Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
131.548
Cevap
310
Favori
4.719.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 65746575657665776578
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu arada dolby atmos soundbarlar da ses konusunda oldukça kötüdürler. F/p olarak bakarsan ok ama en iyi diye düşünürsen doğru sesi hayatında hiç duymamışsındır demektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt

Hocam ses konusuna ben hiç girmedim çok derya deniz mesele orası :) kulaklıkla devam. Redditte audio başlıklarında soundbarlardan bahsedenleri dövüyorlar zaten [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox'da oyun fiyatları neden düşük bilmiyorum fakat oyun fiyatları artacak. Biz sürekli yüksek enflasyona alışmış bir ulus oldugumguz için genelde Yurtdışında ki bizimki kadar yuksek olmayan enflasyonun varlığını hissedemiyoruz fakat özellikle son 10 yıldır Yurtdışında da bir enflasyon belası oluşmuş durumda.

Yani oyun fiyatları 80 dolar olsa bile neden oldu diyemem. Şimdiye kadar oyun fiyatlarının çok artmama nedeni oyun yapımcıılarının DLC, kozmetik, remastered gibi yöntemler bularak bu enflasyonu başka gelir kaynakları ile karşılaşmalarından dolayıydı.

Ancak buda bir yere kadar. Xbox Gamepass modeli üzerinden yürüyor, Ps ise live Service modeli ile köşeyi dönmeye çalışıyor tek kişilik oyun işini tamamen saldılar. Fakat geleneksel modele bağlı olan diğer tüm stüdyolar için fiyat artışı gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 6 Şubat 2025; 0:43:52 >
  • Brezilyalı bir sitenin haberine göre Xbox Gamepass fiyatlarına 1 Mart 2025 tarihinde zam gelecek deniyor. Haberi yapan site hangisidir, ne kadar güvenilir bilmiyorum ama şöyle bir görsel paylaşılmış. Xbox store datalarında düzenlemenin yapıldığı falan söylenmiş ama henüz doğrulama yok tabiki

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Şimdilik spekülasyon gibi görünüyor ama Microsoft'un yakın zamanda office uygulamalarına %30 zam yaptığı Dexerto tarafından haberleştirildi. Yakında kokusu çıkar

• şu konsoları sizin kadar patronları bile aralarında tartışmıyordur

tuhafsınız

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Soundbar işine ben hiç ısınamadım zaten.Ben klasik 5.1 ses sistemi kullanıyorum 2012'den beri.DTS ile devam.2012'den beri 3 TV desitirdim ama ses sistemini değiştirme gereği duymadım.Ben hep Philips alırım TV.Çünkü Ambilight bağımlısıyım 🤷

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 6 Şubat 2025; 1:54:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 65746575657665776578
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.