Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6548. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 18 Misafir (3 Mobil) - 18 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
131.002
Cevap
310
Favori
4.699.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 65466547654865496550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sniper Elite 4 ve 5 çöp oğlu çöptü. Aslında konsept ve oynanış mekaniklerini severim bu serinin ama gizlilik üzerine kurulu bir oyunda düşmanlarda yapay zeka zerreciği bile yok. Seni fark etmeleri gereken yerde görmezden gelebiliyor veya tam tersi şekilde aşırı sezgisel olabiliyorlar.

5 kuruş verilmez şu oyunlara. Koysana şöyle MGS5'deki gibi düşman askerlerinin oyuncunun oyun stiline göre adapte olduğu ve taktik belirlediği gelişmiş bir yapay zeka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 30 Ocak 2025; 16:59:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

AW2 almadım bile hocam zaten.Zamanında ön sipariş yapmıştım ama konsolu satınca hesabıda vermiştim sonra oyunun incelemeleri görünce dikkatimi çekmediği için tekrar almadım.Indiana içinde çok fazla videosuna bakmadım 1-2 gameplay gözucuyla bakınca beğendiğim için detaylı bakmadım spoiler olmasın diye.BO6 sezon 2 sağolsun başka oyuna giremiyorum  Hocam tek oynuyorsanız bu arada ekleşelim biz genellikle 3-4 kişi giriyoruz oyuna.

AW2 hem PS de hatalı fiyattan aldık hem Epic'ten aldık grafikle falan sarar belki diye yok çöp yani dümdüz. Indy'nin de beğeneni olur ama benim bahsettiğim yerler bana çok çiğ geldi hocam. Özellikle yumruk sesleri sitcom tadında. BO da yeni sezonu açamadım daha elimde çok iş birikti hafta sonu fırsat olursa harekat başlıyor  PM den yazarsan sana zahmet nickini ekleşelim hocam. Benim de ekip var normalde de bu sene bir türlü denkleşemedik öyle toplanıp girdiğimiz çok nadir oluyor.

• PureHD kullanıcısına yanıt

AW2 çöpse diğer olsunlar ölsün ya..

Bu nesil oynadığım en iyi yapımlardan.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Bana Hellblade 2 falan bile daha heyecanlı geldi. Oyun bence çok yavaş ilerliyor. Grafikleri falan güzel ama benim için o kadar. Control'de falan yine uçuyorduk kalkan açıyorduk ateş ediyorduk bişey oluyordu oyunda en azından. He oyundan çok anlar mısın dersen çok da anlarım sayılmaz  Ben aksiyon dozu düşük oyunlarda çok sıkılıyorum artık sanırım ondan.

Aynen öyle. +1 Meta-Narrative ve Remedy'nin kandine haz tarzının harmanlanmasıyla son yıllarda oynadığım en şahane unutulmayacak yapımlarından biri. Oyundaki müzikal sekans daha dün gibi aklımda.

Baya erken bıraktınız öyleyse oyunu hocam.

Geç açılıyor oyun haklısınız ama senaryosu çok iyiydi.

• AW1'i sevmediğim halde 2'yi epey beğenmiştim ben de. Kendine has bir hikaye anlatımı var.

Hocam ben RDR 2'de de sıkıldım sen bana bakma ben çok oyundan anlamam   CoD oynamaktan dopamin reseptörleri harap oldu karakter ağır yürüyünce aksiyon da yoksa bana fenalık geliyor. Ağırdan kastım RE remakeler gibi değil. RDR gibi AW2 gibi. 2 defa başladım şu metrodan çıkıp penthouse a çıktığımız yerin ilerisine gidemedim. Son bir şans daha vereceğim bir müsaitlikte senaryoyu herkes çok övüyor da HB2 den sonra biraz araya ihtiyacım var  

RDR2 gayet sıkıcı başlıyor hocam haklısınız o konuda. Oyunun ilk 4-5 saati çok mıymıy sonra açılmaya başlıyor.

HB2'yi ben de indirip 20 dakika sonra silmiştim çünkü oyun değil. Teknoloji demosu, interaktif deneyim gibi bir şey. Full grafik basıp analog ittirmece başka bir halt yok  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 30 Ocak 2025; 17:30:5 >

O yumruk sesleri orijinal ilk 3 filmde kullanılan yumruk sesi efekti zaten.Bire bir almışlar.Indiana Jones fanlarına çalışmışlar.Günümüz oyuncusuna absürt gelen bazı sahneler de filmlere gönderme.Oyun direkt fanlara hitaben yapılmış.Günümüz oyuncularına hitap etmemesi normal.

AW2'yi ben de 350 liradan almıştım 

Oyunda konunun karışık olması ve aksiyon dozu gibi sorunlar vardı. Mesela büyük bir challenge olcak gibi hissettiren kısımlarda zottirik bir düşman çıkıyordu vb.

Yine de çok iyi bir deneyimdi. Bence tekrar şans verin. Odaklanarak oynayınca güzel oluyor. Zaten tek atımlık bir oyun. Platinium da tek bitirişte alınıyor.

Bu arada, oyun düz PS5'te de gayet iyidi. Temel grafiklerde eksiği yoktu. (RT, AW2'de bir ekstraydı. Atmosfer ve oynanışa etkisi yok.) Özellikle, ağaçlara ışık vuran sahneler ve özel efektli kısımlar hala rakipsizdir. 30 FPS ise, oyunun sinematik yapısı ve optimizasyonu sayesinde sorun olmuyordu. (Tabi balta fırlatıp kaçan düşmanlar hariç )

PS5 Pro'da 40 FPS + PSSR + RT Reflection modu eklendi. Daha da güzel oldu. Bir ara, hazır TV'yi de yenilemişken, Pro'da DLC'le tekrar bitirmeyi düşünüyorum. Tabi biraz daha süre geçmesi lazım. Oyun harbi tek atımlıktı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Ocak 2025; 19:20:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 FPS (dinamik, yaygın değer 24 fps) GTA VI yükleniyor

x (formerly twitter)
    HazzadorGamin, Dragon of Dojima (@HazzadorGamin) on X
    https://x.com/hazzadorgamin/status/1884885084446339163?s=46

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Youtube’da 60 fps izlersin sıkma canını

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xbox’ı sevmeyelim de ne yapalım ya alan wake remastered beles

x (formerly twitter)
    Wario64 (@Wario64) on X
    https://x.com/wario64/status/1885006337064456464?s=46

Sonra çöp olan pc🤣 Şu büyük Halay modu (pssr) ile değerler nasıl acaba ?

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Güzel bir yayıncıdan izlerim. Gözlerim kıymetli benim 🤣

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Yav GTA V’i 20-22 fps arası PS3’te oynayarak israf etmiştim resmen. 10 senede bir çıkan oyun, bir sefer bitirdikten sonra sıfırdan tekrar da başlayıp bitirmek içimden gelmemişti. Hala gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisini PS3’te israf ettiğim içimde yaradır. İnanılmaz pişman olmuştum beklemediğim için. Şimdi aynısını GTA VI’da yaşamaya hiç mi hiç niyetim yok.

GTA 5'i de RDR 2'yi de ilk kez PC'de oynadım.

Day one giremedim diye de ayılıp bayılmadım bir yerim de eksilmedi.

Abi ben 22 FPS oynadım diye kalbimden bir parça eksildi valla ya   inanılmaz israf oldu oyun

bende pc'de oynamıştım aynı süreci tekrar yaşamak istemiyorum açıkçası

• 
Sayfa: önceki 65466547654865496550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.