< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6477. sayfa)
-
-
Benim de yazasım gelmiyor da aksiyon heyecan buradaydı, gerçi eski heyecanı yok xbox tarafı bitik malesef. Bir de üstüne pc ciler geldi. Hayır onu bırak şu mutlak sıfırın fake hesabı falan ps pro başlığında da azimle çalışıyor. Bunlardan kurtulamıyoruz ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 8 Ocak 2025; 11:14:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zuhahaha bu Xbox fanboyunu emekli etmişler vur patlasın çal oynasın sabah sabah neşem yerine geldi.
Valla ben forum üzerinden para kazanma var mıdır yok mudur bilmem. Bu tip işlere da kafam basmaz. O yüzden kimseyi bu sebeple suçlayacak bilgiye yada seziye sahip değilim ancak şu çok net şekilde görülüyor ki; belirli bir grup, 2 hafta aralıkla bu başlığa gelip alakasız şekilde arasında muhabbet çeviriyor. Burası yeri değil diyen kişiye saldırıp yükleniyor, kişiyi ya bezdiriyor yada ceza almasına sebep oluyor. Bunu düzenli şekilde yapan elemanlardan birini dün herkes gördü burada. Bu tayfa geldiği zaman tek tek gelmiyor. Aynı anda damliyorlar.
Bu gruptan biri ile sorun yaşadığınız zaman nedense diğerlerinin de anında haberi oluyor. Sonuçta bizlerde aptal insanlar değiliz. Bu insanların kasıtlı şekilde bunu yaptıklarını, yönetici ekip tarafından korunduklarini, tartışmayı başlatan onlar olmasına rağmen cezayı karşı tarafın yediğini defalarca gördük. Şikayet mesajları attık, uyarı istedik ama ciddiye bile alınmadık.
Yine söylüyorum. Yönetici ekibin adil olmadığı algısı durduk yere oluşmuş birsey değil. Üstelik benim bildiğim kadarıyla forum başlıkları zaten içeriğin ne olacağını direk olarak belli etmeli. Başka konular temiz kalsın diye burayı çöplüğe çevirmek " siz çöplük içinde konuşmaya devam edin" demektir ki bu başlığı kullanan insanlara en büyük hakaret oluyor. Forum başlıkları bu şekilde yönetilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Birebir ilişkili diyorsun ya hocam, ona istinaden dedim, hiç bir ps oyuncusunun umrunda değil nvidia amd, bak dün girdim meraktan ne konuşuyorlar diye, nvidia başlığına, 10 yıldır ne konuşuyorsanız hala aynısını konuşuyordunuz, oyun harici herşey. Burda da aynısınız, yok 4k, yok 60 fps yok rt yarım açık, başka muhabbetiniz yok, uzaktan bakınca sanki oyundan cok teknoloji ile ilgileniyorsunuz gibi , hatta oyunla hiç ilgilenmiyormuşsunuz gibi geliyor. Bu muhabbet de bizi açmıyor.
Ben de bunları size yazmadım ortaya yazdım rahat olabilirsiniz.
-
hepsi tek ağızdan konuşup algının kralını yaratıyorlar bu forumda tek akıllı olanlar ps kullanıcıları çünkü
hayretle okuyorum yazılanları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen kardeşm herkes herşeyin farkında, asıl gruptan talimatla yazanlar gelip burada bizi grup kurmakla suçluyorlar, kimin grup olduğu çok net belli de çoğunluk yoruldu bunlardan, çünkü senin dediğin gibi sistematik şekilde çalışıyorlar. Bildiğin iş misali.
Keşke bu başlıkta kalsalar, aynı ekip ps5 pro başlığında da var ama ordakiler tüm pc tayfayı banlamış olduğu için sesleri duyulmuyor. Burda ben de banladım aslında çoğunu ama birisi cevap verince mecbur merak edip okumuş bulunuyorum sonra da dayanamayıp olaya dahil oluyorum.
-
PS5 Pro başlığında 15-20 kişiyi engellemişimdir. Pro, oyun kalitemi arttırdığı gibi, forum kalitemi de arttırdı
Tabi PC'leri kaliteli ve teknik detaylara hakim bir dille savunanlara saygım var. Bana karşı alaycı mesaj atanlar arasında bile, o sebeple engellemediklerim oldu.
Zaten eninde sonunda, bir gün hepsi konsolcu olacak Ben konsolcu olduysam, olmayacak kimse yoktur
Ps başlığında da sadece ssd ve fan sesi konuşuluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dev ekranda ps tadını ne verebilir ki ülkede bunları aşırı lüks görenler utansın
Bence konuya switch pc ne varsa eklenmeli ciddiyim çünkü Xbox tarafı çok azaldı forum kullanıcısı bile aynı şekilde konuda sürekli aynı kişiler var yeni gelenler kaçıyor zaten kaosu görünce
Normalde size katılıyorum ama son dönemde katılmıyorum ne yazık ki konsol konusunda bile yok rt yok lumen konuşuluyor bu pro işinden sonra pc tayfa tam tersi konsola dolustu bence paso grafik kasan oyun istiyor insanlar bakın konsolun beşinci senesine giriyoruz geçen nesil bu yıllarda shadow of the colossus veya dreams gibi farklı farklı yapımlar görüyorduk şimdi ps bildigimiz PC oldu 5 tane daha live service oyun geliştiriyor aslında üzülüp diğer tarafa kayma sebebi bu insanlarin e zaten online oyunlar aynı gün çıkıyor gerisi ucuz diye geciyorlar muhtemelen hatta torrent için geçen olabilir normalde laf ederim ama şuan ülkenin olduğu durumda kimseye bir şey demekte haddime düşmez insanlar bir şekil oyun oynayabiliyorsa bile ne mutlu
Hocam forumu düzenli takip eden insanlar için sorun değil bunlar. En kötü engellersin ve yazdıklarını görmezsin. Zaten o insanlarda az çok bilgiye sahip oldukları için düşüncelerini paylaşmaya geliyorlar. Yani kullanıcının kim olduğunu bildikleri için sorun olmuyor. Sıkıntı, googledan arama yapan, konsollar hakkında bilgi isteyen biri geldiği zaman ortaya çıkıyor. İnsanların geri bildirimini görmek niyetiyle gelen biri başlıkla alakasız yorumları görünce ne alaka diyor. Bizzat tanık oldum ben buna. Hem yeni nesilden "hicbirseyi ciddiye almıyorlar" diye şikayet ediyoruz, hemde bunu sağlaması gereken kişilerin aynı tavırda olduğunu görüyoruz. Ülkemizde konsollar ciddi maliyetlere sahip. Neredeyse asgari ücretle aynı. Az paralar değil bunlar. Bilgisi sınırlı olan biri için tedirgin olmak, kararsız kalmak çok normal. Keşke herkesin imkanı olsada iki konsolada sahip olsa ama tek tercih hakkı olan biri için az çok her bilginin önemi oluyor.
Forum başlıklarını ciddiye almayın demek çok yanlış. Insanlar bu Konsolların son durumlarını, eksilerini artılarını takip etmek zorunda değiller. Forumlar bu işe yariyorlar. Kullanıcı deneyimini anlık olarak alabildiginiz, Farklı görüşleri direk olarak okuyabildiginiz neresi kaldı ki başka. Yönetimin sorumluluğu birazda bu düzeni korumaktır. Detaylı bilgi yada Kullanıcı deneyimini merak eden insanlar oralara gitsinler ki alacakları ürünün eksilerini artılarını öğrensinler diye. Yoksa internet üzerinden birileri ile tartışmak, kavga etmek yada bunları izlemek isteyen kişiler için reddit yada diğer çöplükler mevcut. Bazıları için çerez parası olan bu rakamları, eli titreyerek verecek bir sürü ana baba var.
-
Konsola eskisi gibi exc. oyun çıkmadığı için oyundan çok donanımı konuşuluyor olmasın :)
Bu başlıkta Pc muhabbeti bitse de gerçek değişmez. Siz ortamdan bağımsız Pc ile Ps / Xbox yan yana gelsin istemiyorsunuz hiçbir şekilde. Ama o devir artık bitti. Bu üçü birbirinden bağımsız düşünülemez. Bunu yapan da konsolun ve hayranı olduğunuz üreticilerin kendileri. Sony veya Microsoft çıkıp Nintendo gibi "Biz donanım savaşına, konsol güç kavgasına dahil olmak istemiyoruz" diyebilir mi? Hayır. Burada görmesen başka yerde göreceksin. Bir şeyi görmezden gelerek onu yok etmiş olmuyorsunuz. Anca "bir gün herkes konsolcu olacak" gibi müthiş nesnel, veriye dayalı cümleler kurarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Ocak 2025; 12:24:6 >
Hocam ben hitden anlamam forumun bence buna ihtiyacıda yok burada PC konusu ps5 pronun çıkması ile alevlendi zaten psci tayfa kendileri ps5 pro 4080 4070 cart curt ayarında çok güçlü vs diye şişirince doğal olarak PC de konuşuldu, PC demek bir marka tabiride değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 8 Ocak 2025; 13:17:59 >
-
Olay sırf Ps vs Xbox ise kadın nedir, sjw, woke bilmem ne bunların 100 sayfa konuşulmaması gerekir. Karar verelim, ya sadece böyle olacak ya da sırf Pc göze batmayacak. Son sayfalardaki Nvidia muhabbetini hariç tutuyorum, genelde konsol seven biri atıyor Pc'yi ortaya sonra oradan cevap gelince olay uzuyor. Sen gelip "ekran kartı almayın Tv'ye yatırın parayı görüntü kalitesi daha çok artar" gibi engin bilgilerini paylaşırsan biri de gelip sana cevap verir.
Dün biri yazmıştı Pro duyurulduğunda 4070 kıyaslaması yaparken hepiniz memnundunuz diye 😃 İşine geldiği gibi herkes. Konsol seven biri "harika ya pc kim napsın bu varken" yazınca çıkıp tamam Pc karıştırma denmiyor. Olumlu yazarsan sıkıntı yok, olumsuz yazarsan geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Ocak 2025; 13:22:15 >
Kendi - ısrarlı ve esasında uzun müddettir devam eden - isteği ile moderasyon yetkisini bıraktığını beyan etti. Bu doğrudur. Kendisine emekleri ve sabrı için buradan da tekrar çok teşekkür ederim. Moderasyona yoğunlaşmak istemeyen ve bu sebeple yetki bırakan herkese katkısını onurlandırmak için emekli yönetici titri veriliyor; ötesinde özel bir negatif anlamı yok.
-
Arkadaşlar neyi alıp veremiyorsunuz? Üst düzey PC, PS5, Nintendo Switch ve Xbox kullanıcısıyım. Siyasi parti veya futbol takımı tutmak gibi bir kafaya girerik neden bir platformu savunuyorsunuz. İsteyen istediği platform ve cihazla oynar. Kimisi ayaklarını uzatır 65inç 4K tv'de 30 FPS/60FPS keyif yapmayı sever kimi PC'de detaylarda boğulmayı ve FPS değerinden gözünü alamadan, FPS yükseldikçe mutlu olmaktan keyif alır. İmkanı yeten benim gibi çoklu platformda bir çok cihazı birlikte kullanır. Fanatiklik yapacak bir şey yok ortada.
-
Playstation dışında bir platformda oyun oynamak bazıları için alerji sebebi.
-
Dün fitilini yaktığımız, konunun yavaş yavaş eski haline geleceğini dün sizlere bahsetmiştim arkadaşlar zamanla daha da stabil bir konu olacağından şüpheniz olmasın.
Zooe sizi seviyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X