< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6545. sayfa)
-
-
HAHAHAHAHAHAHAHA
-
6000 küsür sayfa konuda gördüğüm en doğru maviş tespiti.
Tamamen böyleler.
-
Özellikle hile konusunda en iyi deneyimi PS tarafında sunduğunu defalarca söyledik tabi Cod serisi ile gamepass sayesinde tanışıp single oynayıp bırakan kitlenin bunu idrak etme şansı yok.Konsolda dereceli modda cross zorunluluğu vardı onuda kaldırdılar sonunda.Tabi konsollar arası cross açınca Pc tarafında Xbox uygulamasını kullanan kişilerde geliyor deniyor oda Xbox tarafındaki oyuncuların sorunu şikayet edip düzelttirsinler bir zahmet.Herşeyi geçtim yani her sene o kadar satış yapıyorsun oyun çıktığından beri insanlar hile tarafına alınan önlemin yetersiz olduğu konusunda sürekli eleştiriyor oyuncu sayın azalıyor ama hala tek yapabildikleri 20-30 dolara skin paketi çıkarmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 30 Ocak 2025; 9:38:19 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Persona_6
Hileci pc cikleri cross play i kapatıp dehlemek hala xbox ta yok mu? Al işte bir başka Playstation’a oyun alma nedeni. 👍
Buna rağmen %7 oyun gelirleri azalmış, tabi % 64 oyun alan tayfa, aşağısı beleşçi xbox + torrentçi tayfa. Daha da azalması dileğiyle 😂Hocam bildiğiniz gibi Xbox tarafında oyun içinde cross kapatma ayarı yoktu oyun çıktığında.Konsol menüsünden kapatılıyordu o zamanda hem oyuncu bulma olayı çok düşük oluyordu hemde Xbox uygulamasından gelen Pc kullanıcılarınıda konsol algılayıp lobiye sokuyordu Bu durum hala değişmemiş duruyor.Bunu yıllarca burda yazdım.Yıllardır Ps tarafında Cod oynuyorum insanların özellikle bu nesilde neden daha çok Ps tarafını tercih ettiğini defalarca söyledik bu konuda ama dediğim gibi Cod ile gamepass sayesinde tanışan fanboylar bunu anlamamakta ısrar etti.
-
Yaparlar bunlar , candy crush oynayanları aktif xbox kullanıcıları olarak sayanlar, lobiye hilecileri de sokarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cronus zen belası varken iki tarafta bırakır yakında.
Çoğu kişi cross kapatmayı falan bilmiyor ne yazık ki birde eski nesile çıkması gibi saçmalık olunca bu sefer ps lobisinde bile hileler vardı pekte takmiyorlar artık hileyi zaten paso skin basıyorlar veledler bastı güzelim oyunu.
Satış rakamları normal geçen nesil ps geçti çoğu 360 kullanıcısı oradan devam ediyorlar cod ps tarafına çıktığı sürece geçmezler zaten kullanıcı alışkanlıkları çok önemli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cronus zen belası için söylenecek çok şey var hocam.Ben insanlarla kavga etmekten sıkıldım artık çünkü iyice arsız olmuşlar ve bunun önüne bir türlü geçemiyorlar.Ps5 tarafında 1 sene falan önüne geçilmişti dualsense zorunluluğundan dolayı sonra onuda aştılar.Özellikle bu sene oyunda gördüğüm şeyler inanılmaz boyutta.Eski nesil konusundada hala çok büyük bir kitle var hocam bu kitleyi bırakmayacaklar belli oldu.Bunlar bu kafayla giderse Ps6 neslinde Ps4-Ps5-Ps6 cross oynatır
-
Aynı şekilde o yüzden benim için iyi oldu gamepass para verip iki ayda deliriyordum bu sene para vermeden iki ayda delirdim bıraktım zarar ettirmedi
Ne kadar laf etsem bile şu rekabetçi oyunlar arasında tek fortnite tarafında hile yok galiba geri kalan oyunlar konsol pc fark etmeden hile kaynıyor.
Fortnite oynamadım valla hocam.Konsol tarafında benim en çok hile gördüğüm oyunlar sırasıyla Pubg,Rainbow ve en sonda Cod.Cod diğerlerinden daha iyi durumda en azından Konsoldaki hile yine çok abartı değil hocam crossplay açınca Pc tarafında öyle tipler denk geliyorki insan kafayı yer valla.Arada youtube tarafında pc hilecilerine bakıyorumda bambaşka dünyadalar.Birde keyif alıyorlardır bunu yaparken.
-
Ben eskisi kadar online oynamıyorum o yüzden şu sıralar PC tarafında daha çok zaman geçiriyorum ama elimde konsol varken oradan oynarım zaten online oyunları.
Ancak coop online konusunda veya survival konusunda konsollar çok geride daha çok oyun gelmeli palworld tarzı rekabetçi tarzı oyunlardan bunaldım arkama yaslanıp köy kurmak istiyorum 12-13 yaşındaki bebeler nefes aldırmıyor yoksa rekabetçi oyunlarda
Valla hocam bende normalde bu oyunları bırakmıştım hatta konsolu tekrardan aldığımda sadece single oynarım diyorum iş ne ara call of duty alıp üstüne razer özel kolunu alıp prestige 9 yapmaya geldi bende anlamadım
-
Ücretsiz olan oyunların hepsi hileci dolu bence. Senelerce rocket league oynadım epic games satın alıp ücretsiz yaptıktan sonra onda bile hileci gördüm. Artık ücretsiz oyunların hiç birini uzun süre oynamıyorum. Pvp oyunlar anlamında kaybetsem bile eğlenip geçebileceğim oyunlara bakıyorum party animals filan gibi. İşin içine rekabetçi modları girdiğinde hem günde 10 15 saat oynayabilen tiplere denk geliyorsunki hiç şansın olmuyor, hemde hileciler çıkıyor ortaya.
Bağımlılık hocam o yüzden
Ben sağlam bir bf bekliyorum son zamanlarda anladığım kadarıyla cod konsolda bf pcde daha güzel oynanıyor ancak şu hile işi çözülse aslında cross bayağı keyifli tüm arkadaşlar ile beraber oynayabilmek güzel tabii bizde discord yok ama oraya girmeyeceğim şimdi
Diyorum ya hocam 12 saat oynayan bebelere denk geliyoruz insan çıldırıyor onun için helldivers 2 mesela pek tarzım olmasa bile ekiple oynayınca gayet sardı rekabetçi yerine bu şekil yapsınlar hiç sorun olmaz
Valla hocam bende yıllardır bir Bf bekliyorum.BF2042 rezaletinden sonra güzel bir oyun gelmezse bu seride tarihin çöplüğüne karışır.Discord konusunda ise konuşulacak çok şey var ama bir işe yaramıyor ne yazıkki
-
Cronus kullanan alamancı r6 oyuncularını çok seviyormuşsun öyle diyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X