Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oliwander , Shingo Yabuki , Zooe Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
129.641
Cevap
309
Favori
4.653.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 64786479648064816482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fake olayina gelirsek istersen beraber arastiralim..mit40 tan baslayarak uygunmudur???

Bu hesap fake değil. Daha önce de fake olarak şikayet edilmiş ama gerekli kontroller neticesinde temiz çıkmıştır. İnsanoğlu spekülasyonu sever ama işi abartmak birçok kişiyi zan altında bırakabilir. Şüpheli bulduğunuz hesapları açıktan yazmak yerine şikayet kanalından bildirebilirsiniz. Böylece olası sen sahtesin, hayır değilim, sen sahtesin münakaşaları yaşanmaz.

Esasında bu konunun müdavimleri buraya gelen sahte hesapların kapatıldığına çok kez tanık oldular ve hatta alaycı biçimde "Admin Airlines" deyişini yaydılar. Ama ya o kullanıcılar şu an burada değiller ya da insanlar çok çabuk unutuyorlar.

Esasında sahte veya çoklu hesap kullanımı yüzünden foruma ayak bile basamayanlar mevcut. Eğer onlardan geldiyse ve henüz moderasyonca tespit edilmedilerse - şikayet edin, yetkililer her açılan veya artık bir şekilde elde edilen sahte hesabı kahin gibi bilemezler - moderasyon aksiyon gösterene kadar bir anda sahte hesaplara göz yumuluyor spekülasyonu gelişebilir.

Dilerseniz sahte hesap şüphelerinizi bir liste halinde şikayet veya destek hattına şikayet olarak bildirin. Yeter ki şikayet edin, ki moderasyonun sahte hesap kullanımına/sahipliğine karşı etkinliği artsın. Bu işi bir cadı avına ve zan silsilesine çevirmeden yolu yordamıyla yapalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 3-5 mesajlı biri daha geçen millete "bunların anaları da ucuza tencere kovalayanlar" derken fake falan değildi, like alıyor "bakın bana katılıyorlar like alıyorum" deyip duruyordu. Fake'lik de işimize gelince oluyor gibi.

"Hmm benden epey farklı düşünüyor fake olabilir".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Ocak 2025; 23:12:59 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

o mesajı beğenenlerin forumdan süresiz uzaklaştırılması gerekiyor

• Periah kullanıcısına yanıt

Benim yaptığım resim. 3 yıl önce yapmışım ey gidi günler [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Orijinali hali burada PS Studios with lates Acquisitions - Welcome to the PS Family Bungie! : r/playstation

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 9 Ocak 2025; 0:14:56 >

• SOLID SNAKE kullanıcısına yanıt

Insanlar o zamanlar bunca stüdyonun oyun yapacağını düşünüyordu...

• Ben tekrar söylüyorum 2026 sonu gibi Series X 2 çıkar ve Microsoft Doom Dark Ages , Elder Scrolls ve Cod gibi oyunlarla cihazı tanıtırsa 360 donanımı gibi bir atak yapabilirler.

Sony ise 6 - 7 yıldır oyun sunmadığı kitleye 700 - 800 dolarlık 3. bir cihaz daha satmaya çalışacak. Daha kötüsü ise studyolarin yüzde 90i hala Live Service işinde. Yani Ps5 Pro pas geçirip Ps6'ya iki tane çıkış oyunu yetistirebilirler koca nesilde . Tabiki arayi yine bir sürü Rise if Ronin benzeri oyunla doldururlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Ocak 2025; 0:41:49 >
  • Test drive unlimited solar crown'ı alayım dedim playstation'da cüzdanda para vardı diye, yoksa üçüncü parti oyunları series x'te alırım, oyun çok fena kasıyor, sonra biraz bakayım dedim internete series x te stabil 60 fps verirken performans modu playstation da 40 lara kadar iniyormuş. PS donanım dandik filan demek istemiyorum belliki optimize edilmemiş düzgün. Oyun öyle güzel filanda görünmüyor pek. Playstation'a forza lazım şaka maka, açık dünya yarış oyunu yok düzgün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 9 Ocak 2025; 0:40:39 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Aynen sonra tırt oldu. Yapılan oyunlar da gerçek yeni nesil olmak yerine temelinde PS4 oyunları oldular.

• SOLID SNAKE kullanıcısına yanıt

Ben şunu anlamıyorum. Microsoft'un kendi orjinal stüdyoları da pek oyun yaoamadi bu nedir. Ne oldu bu firmalara?

Xbox'i şu an tamamen Bethesda ve Activision sırtlıyor. Series X 2 için bile söylediğim 2 oyun Bethesda 1i Activision oyunu. Onlar özerk oldukları için bu konsol firmalarına her ne olduysa ondan pek etkilenmedi Ps ise hiçbir zaman böyle ozerk büyük kurumlar almadı ondan Jim Ryan'in politikası bütün Ps için zararlı oldu .

Sadece Bungie Ps stüdyoları içinde ayrı bir yere sahip fakat Bungie gibi oldukça büyük bir stüdyodan bile birsey göremedik. Bu adamlar Fps işinin ustası yazık oluyor gerçekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Ocak 2025; 0:53:30 >
    Ps5 pro başlığında yapılan tanıtımlar 8. Nesil oyunlar üzerinden ilerleyince 9. Nesilde olduğumuzu hatırlatıp eleştirip durumu değerlendirmek istediğim an bana bile olayı kişiselleştirip fake diyenler çıkmıştı. Halbuki ben büyük bir ps fanboyuyum. Büyük ihtimal komşumda ps1’de resident evil 1’i gösterdiğinde aklım çıktığı dönem çoğu doğmamış olabilir. Bebekliğimden beri sony ürünleri hayatımızdaydı. 9. jenerasyon ilk donanımım ps5’tir. Uzun süre ana platform olarak kullanmaya çalıştım. Hatta ilk 5’i aldığım an pro çıktığında edinme planı bile yapıyordum. Ama sorun 9. Jenerasyona geçememizdi. Bir tüketici olarak bunu tartışmak istedim. Forumun kültürü tartışma üzerine olmalıdır. Ama bilgiye karşılık bilgi şeklinde. Sadece güzelleme üzerine gidildiğinde bilgi eksikliğini de getirir bence. Başka fikre dayanamamak sıkıntılıdır. Tabi bu her platform için gereklidir. Doğru bilgiyle herkes kendine uygun platformu keşfedip faydalanabilir. Durumu Güzelleme üzerine yapıya terketmeye de çok gönlüm elvermiyor açıkçası

• jymz___ J kullanıcısına yanıt

Diyorum ya herkes işine geldiği gibi. "Sen şucusun, bucusun" demek çok yaygındır zaten bizde. Bu her işine gelmeyene "fake", "trol" diyenler de aynı zihniyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Ocak 2025; 0:56:37 >
    Türkiyede son dönemler giderek artan bir sorun bu. Tartışma yerine karşıyı itibarsızlaştırma safsatasına düşmek kimseye yaramaz. Zaten bu sebepten edirne’nin ötesinden başka hayat yaşıyoruz. hayatın sıkıntısın kaçış olarak sığındığımız oyunlarda bu yapı pek yakışmıyor.
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Alıntıladığınız arkadaş kimdir göremiyorum hocam da şurada olabildiğince objektif yorumlar yazıyorum kesin ps fanıdır onların zoruna gidiyor her ne hikmetse ben bunları anlayamıyorum farklı bir alemde yaşıyorlar sanırım eğer ki fake isem başka bir hesabım varsa forumdan temelli banlayabilirsiniz

• Günaydın.

Zaten birisi fake olsaydı ilgili uyarı verilmişti. Keza birisi birinin cebinden rızası dışında para alsaydı yine aynı şekilde. Forumda bu işlere karışanların akıbeti ne durumda? Hepsi sınırsız ban aldı.
    Günübirlik olarak dolandırıcı, diktatör vs. gibi ithamlara maruz kalıyoruz. Eee. Madem yönetim, birisini dolandırmış. Birisinin cebinden para almış. Parası alınan, yönlendirilen kişi gelip burada konuşabilir değil mi? @aksungur_ kimin parasını almışım? Nerede Series S parası toplamak için uğraşmışım? Kim sepetlemiş beni?
    Buyurun, getirin konuşturun bu insanları. Ben bunların her hangi birisini yapsam burada konuşmama izin verirler mi sanıyorsunuz gerçekten. Bu insanların akıbetini yazdım.

@Shingo Yabuki, konuyu işgal ettiğimin farkındayım. Arkamda soru işareti kalmasın. İçim rahatlasın diye saçma sapan muhabbetlerin yanıtını veriyorum. Diğer türlü yalanlar ve iftiralar birbirini doğuruyor. Mecburen yazıyorum. Bunun için de kusura bakmayın.

• aschil kullanıcısına yanıt
    Yaz sen hocam kimlerle muhattap olduklarımız daha net bir şekilde ortaya dökülüyor.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Günaydın;

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat bunlar çok ağır ithamlar bence,gözünle görüp şahit olmadan böyle suçlamalar çok üzücü bence,kendini ifade etmen benim açımdan konu kirliliği yapmıyor,inşallah tatlıya bağlanır.
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]my nintendo news
    Bayonetta Origins director joins PlayStation Studios
    https://mynintendonews.com/2025/01/07/bayonetta-origins-director-joins-playstation-studios/

edit : Doğru bilgi alıntıda [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 9 Ocak 2025; 11:31:18 >
  • 
Sayfa: önceki 64786479648064816482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.