Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
132.151
Cevap
307
Favori
4.744.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 65776578657965806581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teknik olarak çok iyi. Paylaşılan gereksinimlerden çok daha azı ile işini yapabiliyor. Frametime grafiği son yılların en iyisinden. 100+ fps ile oynamak ayrı bir keyif olacaktır. 60 sınırlarında kalmamak oldukça güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 6 Şubat 2025; 14:13:54 >
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Valla oled benimde kafamda veya orta seviye bir oyun tvsi alıp ps6 neslinde tamamen monitöre kadar olede donebilirim
    Zaten switch 2 lcd çıkacakken bir nesil daha lcd çekebiliriz sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Teknik olarak çok iyi. Paylaşılan gereksinimlerden çok daha azı ile işini yapabiliyor. Frametime grafiği son yılların en iyisinden. 100+ fps ile oynamak ayrı bir keyif olacaktır. 60 sınırlarında kalmamak oldukça güzel.

Üstelik CryEngine ile geliştirilmiş bir yapım. Bilenler bilir CryEngine oyunları genellikle yüksek sistem gereksinimlerine sahip olmakla birlikte kötü optimizasyonla biliniyor ama tam aksine teknik açıdan harikulade iş çıkartmışlar hakikaten.

Açıkçası bir günde bir milyon kopya sevindirici, hikaye tabanlı oyunlara olan ilginin sönmemesi önemli. Benim en çok hoşuma giden ilk oyundaki detaycılığı bir üst seviyeye taşımış olmaları. Oyun küçük ama güzel detaylarla dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 6 Şubat 2025; 14:28:31 >

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Ben oynuyorum inanılmaz tatlı oyun pro'da. Asıl bundan sonra her geçen gün daha net ortaya cıkacak, gta 6 ile tavan yapacak.

Playstation best place to play abi, olay bitti.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

işsizlik böyle birşey başkan nekadar msj okadar pay

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Ben biraz hdmi 2.2’lere yönelik set-upları gözeteceğim. Benim tv’de tek hdmi 2.1 port var. Bir sene sonra alsaydım her port hdmi 2.1 olacaktı🤣 şimdi tv’ler 144 hz, yeni senede 165 hz olacak. ondan eldeki set-up’ın suyunu sıkıp yetersiz geldiği an mevcut en yaygın set-up’ları dizmek daha rasyonel geliyor bana. Ps pro’da da böyle düşündüm deck oled’de de yoksa felaket bir paradoksa giriyorsun😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu başlıkta bi eksiklik var bu aralar, sanki birileri buhar olmuş gibi ya ne oldu ya, yeşil ses kesik geliyor.

• Kendimin de sahip olduğu Xbox Series X hakkında çoğunlukla olumsuz yönlerini ele alarak yazdığım bu yazı: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160646648 tabii ki de alaşağı edildi. Xbox'ın çıkardığı saçma oyunlar neymiş 3a imiş. Adam çıkmış Awowed'a Fable'a Indiana Jones'a 3a diyor. Bırak yeni çıkanları ben şimdiye dek Xbox'ın çıkardığı 3a olarak nitelendirilecek bayat grafikli, eski oynanış mekanikli olmayan oyun görmedim. Gidiyorlar bir de çer çöple dolu Game Pass kütüphanesini övüyorlar. Xsx'te günlerdir kaydırıyorum game pass kütüphanesinde aşağıya bir türlü düzgün oyun çıkmıyor kaydır kaydır parmaklarım yoruldu ama yok 92482 tane oyun var sayısı ne de olsa göz doyuruyor değil mi? Hahhaha kendilerince sadece 1 aylık verdikleri para kadarınca "kiraladıkları" oyunumsularla dolu kütüphane ile övünüyorlar.

• Ilitharath kullanıcısına yanıt

AAA oyun denilen şey oyunun oynanışına, hikayesine, derinliğine vs. göre belirlenen bir şey değil. Bütçesi ve arkasındaki stüdyolarla alakalı. Yani AAA bir oyun kötü bir oyun olabilir. Avowed hem geliştirici firma, hem dağıtımcı firma hem de bütçesi sebebi ile AAA bir oyundur. Bu iyi veya kötü oyun demek değil. Ama AAA bir oyun. Indiana Jones da aynı şekilde AAA bir oyun. Siz AAA = İyi oyun gibi bakıyorsanız hatalı bir bakış bu. AAA oyun yorumla belirlenen bir durum değil. Concord da AAA bir oyun mesela. Ama çöp :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 6 Şubat 2025; 15:46:31 >
  • Tam 72 tane first party oyun 1 milyon barajını geçmiş Switch'te, inanılmaz bir istatistik.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]thegamer
    More First-Party Games Have Sold Over One Million Copies On Switch Than Any Other Console
    https://www.thegamer.com/more-first-party-games-sold-over-one-million-copies-on-switch
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Forza Horizon Ps5 haberi çok yakıcı oldu fanboy arkadaşlarda görünmez moda geçti yine[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• oliwander O kullanıcısına yanıt

Hayir yani denk gelip issizliginizi yüzünüze vurmama engel olan bir durum yokki. Neyse sizlere iyi tartışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ilitharath

Kendimin de sahip olduğu Xbox Series X hakkında çoğunlukla olumsuz yönlerini ele alarak yazdığım bu yazı: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160646648 tabii ki de alaşağı edildi. Xbox'ın çıkardığı saçma oyunlar neymiş 3a imiş. Adam çıkmış Awowed'a Fable'a Indiana Jones'a 3a diyor. Bırak yeni çıkanları ben şimdiye dek Xbox'ın çıkardığı 3a olarak nitelendirilecek bayat grafikli, eski oynanış mekanikli olmayan oyun görmedim. Gidiyorlar bir de çer çöple dolu Game Pass kütüphanesini övüyorlar. Xsx'te günlerdir kaydırıyorum game pass kütüphanesinde aşağıya bir türlü düzgün oyun çıkmıyor kaydır kaydır parmaklarım yoruldu ama yok 92482 tane oyun var sayısı ne de olsa göz doyuruyor değil mi? Hahhaha kendilerince sadece 1 aylık verdikleri para kadarınca "kiraladıkları" oyunumsularla dolu kütüphane ile övünüyorlar.

Hocam yanlış yere yazmışsınız.Mesela geçen sene Ps tarafı Xbox tarafını ezip geçmişken hala oyun yok Xboxta oyun yağmuru var diye dolaşan tiplerle tartışamazsınız.Bu arada gamepass çöp işine katılmıyorum.Evet Starfield,Forza motorsport,Hellblade gibi yıllarca hype yapılan oyunların patlamasından sonra dayone işinin kaliteyi düşürdüğü düşünmeye başlasamda sistemi çöp bulmuyorum.Benim için tek başına yetersiz ama Xbox kullandığım zaman kardeşlikle aldığım oyunların yanında dayone denediğim 1-2 oyunla tatmin etmişti.Xbox fanboyları genel olarak Ps tarafını hep çöpler ama aynı zamanda hep özenirler.Yılların vermiş olduğu bir Ps tarafının altında kalma sendromu var.Satış rakamlarının atılmasını eleştirirler ama nesil başı stok sorunu zamanı Xbox 6-7 ay önde giderken haftalık bunu paylaşırlardı.Hatta stok sorunu yüzünden böyle diye yazanlarla alay ederlerdi fark açılınca bu rakamlara düşman oldular.Gow,Uncharted sabah akşam çöplerler ama onların benzeri oyun gelmesi için yıllarca hayal kurup uçup kaçarlar.2-3 sene önce Cod exc olacak Forza için Xbox almalısınız her oyunu exc yapıcaz seve seve Xbox alın diyen arkadaşlar şimdi para verirseniz oynayın size gelmesi önemli değil diye dolaşıyorlar.Gözyaşları içinde bu mesajı yazmakta zor oluyordur tabi ne diyim.Ben burda en baba Ps fanboyunun bile yeri gelip Xbox alıp kullandığını çıkan oyunu övdüğünü gördüm ama belli başlı Xbox fanboyları var adamlar inanılmaz bir kafada gerçekten.Başka bir boyut bu gerçeği kabullenemiyorlar.Bu forum ilginç tabi yeri geliyor Zelda velet oyunu yazılabiliyor,Elden Ring vasat yazılabiliyor,Gow için dlc yazılabiliyor,Forza Horizon için çöp denebiliyor ne diyim valla.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Hocam konsol başlığında konsol tartışmak mı daha büyük işsizliktir yoksa gelip tartışanlara "ne işsiz güçsüz adamlarsınız" demek mi daha büyük işsizliktir sorusunu mantığınıza bırakıyorum.

Sony 2025, 2026 ve 2027 yılında hangi oyunları çıkaracak? Ps5 pro konsol alacak adam 10 yıl önce çıkmış oyun için mi ps5 pro alır? Ps4 bile yeterli aslında. Güncel konsol alacak kişi gelecekte ne oyun yayınlanacağına bakar. Bende o nedenle xbox avantajlı dyorum. Cephe savunur gibi savunmaya ne gerek var? Geçmişiyle ilgili kimse sony xboxtan kötüdür demiyor. Gerçek olan birşey var ortada... Gamepass ile birçok oyunu ilk gün free veriyor, ps da ise storeden alıp oynayabilirsin. 92482 oyunun hepsiyle ilgilenmene gerek yok yani. 3A tanımından haberin yok xbox kötülüyorsun. Konsol için konuşursak gamepass hizmeti sunuyorlar, çıkardığı oyunları da ilk gün free veriyor. COD, indiana jones ilk gün verildi. Sen ps da var dediğine para vermeden oynamadıktan sonra ne anlamı olacak psda olmasının? Kesene uygun diye xbox diyorum. Memnun değilsen satar geçersin. 8-10 yıl önce çıkmış oyunları söyleyip duruyorsun. Pcye de çıkıyor zaten exc.değil o oyunlar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi

Ahh şu konsollara keşke yama gelse İngilizcem var ama yinede rpg tarzı ağır oyunlarda zorlanıyorum iki cihaz kullanmam gerekiyor böyle olunca tek kütüphane yapamıyorum.
    Bu oyun Türkçe alt yazılı

• quote:

Orijinalden alıntı: Shingo Yabuki

bu başlıkta bi eksiklik var bu aralar, sanki birileri buhar olmuş gibi ya ne oldu ya, yeşil ses kesik geliyor.

Şundan oldu

• Buradan bile Phil Spencer laf yemiş [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Nintendo "konsol" olmaya devam edecek tam gaz belli ki. 2025 için kesin bir Goty adayı çıkarır Nintendo. Metroid muhtemel.

geçen senenin en iyi grafikli iki oyunu xbox’dan geldi eleman bayat grafikli diyor

XSX şöyle kötü, böyle sorunlu yazsan insanlar size bir şey demez; hatta size destek olan da çıkardı. Siz xbox şöyle kötü Ps şöyle iyi yazdınız. Konu ps-xbox rekabetine gelince onun yeri burası, insanlarda sizi buraya yönlendirdi. Xbox konusunda kaç defa eleştiri yazdım ve dediğim konular konuşuldu. Ama dediğim gibi olay ps-xbox'a kayınca hoş olmuyor, onun yeri burası...

• 
Sayfa: önceki 65776578657965806581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.