Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cagrisen , cagrisen Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
130.718
Cevap
310
Favori
4.692.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 64876488648964906491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görünen o ki Sülün Cerny yine milleti kandırmış. “AMD ile işbirliği yapıyoruz, PC’de olmayan teknolojiler len” derken açığa çıktı ki FSR 4 ile PSSR’ın bir alakası yokmuş. Adam ciddi ciddi AMD ilk defa düzgün bir upscaling teknolojisi yapmayı becermişken AMD’nin teknolojisini bırakıp kendi çöp halaylı upscalerını konsola getirdi. Yemin ederim Jim Ryan’ın yeğeni konsol tasarlasa bu kadar yalan dolan iş yapamazdı.

“ Of course, we recently discussed the Amethyst partnership between AMD and Sony, which describes a joint effort by the companies to develop new AI-based technologies, so could it be possible for this upscaler to be a derivative of what Sony produced for the PlayStation 5 Pro?

In short, it doesn't seem likely - we didn't see any of the fundamental stability issues (eg fizzle in fine detail) evident across all implementations of PSSR, and Ratchet and Clank on PS5 Pro looks noticeably different to the game on the "research project" PC.”

eurogamer.net
    AMD's new AI-based FSR 4 upscaler impresses in hands-on testing at CES 2025 on RX 9070-series hardware
    https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2025-amd-new-ml-based-fsr-4-impresses-in-hands-on-testing

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shamster kullanıcısına yanıt
    Steam big picture mode.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    PSSR denen şeyin calisacagi donanım piyasaya henuz cikti. Ikisinin ayni sey olabilmesi icin AMDnin mesela 2 senedir falan uzerinde yatiyor olması gerekli FSR4 calistiracagi donanimin, nvidia tarafindan çeşit çeşit opulurken elinde boyle bir srymolup da uzerine yatacak luksu yok.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Konsol unterplatform, hepsini toplayop gaz odasina gondermek lazim.

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Denedim yukarıda yazmıştım zaten, aralarında açık ara en iyisi playnite bu arada, o bile konsol deneyimi tam veremiyor zaten. Neyse konu başlığından çok farklı yerlere gitmek istemiyorum ama pc de oyun oynayıp bir nebze konsol deneyimi almak isteyen arkadaşlar playnite'a bir bakabilir.

• Gel artık cümle alem konsol görsün [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Shamster kullanıcısına yanıt
    Ben mesela konsol arayuzlerini sevmiyorum, zaten direksiyon veya flight stick gibi bir sey değilse kontrolcu de bana yetersiz ve gereksiz geliyor analog gerekliligi gibi istisnalar haricinde. Kontrolcuyle fps oyunu oynayanlar var, kafam almiyor.

Bazzite yukle.bilgisayarina, zaten immutable distro, konsol isletim sisteminden pek bir farki yok. Bagla kontrolcunu kullan.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Bol bol mario, zelda oynarız artık :)

Bir süre Ps, Xbox ne varsa hepsini yok edecek satışlarda :)

İçinde shooting olan oyunu yarı fiyatına verse herhangi bir konsol yine de gidip Pc'de oynarım. Controller ile nişan almak eziyet ve keyifsiz geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ocak 2025; 17:38:22 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Tahminlere göre sadece ABD'de ilk yılında 4.3M adet satılması öngörülüyormuş [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Gerçek oyun konsolu çünkü ne grafik muhabbeti ne fps sadece oyun oyun oyun başka özelliği yok olması gerektiği gibi

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ben de sporcunun oyhnlari oynuyor olsam kontrolcu kullanirdim herhalde. Konsollar bence o isler icin var.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Senin mantigina gore yemeklerin tatlarinin guzel olup olmadiginin da muhabbeti yapilamaz.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Bu sefer en azından bi spotify,netfix,youtube falan eklerler herhalde [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

PC ve konsol farkı vardır.400-500 dolarlık bir makinede grafik veya FPS ilk konu olarak konuşulmaz.
    PS3 zamanı Borderlands oynarken 20 FPS alıyorduk ama daha mutluyduk.
    Konsollar, özel oyunlarında görsel olarak öne çıkmalı, gerisinde ise standart bir performans sunmalıdır. Özel oyunlarıyla, oyunlara getirdiği mekanikler ve yeniliklerle fark yaratmalıdır.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Insanoglu 500 dolarlik konsol ile 3000 dolarlik PC kiyaslamayi birakacak zeka seviyesine gelecek insallah bir gun.

Beklediğim tek donanım. Nisan ayına yetişirse ilk dönem edineceğim kesinlikle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 64876488648964906491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.