Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130.571
Cevap
309
Favori
4.687.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 64846485648664876488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm firmalar aynı Japonlar olmasa bittik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Gelsin gelsin valla yildik platforma özgü oyunlardan, ben istediğim oyunu istediğim yerden özgürce oynamak istiyorum yok o orda yok bu burda bitsin artik

• Gameps505 kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde her türlü kar ve kazanç elde edecek microsoft bence bethesda ve Activision alımlarının sebeplerinde bu diye düşünüyorum, sadık bir marka algısını yıkmak çok zor yani ağzınla kuş da tutsan yinede gecemeyec3gin bir sadiklik ya da fanlik bir marka durumu var e donanimda is olmadıysa sende oyun yapar oyun satarsın ve dağıtırsin heryerden kar marjini alır paraları akşam sayarsjn

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Ben hep diyorum bunu dostum

Donanımın satmıyor bari stüdyolara yatırım yap 3.parti yayıncılıkta lider ol

• Sony, boşa live service oyun yapmak istemiyor; kullanıcı rakamlarına baktığınızda bunu göreceksiniz. Denedim bu arada, oyun aşırı kötü değil, ama bu tarz oyunların bu derece tutması gerçekten tuhaf.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bati-Wan_Kenobi -- 11 Ocak 2025; 16:34:8 >
  • microsoft ne yapsa ne etse satislarda ps’yi gecemez bu yuzden eski halo ve gears serisini portlamalari cok mantikli boylece 60 milyon satmis konsola yeni hayranlar kazandiracaklar ozellikle avrupa ülkelerinde halo popularitesi artar, mantikli dusunen birinin bu stratejinin truva ati hamlesi oldugunu bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Mesele live service değil hocam

Hem live service yapıyor hem de parayla satıyor

Live servic dediğin oyun ya çok ucuz olur ya da ücretsiz yaparsın oyun içi satın alımlardan kazanırsın

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Cunku insanoglunun %80-90'i sofistike zevkleri olmadan sig eglenceler ile tatmin oluyor. Bu elitistlik degil gercek. Yanindan bile gecmedigi yuzlerce kaliteli oyun vardir ama bu online oyunlari yuzlerce saat oynarlar.

Sony'nin dusunce bicimini anlamak kolay. Bir tane su ayarda tutan yapsak 1 yilda 3-4 tane batan projenin zararini bile cikarir diye dusunuyorlardir.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Eskiden bu kadar fazla değildi tabii çıksın ama diğer taraftan çalmaya başladı iyice kaliteli oyun sayısı azalıyor hepsi f2p olacak yakında.
    Ama yine de hakkını yemek istemem BG3 tarzında bir oyunun bu derece tutması ümit veriyor hala oyunlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bati-Wan_Kenobi -- 11 Ocak 2025; 19:4:57 >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Bunlar çok önemli oyunlar değil öyle hellblade 1.si zaten var gears ultimate kaç senelik oyun, age of'u da konsolda oynayan var mıdır acaba bilemiyorum.Yeni gelecek Halo, gears e day, güncel forza oyunları filan geldiğinde olay olur asıl. Sanırım alıştıra alıştıra getiriyolar pek kimsenin önemsemeyeceği oyunları getirerek. Herkesin istediği platformda oynaması fikrini desteklerim ama sony de xbox'a oyun çıkarsa daha güzel olurdu. 2 ayrı makine almazdık en azından zaten konsol satışından bir kârı yok. Oyun satsın bana ben istediğim yerde oynayayım.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 8. Jenerasyon finaldeki tabloya göre, Sizce 9. jenerasyona geçiş yapabildik mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nvidia böyle masaya vurmaya devam ederse nesil sonuna kalmadan birçok üçüncü parti oyununun konsolları pas geçeceği düşüncesindeyim.Çıksalar bile çok acayip şeyler yaşanacak.Ben yerimi ayırttim bekliyorum

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Mevcut konsolları es geçeceklerini zannetmiyorum. Oradaki kitlenin katılımına muhtaçlar çünkü. Ama “çok acayip şeyler yaşanacak” kısmının olması muhtemel. 2026 jenerasyon geçişi teorisi daha olası görünüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

5 serisi kartlar tamamen facia

Bu teknolojileri entegre edemezlerse sıkıntı açıkçası. Ps5pro mesela aceleye geldi gibi.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Yav nesi facia yahu.Bi tarafta adam 20 FPS 'ni ama yapay mama mapay 200 fps yapıyor yazılım ile diğer tarafta 50k para verip yabancıların deyimi ile barely 40 fps alıp halay izliyosun...(Halayın 680p aktığını söylememe gerek yok herhalde). VRAM diyosan orada hemfikir olabilirz o ayrı mevzu..

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hep onu diyoruz ya hocam.Keşke hiç çıkmasa idi ya.

İlk heyacan bitsin çok kısa süre içerisinde PS5 Pro 'dan az maliyetle 5070 kasaları göreceğiz pazarda.Konsolcuların "500 dolarlık aletten ne bekliyonuz" argümanı da uzay boşluğunda şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 12 Ocak 2025; 1:11:17 >
  • Ortada bir facia varsa o da AMD'nin GPU pazarından havlu atması ve Nvidia ile rekabet edemiyor oluşu. Teknoloji ve güç anlamında konsollar ile PC arasındaki makas çok açıldı, AMD ile yürümez bu iş.

Nvidia yapay zeka algoritmalarıyla da olsa 200-300 kare performans üretecek teknolojilerle karşımıza çıkarken garibim AMD yüzünden konsollar çamur gibi görüntülerde 30-40 karede debeleniyor ve böyle de devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 12 Ocak 2025; 1:22:31 >

Zaten Native olayının bittiğini artık kabul etmeliyiz sevsek de sevmesek de. Artık olay kim daha iyi upscale edecek ve en iyi görüntü - fps ikilisini verecek ona geldi. DLSS'in de maalesef rakibi yok. 2-3 adım önde diğerlerinden. Bence de eleştirilmesi gereken şey vram.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Ocak 2025; 1:35:46 >
  • 
Sayfa: önceki 64846485648664876488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.