< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6581. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
DF 40 dakika video yayınlar oyunu, konsolu över 5 saniyelik framedrop'un SS'ini alır gördünüz mü yetersiz diye atarlar. Bir kaç oyun hakkında daha böyle atıp o oyunlar bir hafta sonra update'ler ile sorunsuz çalışınca toz olmuşlardı konudan. Şimdi maksat kimse almayacak satmayacak derken bir önceki nesli geçen konsolun altında kalmamak. Bir ara 12 ay da 1 ay fazla satan Xboseries rakamlarını paylaşıp gördünüz mü konsol satıyor diyenlerle aynı zihniyet. Oyunlar geldikçe bu tipler gibi kaybolurlar ortadan.
Bu arada son dönem oyunlar da Pro'nun en fazla fark koyduğu oyun olmuş KCDII, benim backlog çok dolu başlayamadım, oynayanlar fazlaca övüyor ana konusunda gördüğüm kadarıyla. Xbo oyunlarını da aynı fark ve kalitede çalıştırırsa büyük eğlence var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 6 Şubat 2025; 22:6:2 > -
Xbox'ın third party olmasıyla birlikte, 2013 Xbox One lansmanıyla başlayan felaket zincirinin son halkasını da görmüş olduk. Roma'nın çöküş dönemi gibi bir 12 yıl geçti. O kadar kötü bir sunumduki, o kadar kötü bir itibar bıraktıki, halen xboxda online zorunluluk ve 2.el yasağı olduğunu sananlar görüyordum yakın zamana kadar. OneX geri dönüş yapabilmeleri için tek şanslarıydı belki, lakin oluşan o kötü itibarı tersine çevirmek zaten imkansızdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm oyunlar böyle gelecekse muhteşem olur bir iki oyun daha radarımda beklemedeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klasik hazımsızlıkları işte. Ben de 1 saat oynayabildim daha oyun çok güzel gözüküyor. Ac Shadows a kadar 200 saat gömmeyi planlıyorum. Cod en iyi Ps5 pro da oynanıyor, diğerleri de çok iyi çıkar Forza Horizon 5 i gör hele sen, büyük makara geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: DictattorDF 40 dakika video yayınlar oyunu, konsolu över 5 saniyelik framedrop'un SS'ini alır gördünüz mü yetersiz diye atarlar. Bir kaç oyun hakkında daha böyle atıp o oyunlar bir hafta sonra update'ler ile sorunsuz çalışınca toz olmuşlardı konudan. Şimdi maksat kimse almayacak satmayacak derken bir önceki nesli geçen konsolun altında kalmamak. Bir ara 12 ay da 1 ay fazla satan Xboseries rakamlarını paylaşıp gördünüz mü konsol satıyor diyenlerle aynı zihniyet. Oyunlar geldikçe bu tipler gibi kaybolurlar ortadan.
Bu arada son dönem oyunlar da Pro'nun en fazla fark koyduğu oyun olmuş KCDII, benim backlog çok dolu başlayamadım, oynayanlar fazlaca övüyor ana konusunda gördüğüm kadarıyla. Xbo oyunlarını da aynı fark ve kalitede çalıştırırsa büyük eğlence var...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Zaten artık PC-PS-Nintendo kaldı gibi bir şey üç platformda da en azından kısmı özel içerik var Xbox çok yazık etti kendine yinede PS rakipsiz kalsın istemem umarım steam güzel bir konsol çıkarır tabii PS gibi köklü bir rakip karşısında satış rakamları çok aşağıda kalır ama iki üç nesil sürdürürse en azından alternatif olabilir.
Tartışmalari bölmek istemem ama Mafya Türkçe kampanyası
https://www.youtube.com/post/Ugkxmx9uUxU7t0Q1LT9wPI5eb2v7eDOHTkFZ?si=WYDo33N3oWR7gQKn
We Want Turkish 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Yazarsanız çok makbule geçer
Ac Shadows tan da bekliyorum aynı performansı bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi
Tüm oyunlar böyle gelecekse muhteşem olur bir iki oyun daha radarımda beklemedeyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunları pro konusundan kovdular ya bi ard yanıkları var herhalde :D
-
Destek oluyorum olmasınada koca millet peşlerine düştük bu nedir altı üstü dil desteği ekleyecekler görmezden geliniyor resmen hala yemin ederim hiç takılmıyoruz çok kötü
-
Türkçe yerelleştirme konusunda 23 Studios resmi görüşmelere başlamış. Büyük konuşmamak lazım ama yakında müjdeyi duyururlar diye bekliyorum. Haber içeriğinde de yer aldığı gibi Cyberpunk, Warhammer Rogue Trader, Stalker 2, SMT V gibi son çıkan SEGA oyunlarının Türkçeleştirilmesinde büyük emekleri var.
STALKER 2'yi Yerelleştiren 23 Studios'tan Mafia: The Old Country Adımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 7 Şubat 2025; 0:5:29 > -
Görüşme yok hocam, 2K firması 23 stüdyonun attığı maillere dahi dönmemiş.
Valla hocam her platformu kullanıyorum. Favori konsolum steam Deck oldu ama tv karşısında oynayacaksam ana konsolum ps5, series x’i asistan olarak kullanıyorum. Hepsine aksesuarından depolamaya yerli yersiz harcamalar yaptım. Ben 9. Jenerasyonun zayıf geçmesini sindiremiyorum açıkçası. Açıkçası kütüphane olarak zayıf buluyorum. Teknik olarak 8. Nesil oyun olan tlou 2 etkisine hala ulaşılamamasına rağmen neyi yettiremiyorlar hala anlayamıyorum. Şu an aktif olarak oynadığım hiç bir oyuna etkisi olmamakla önümüzdeki haftaki show case’e bir şeyler duyurmaları gerektiğini düşünüyorum. Yoksa kendi adıma yatırımımı 10. Jenarasyona planlamata başladım bile.
Yarın sabah dönüş bekliyorlar miş, falan filan. Bence Mustafa'ya çok bir bilgi vermiyorlar. WhatsApp konuşmasında da birşey yazmamışlar.
Umarım halledicez bu işi :)
Adamlar bu işin altından kalkamayacaksa neden bunu tüm Türkiye'ye bildirsin. Cevap bile alamacakları bir firmayla iletişim kuracaklarını söyleyip milleti neden boş yere beklentiye soksun.
Umarım deyip gülücük göndermek bir şeylerin Mustafadan gizlendiğini gösteriyor. Kısaca olay Mustafa Kadir den çıktı. O yapacağını yaptı ve firmalar şuan görüşüyor. Mustafa da boş duracağına başından beri yaptığı en iyi şeyi yapıp milleti organize etmeye çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkiyenin en büyük türkçe dil kampanyası oldu bu durum resmen, eğer olmazsa cidden çok üzülürüz
Mafia'nın yayıncısı 2K'dı doğru şimdi siz söyleyince hatırladım :( 2K burnundan kıl aldırmıyor malesef. Belki Fifa kadar olmasa da yıllardır Türkiye'de ilgi gören hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi bulunan NBA 2K oyunlarına Türkçe dil desteği eklememekte ısrarcılar yapacakları da yalnızca 3-5 kelimeden oluşan menüyü yerelleştirmek oyunda zaten doğru düzgün altyazı bile yok.
Yine de umalım Mafia ile kırılır bu inatları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 7 Şubat 2025; 0:29:37 > -
gta6 sonbaharda çıkışını tekrar doğrulamışlar. Kendi adıma çok yükseldiğim bir oyun değil ama muhakkak oynarım. Orası ayrı olmakla beraber. Artık çıksın da muhabbet başka konulara yeni oyunlara kaysın istiyorum
Farkında mısınız bilmiyorum, bana isterseniz cahil diyin ama bu iş ırkçılık gibi bir şeye büründü, normal değil
Valla ben hiç öyle düşünmedim, kötü düşünmek istemem ama bu mafya4 olayı istediğimiz gibi olmaz ise bende senin gibi düşünebilirim. Ben yarın iyi bir sonuç çıkacağına inanıyorum 20 studios boşa olta atmaz... Bu iş olmuştur da pürüzler kalmıştır onlar da çözülünce yarın aciklarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 7 Şubat 2025; 0:39:38 >
İnsanın aklından geçmiyor değil. Sony'e veya PS Türkiye'ye kalsa Türkçe dublaj ile yayınlanacak Spider Man oyunlarına Disney-Marvel taş koydu resmen Türkçe altyazı desteği bile sunmadılar. Spider Man 2 mesela 26 dil ile yayınlanıyor ama Türkçe yok bunu satış beklentisi, pazar payı cart curt gibi sebepler ile izah edilebilecek bir tarafı yok.
Disney'in politik kararlar nedeniyle Atatürk dizisini iptal etmesi mevzusunu bilen biliyor zaten Türkiye'de büyük tepki çekmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 7 Şubat 2025; 0:38:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X