< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6547. sayfa)
-
-
şu paraların 1 milyon dolarıyla paket açsaydık yine etoo bize çıkmazdı !!
bitmiş topluluk bitmiş...
-
Bu tarz sinematik hikayeli oyunlara yeni nesilin ilgisi az gerçekten.Varsa yoksa live servis oyunlar ama işin kötü yanı bu tarz oyunlara talep az olursa kaybeden hepimiz olacak.Aslında sırf yeni nesilde değil hocam.Yıllarca büyük paralar harcayıp böyle hikayeli oyunlar yapıp risk alıyor yapımcılar sonucunda satış rakamları böyle oluyor.Diğer taraftan çok daha düşük bütçeyle live servis oyun çıkaran bir firma oyun tutarsa çok yüksek rakamlar kazanıyor.
-
En son Haziran Temmuz gibi 1,5 milyona yaklaştığı bilgisi sızdırılmıştı.İlk 3 ayında en çok satan oyundu Ps5'te.
Sea of Thieves ilk çıktığında 2 günlük içerik vardı.Meta puanı çok düşüktü.Microsoft destek oldu , yıllarca içerik eklendi oyuna.Şu an tüketemeyeceğin kadar çok içerik dolu oyun.Türünde rakipsiz.
Öyle servis oyunu çıkartıp , ilgi görmeyince ilk ayında oyunu kaldırmak , ikinci ayında stüdyoyu kapatmak ne kadar mantıksız bir hamle bu oyun örneği işte.Sony her oyun Helldivers 2 gibi patlayacak sanıyor.O oyunun başarısında Starship Troopers filminin etkisi büyük.Herkesin çocukluğuna , gençliğine dokunmuş bir film.
-
1.5 ayda 4M gayet iyi rakam ama bu 4 milyon içinde kaç kişi oyunu satın aldı kaç kişi xbox/pc gamepass üzerinden oynadı onu görmek lazım.
-
Bu rakamlar inanılmaz hocam büyük ihtimal büyük bir çoğunluğunu reklama birde oyun içine getirdikleri lisanslı operatörler için harcıyorlar
MW3 dediğimiz oyun Mw2'nin eklenti paketi olacakken full sürümden çaktılar.Bu senede yeni Black Ops gelecek oda büyük ihtimal dlc tadında olacak.Eskiden en azından her sene farklı yapımcıdan gelen farklı bir Cod oynarken şimdi 1 sene yeni seri oyun diğer sene dlc tadında yeni oyun diye gidiyorlar.
-
Yok kanka abonelik sistemine ilk gün bedavadan gelen oyun için iyi rakam denmez buna.Finaf Fantasy 16 Ps5 tarafında ilk haftada 3 milyon satmıştıki sadece Ps5 için konuşuluyor bu rakam.Bu rakama rağmen satışlardan memnun olmayıp exc olayından vazgeçmişlerdi.Xbox tarafına 30 milyon desek Pc tarafı için rakamın zaten ucu açık bu kadar büyük bir platforma rağmen aboneliğe rağmen böyle bir oyunun 4 milyonda kalması çok düşük geldi bana.
Ben iddia ediyorum bu oyun Ps5 tarafına geldiğinde 2 ay içinde minimum sırf Ps platformunda 2-3 milyon satar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 30 Ocak 2025; 12:57:31 > -
Marka olarak indiana Jones eski gücünde değil bence yanlış tercih bu seri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Caped 117 Crusader Chief sana ihtiyacımız var
-
Bence doğru tercih oldu hocam.Marka eski gücünde değil ama bu oyun türünde bu isimle gidilmesi bence çok güzel oldu.Ben hala rakamın oldukça düşük olduğunu düşünüyorum abonelik sisteminde olduğu için.Yoksa AlanWake 2 1 senede 1 milyon sattı falan deniyordu ki her platforma gelmişti bu tarz oyunlarda satış rakamları böyle düşük gidebiliyor ne yazıkki.Ps tarafına geldiğinde satışlarının hareketleneceğini düşünüyorum.Bu nesilde Forza Horizon 5'ten sonra oynamak için can attığım tek Xbox oyunu bu benim için.
-
-
İkisi de iyi değil maalesef hocam. Indy daha bitirmedim. AW2 komple çöp zaten konuşmaya bile gerek yok. Indiana'nın gunplay ayıp olmasın diye eklemişler. Melee combat da kötü. Dıkş dıkş diye ses çıkıyor yumruk attıkça. Düşman yapay zekası direkt yok. Indiana Jonesluk simülasyonu yapacağım feci kasmışlar kendilerini. Kapılara soktuğumuz anahtarı bile bize çevirtiyorlar. Yoklukta oynanıyor da çok sevemedim açıkçası beklentimin baya altında kaldı. Fazlaca övülmüştü. Sunum ara sahneler falan iyi oradan biraz kurtarıyor Allahtan. BO6 sezon 2 gelmişken oynanmaz yine de. Wolfensteinların falan yanından geçemez bence.
-
AW2 almadım bile hocam zaten.Zamanında ön sipariş yapmıştım ama konsolu satınca hesabıda vermiştim sonra oyunun incelemeleri görünce dikkatimi çekmediği için tekrar almadım.Indiana içinde çok fazla videosuna bakmadım 1-2 gameplay gözucuyla bakınca beğendiğim için detaylı bakmadım spoiler olmasın diye.BO6 sezon 2 sağolsun başka oyuna giremiyorum Hocam tek oynuyorsanız bu arada ekleşelim biz genellikle 3-4 kişi giriyoruz oyuna.
-
Sezon pass hatalı fiyat xbox olan çöksün
-
Season pass'de ana oyun yok biliyorsun değil mi?
-
ana oyun day one gamepass da zaten hocam 1 saat sonra açılıyor gamepass da oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 30 Ocak 2025; 15:58:36 > -
Fiyat hatası olduğunu sanmıyorum oyun zaten 22 dolara çıktı.
-
fiyat hatalı şu yüzden
full paket 1000 tl
normal sürüm 775 tl + 89 tl dersek full paket 864 tl ye geliyor normalde sezon pass ile 1000 liraya yani full paket fiyatına gelmesi lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 30 Ocak 2025; 16:1:56 > -
Fiyat kesinlikle hatalı. US store 35$, UK store 29.99£. Sadece season pass paketi için bu.
Deluxe sürüm PS store'da 3.149 TL fıkra bu kadar😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 30 Ocak 2025; 16:36:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyat şu şekilde büyük hata var mesela call of duty black ops 6 diyelim 2799 tl sen oyunu full sürümüe deluxe pakete geçirmek istersen full sürüm parasının farkını ödemen gerek yani full sürüm 3999 ise 3999-2799 : fark 1200 tl yi ödersiniz gamepass abonesi iseniz 1099 ödersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 30 Ocak 2025; 16:37:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X