Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Periah Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil
5 sn
129.662
Cevap
309
Favori
4.654.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64806481648264836484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben şikayet ettim mesajı kaldırıldı. Ama kendisine bir işlem yapılmadı sanırım.

Hadi adam densiz lafını sözünü bilmiyor. Bir de utanmadan like atıyorlar. O da bundan gaz alıp "bakın destekleniyorum diyor". Bence beğeniler gözükmeli açıkça. Bu başlıkta sürekli aktif olup da beğenenler olmuşsa görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Ocak 2025; 14:42:10 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Valla dediğiniz mesajı ben görmedim açıkcası ama daha önce bu konuda aynısı başıma geldiğinden şaşırmadım.Konsol için bu kadar düşen insanların burda barınmaması gerekiyor.

• Mavişler oyunsuzluktan bu konuyu rpg'ye çevirmişler
  • İnsanlar fifa, cod için bile tek bir konsolu tercih ediyorlar :)

Altta kalanın canı çıksın

Sözde Oyun yok ama en çok satan ve tercih edilen konsol 🤣

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Az önce, hatta ürünü ben buldum kendisine, kendisi PS 4 den geçti. PS 5 i olan bir arkadaşla konuşurken, başka bir arkadaş geldi ve oğlunun konsol istediğini sordu. PS 5' i olan arkadaşın ağzından çıkan ilk cümle şöyleydi, değiştirmeden aktarıyorum '' Abi git oğlana Xbox al, game pass gibi bir nimetiniz var, varsın son çıkan oyunları 1 sene geç oynasın, kütüphanenizdeki 400 oyunu 1-2 senede oynayamayacağına göre, benim 2 oyuna vereceğim paraya 1 yıllık game pass alır rahatına bakar, bakma bizimkisi alışkanlıktan dolayı, İphone dan vazgeçemiyorum misali ;) '' Bu yorum sonrası PS almadığım için pişmanlığım kalmadı, hatta geçen hafta yurt dışından Xbox yanına PS 5 mi alsam diye düşünürken bu cümle sonrası vazgeçtim gibi bişi oldu, varsın PS özel oyunlarını oynamamış olayım :D, belki PS 6 da kısmet olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epek01 -- 9 Ocak 2025; 16:1:11 >
  • Epek01 kullanıcısına yanıt
    PS Plus?

Ona bakılırsa Playstation tarafında da Ps Plus var ve zengin bir kütüphanesi var. Çocuklar için de gayet yeterli. Arkadaşınızın haberi yok sanırım.

• Gameps505 kullanıcısına yanıt

Xbox Series s/x lerin ps4 den fazla satması ne kadar garip…

Hep derim xbox series s en öğrenci dostu konsoldur [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Gameps505

İnsanlar fifa, cod için bile tek bir konsolu tercih ediyorlar :)

Altta kalanın canı çıksın

Sözde Oyun yok ama en çok satan ve tercih edilen konsol 🤣

Forumdaki boş algıların gerçek hayatta karşılığı yok zaten hocam.Her Ps exc oyunu öncesi oyunu sabah akşam eleştirip yüksek puan görüncede basını eleştiren,Xbox oyunları patlak çıktığında kafasını kuma gömen fan arkadaşlardan ibaret değil dünya.Bu nesil oyun konusunda ben şikayetçiyim Ps tarafından.Ama Ps tarafını oyun yok diyip Xbox tarafını öven biri varsa ona yapılabilecek pek yorum yok hocam.2024 yılı içinde konsol tarafında Ps5'e özel

Astro Bot,Final Fantasy Rebirth,Silent Hill 2,Stellar Blade,Helldivers 2,Condord ve Lego Horizon gelmiş.Bu oyunlardan Astro Bot yılın en iyi oyun ödülünü almış,Final Fantasy 92 meta ile yılın en iyi oyunlarından biri olduğunu gösteriyor.Helldivers 2 yılın en iyi online oyun ödülünü almış.Silent Hill 2 bana göre oldukça başarılı bir remake sevenleri mutlaka oynamalı.Stellar Blade ortalama bir yapım ve diğer iki oyun fiyasko hatta çöp oğlu çöp.

Şimdi uçup kaçan Xbox tarafına bakalım.Tabi buna girerken Goty ödülünde yarışan ve çoğu kişinin beğendiği Wukong teknik nedenlerden dolayı Xbox'a tarafına gelmemiş Ps tarafında oynanabilir durumdaydı. Sadece Xbox kullanan biri kafadan bu sene gelmiş yılın oyunu ödülü kategorisinde yarışmış 3 oyundan mahrum kalmış.

Xbox tarafına özel Indiana Jones,Stalker 2,Flight Simulator,Hellblade 2 gelmiş.Kaçırdığım oyun varsa yazın ben takip etmedim. Indiana Jones 86 meta puanı almış benimde beklediğim oynamayı düşündüğüm güzel bir yapım.Stalker 74 meta ile sevenin çok sevdiği ama genel olarak oyundaki sorunların çok eleştirildiği bir yapım olmuş.Hellblade 2 yıllarca bekledikleri burda Gow killer diye kafa ütüledikleri 5 saatlik yürüme simülasyonu olmuş 81 meta ile burdaki beklentiye göre baya baya patlamış bir yapım.Flight Simulator dlc zaten 77 puan almış kullanıcı yorumlarında neden düşük kalmış.

Durum ortada oyun yok dedikleri konsolla uçup kaçan konsolun yapımları puanları ortada.Zamanında tüm Ps exclerini sabah akşam saçma sapan argümanlarla eleştiren kitlenin bunu kabul etme şansı yok zaten.Çok değil bu kitle Starfield için yıllarca kafa ütüleyip oyun patlayınca ortalıktan kaybolmuştu.Yada Forza için native 4k60Rt olacak diye açıklama yapınca Series X gücüne bu yakışır diye aylarca dolaşıp yalan ortaya çıkınca yine aynı sessizliği korumuşlardı.Xbox tarafının nesil başından beri beklenen o patlamayı bir türlü yapamadığı gibi üstüne yıllarca hype yarattığı yapımlar patladı gitti.Exc olacak denirken hepsi Ps tarafına gelmeye başlanacak denildi.

Daha önce dediğim gibi Ps tarafının bu nesil performansından memnun değilim.Live servis olayıyla işin içine sıçtılar.Ama bu en ölü halleri bile uçup kaçan Xbox tarafının içinden geçti hem oyun kalitesi anlamında hemde konsol satışı anlamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 9 Ocak 2025; 16:29:58 >

• zed Z kullanıcısına yanıt

Arkadaşın haberi var, özellikle sordum, sizde de PS plus var, ama nedense böyle bir şikayette bulundu. Muhtemelen kendisi Fifa tarzı oyunları seviyordur diye düşünüyorum, belki ondandır. Bende sizin yorumunuz üzerine az önce şöyle bir göz gezdirdim, kütüphanesi gayet iyi, bu konuda yetersiz demek biraz garibime de gitti açıkçası ama ne yalan söyleyim, kendi adıma bana gamepass kütüphanesi daha çekici geldiğinden Xbox tercihim olur, yoksa alırken bende git gel yaşamadım değil. Amacım boş vakitlerimde kafa dağıtmalık bir konsol. 20 li yaşlarımdaki yada şöyle diyim evlenmeden önceki ben olsaydı kesinlikle kendime 4080 li bir kasa yapar, oyunun dibine vururdum. 50 saatlere yakın masa üstünden kalkmadan Knight, Medal of honor ve Crysis 3 lüsünde döndüğümü bilirim :D.

• Gameps505 kullanıcısına yanıt

Avrupa da güncel durum;

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Zaten goty ödül töreni Sony süpürmüş, sektörden tam kabul görmüş, satış rakamları desen 2 ye katlayacak, ki o da ivmeli şekilde fark açılıyor. Bu da kullanıcının da net şekilde kararını verdiğini gösterir. Forum dh yeşil gözlüleri sabaha kadar sayfalarca yazsınlar bu nesil daha yarısındaykrn bitti.

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Üçüncü parti oyun Doom ilk gün PS5'e çıkacaktı değil mi? 23'ü showcase varmış, çıkış tarihi gelir artık.

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Aynen bizim 3. Parti dev konferansı var.artık oyunlara daha da özenirler, malum 70 milyonluk yeni bir kullanıcı grubuna açıldılar, kalite artar✌️

İlk kez oynacaklar için plus kütüphanesi şahane. Ama uzun süre ps kullanıcıları için çok taze hissettirmiyor. Çok üst düzey olmasa da gamepass daha diri bir kütüphane. Biraz oyunculuk alışkanlığı seçimi belirleyici olacaktır.
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    70 milyon değil hocam ps4 ile birlikte aktif 120 milyon var şu an :)

Devasa bir pazar var sony tarafında, zortbox oyunları sony'e vermesinde napsın? Taş mı yesin? 🤣
  • Assassin's Creed yine ertelenmiş. Yeni tarih 20 mart 2025

• oliwander O kullanıcısına yanıt

En baştan hatalarını kabul edip afrikalı samurayi cıkarsalardı bir dünya satarlardı, gerçi ona siyasi baskı izin verir miydi bilemem tabi, çok üzücü ubisoft'un şu hali ya cidden bir dev batıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 9 Ocak 2025; 20:24:14 >
  • 
Sayfa: önceki 64806481648264836484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.