Ben şikayet ettim mesajı kaldırıldı. Ama kendisine bir işlem yapılmadı sanırım. Hadi adam densiz lafını sözünü bilmiyor. Bir de utanmadan like atıyorlar. O da bundan gaz alıp "bakın destekleniyorum diyor". Bence beğeniler gözükmeli açıkça. Bu başlıkta sürekli aktif olup da beğenenler olmuşsa görelim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Ocak 2025; 14:42:10 > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6482. sayfa)
-
-
Valla dediğiniz mesajı ben görmedim açıkcası ama daha önce bu konuda aynısı başıma geldiğinden şaşırmadım.Konsol için bu kadar düşen insanların burda barınmaması gerekiyor.
-
Mavişler oyunsuzluktan bu konuyu rpg'ye çevirmişler -
-
Az önce, hatta ürünü ben buldum kendisine, kendisi PS 4 den geçti. PS 5 i olan bir arkadaşla konuşurken, başka bir arkadaş geldi ve oğlunun konsol istediğini sordu. PS 5' i olan arkadaşın ağzından çıkan ilk cümle şöyleydi, değiştirmeden aktarıyorum '' Abi git oğlana Xbox al, game pass gibi bir nimetiniz var, varsın son çıkan oyunları 1 sene geç oynasın, kütüphanenizdeki 400 oyunu 1-2 senede oynayamayacağına göre, benim 2 oyuna vereceğim paraya 1 yıllık game pass alır rahatına bakar, bakma bizimkisi alışkanlıktan dolayı, İphone dan vazgeçemiyorum misali ;) '' Bu yorum sonrası PS almadığım için pişmanlığım kalmadı, hatta geçen hafta yurt dışından Xbox yanına PS 5 mi alsam diye düşünürken bu cümle sonrası vazgeçtim gibi bişi oldu, varsın PS özel oyunlarını oynamamış olayım :D, belki PS 6 da kısmet olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epek01 -- 9 Ocak 2025; 16:1:11 > -
PS Plus? -
Ona bakılırsa Playstation tarafında da Ps Plus var ve zengin bir kütüphanesi var. Çocuklar için de gayet yeterli. Arkadaşınızın haberi yok sanırım.
-
Xbox Series s/x lerin ps4 den fazla satması ne kadar garip…
-
Hep derim xbox series s en öğrenci dostu konsoldur
-
-
Arkadaşın haberi var, özellikle sordum, sizde de PS plus var, ama nedense böyle bir şikayette bulundu. Muhtemelen kendisi Fifa tarzı oyunları seviyordur diye düşünüyorum, belki ondandır. Bende sizin yorumunuz üzerine az önce şöyle bir göz gezdirdim, kütüphanesi gayet iyi, bu konuda yetersiz demek biraz garibime de gitti açıkçası ama ne yalan söyleyim, kendi adıma bana gamepass kütüphanesi daha çekici geldiğinden Xbox tercihim olur, yoksa alırken bende git gel yaşamadım değil. Amacım boş vakitlerimde kafa dağıtmalık bir konsol. 20 li yaşlarımdaki yada şöyle diyim evlenmeden önceki ben olsaydı kesinlikle kendime 4080 li bir kasa yapar, oyunun dibine vururdum. 50 saatlere yakın masa üstünden kalkmadan Knight, Medal of honor ve Crysis 3 lüsünde döndüğümü bilirim :D.
-
Avrupa da güncel durum;
-
Zaten goty ödül töreni Sony süpürmüş, sektörden tam kabul görmüş, satış rakamları desen 2 ye katlayacak, ki o da ivmeli şekilde fark açılıyor. Bu da kullanıcının da net şekilde kararını verdiğini gösterir. Forum dh yeşil gözlüleri sabaha kadar sayfalarca yazsınlar bu nesil daha yarısındaykrn bitti.
-
Üçüncü parti oyun Doom ilk gün PS5'e çıkacaktı değil mi? 23'ü showcase varmış, çıkış tarihi gelir artık.
-
Aynen bizim 3. Parti dev konferansı var.artık oyunlara daha da özenirler, malum 70 milyonluk yeni bir kullanıcı grubuna açıldılar, kalite artar✌️
-
İlk kez oynacaklar için plus kütüphanesi şahane. Ama uzun süre ps kullanıcıları için çok taze hissettirmiyor. Çok üst düzey olmasa da gamepass daha diri bir kütüphane. Biraz oyunculuk alışkanlığı seçimi belirleyici olacaktır. -
70 milyon değil hocam ps4 ile birlikte aktif 120 milyon var şu an :)
Devasa bir pazar var sony tarafında, zortbox oyunları sony'e vermesinde napsın? Taş mı yesin? 🤣 -
-
En baştan hatalarını kabul edip afrikalı samurayi cıkarsalardı bir dünya satarlardı, gerçi ona siyasi baskı izin verir miydi bilemem tabi, çok üzücü ubisoft'un şu hali ya cidden bir dev batıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 9 Ocak 2025; 20:24:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X