Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: asko56 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129.615
Cevap
309
Favori
4.651.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 64736474647564766477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şikayet ediyorum, konuya aykırı mesaj yoktur cevabı alınca artık ben de alakasız mesajlar atmaya başladım. Konu goygoy konusuymuş madem…
  • zed Z kullanıcısına yanıt

DLSS desenli, GEN4 yanak Nvidia 5090 tavsiye ederim.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    RFT olanı varsa sanırım bunu tercih edeceğim. Tavsiye için teşekkürler
  • oliwander O kullanıcısına yanıt

Ms'in altındaki Compulsion Games'e ait oyun.Dediğin gibi 100+ çalışanı olan küçük bir ekip.Geçenlerde burada yazmıştım.Bu oyunun hikayesi , ABD'deki siyahi insanların ana vatanım dedikleri topraklarda geçen şehir efsaneleri ve doğa üstü olaylar üzerine kurulu.Siyahi ana karakter olması gereken zaten.Karakter beyaz olsaydı tuhaf olurdu asıl.

Bu woke karşıtlığı değil.Bunu kullanarak para kazanmaya çalışmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 7 Ocak 2025; 20:53:27 >
  • Ne oluyor birden fazla kişi banlanmış.

• PlayStationyoutube
    New Midnight Black Collection - Reveal Trailer | PS5
    https://www.youtube.com/watch?si=HZZat5gTOlLUR5fD&v=u5hisJyJquM&feature=youtu.be

Midnight black koleksiyonu güzel olmuş daha premium bir görünüş katmış bence.

• Akşam kafa dağıtmak için biraz caped vs. persona kapışması okuyayım diye konuya girdim, nvidia ekran kartı tanıtımı ile karşılaştım. Vay arkadaş konu ne hale gelmiş... 🤣
  • Kapı zili melodimi değiştireceğim bir öneri varsa alırım
  • Konu yeniden eski günlerine dönecek arkadaşlar az kaldı...
  • Zooe kullanıcısına yanıt

Hadi artık. İlaçlarlar mı yoksa başka bir şey mi yaparlar yapsınlar. Gerçi başladı.

• çöpdianın amiral gemisi dlss olmadan 50 fps veremiyor alan wake 2'de [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ben hayattayım
  • Mit40 kullanıcısına yanıt

Burada PC konuşuluyorsa, konu hit alsın diye. Konu hit alınca ne oluyor diye sorabilirsin, onu da admini yanıtlasın. Gerçi Robin'i emekli ettiler. Hiçbir şey bilmiyorsunuz bu konuyla alakalı aslında. Mevzu sandığınızdan çok daha derin. Mercedes vs BMW konusunda, Audi de konuşulsun denilen başka bir yer varsa söyleyin.

Taraflı mıyım diye soruyorsan, bak şu anda ne oynuyorum.

Bu arada, buranın huzuru çoktandır bozuk. Zamanı gelince neler olduğu da konuşulur. İşin içine para girince, farklı yerlere gidiyor. Neyse.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 7 Ocak 2025; 21:51:27 >

• 
Sayfa: önceki 64736474647564766477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.