınız bir platform bir etnik köken gibi hor görülmemesi bir şey değildir. Zaten o platformu tercih edebilmek de bence alışkanlıklar çerçevesinde kişi için en doğru seçenek olabilir. Önemli olan bu tartışmada tüketici kendi alışkanlığı çerçevesinde en optimum çözümü üretebilmesidir. Arada mizaha da ok. Ama bu düşman meselesini aklım almıyor
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Her oyuna "woke" damgası vuran ilgi budalası tayfa şimdide South of Midnight oyununa takmış. Sırf ana karakter siyahi kadın diye bu arada. Bu adamlara kalsa firmalar oyun yapamayacak artık.

Ne güzel oyun işte. Büyük ihtimal küçük çaplı bir ekibin işidir ama maalesef at izi it izine karıştığı için, çıkacak her oyuna bu gözle bakan tuhaf bir ekip var. Bu insanların oyuncu olduğuna inanamıyorum çünkü her işe bu kafayla bakan adam hayatta oyun oynayamaz. Bu adamlar balatro yada animalwell tarzı oyunlara bile kulp bulacak potansiyele sahip.

• Arkadaşlar aracıma lastik alacağım. Önerebileceğiniz kışlık lastik var mı?
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Aynen öyle ben konsolcuyum, burası ps vs xbox konusu pc zerre ilgimi çekmiyor anlamamda.O yüzden konsol konusunda pc konuşulmasın diye 500 sefer söyledik. Adamlar hala pc üzerinden güç gösterisi yapmaya çalışıyor.Pc ye bir garezim yok ilgimi çeken anladığım bir alanda değil.Kendi konularında 24 saat tartışılsın ama burada inanin senelerdir takildigimiz konudan soğuttunuz adamı

• 
Sayfa: önceki 64726473647464756476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.