nintendo ve sony'i oyun piyasasından silip atacak derken age of multiplatform yaşatıyor bize |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6574. sayfa)
-
-
Halo, Gears yaklaşıyor, konu kapanmaya yakın...
-
-
-
Çocukluğum gençliğim age of’la geçti. Bence mükemmel bir haber ama dualsense ile nasıl oynarız bilmem😒 ayrıca bu büyük ihtimal crossplay gelir, karşındaki mouse klavye oynarken sen DS ile cebelleşirsin, dolayısıyla da haksız rakabet olur. Neyse umarım daha fazla detay paylaşır da anlarız nedir ne değildirquote:
Orijinalden alıntı: oliwander
Age of Empires 2 ve Age of Mytology Retold Ps5 için duyuruldu.
Blog yazısının altında Ps5 bonus olarak Premium paketi satın alanların, yeni dlcye 5 gün erken erişim ile oynayacağını belirtmişler. Ne anlama geliyor bilmiyorum. Takip ettiğim bir oyun değil açıkçası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sapıklaşmayınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halo WCC ve Gears çok yakında duyurulacak, Xbox için daha büyük bir itibar kaybı olamaz. Xbox, r.i.p., toprağı bol olsun.
-
Markayı kasıtlı öldürmek isteseler anca bu hamleleri yaparlardı. X360'ın kemikleri sızlıyor.
-
2026 5. aya kadar garantisi var benim Series X'in tertemiz. İlgilenirsen PM atabilirsin hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo
Çocukluğum gençliğim age of’la geçti. Bence mükemmel bir haber ama dualsense ile nasıl oynarız bilmem😒 ayrıca bu büyük ihtimal crossplay gelir, karşındaki mouse klavye oynarken sen DS ile cebelleşirsin, dolayısıyla da haksız rakabet olur. Neyse umarım daha fazla detay paylaşır da anlarız nedir ne değildirK&m ile oynanabiliyor konsolda da
konsolda call of duty ve age of u mouse klavye ile oynamak çok keyifli.
-
Xbox savunan kaldı mı bir bakmaya geldim, çok kalmayacağım.
-
Hocam MS xbox ı konsol olarak görmüyor ki. Artık platform ve yayıncı kafasında görüyor konuyu. Eskiyi arayacak duruma getirdiler bizi. Biz de eskidik mantıken. Sony de exc kafasından çıkıyor. Anlayış olarak eski kafayla bakmamak lazım sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sony oyunlarını PC'ye getirerek aynı şekilde 3. parti oldu ki zaten. Bugün cloud üzerinden PC'ye çıkarılmış bütün Sony oyunları Xbox'ta bile oynanabiliyor(Boosteroid üzerinden). Xbox'ta iyi kötü bir browser olmasının avantajı diyebiliriz o da. Playstation da bildiğim kadarıyla bir browser yok hiç kullanma ihtiyacı duymadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başlıktaki yeşil gözlü arkadaşlar anlık :
-
Yarın bir gün Sony Pc'ye oyunlarını 3-5 ayda, hatta day one getirince göreceğim şimdi Xbox'a 3. parti diye gülen arkadaşları 😁 Yeni Ceo tam bunu yapmaya eğilimli biri. "Asla" demeyin bence, Xbox tarafı da diyordu sonuç ortada. Asla gelmez de deniyordu geldi. 2 seneden önce gelmez deniyordu geldi. Dikkatli olmakta fayda var kesin konuşurken Bu firmalar sizler gibi duygusal bakmıyor bu konulara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Şubat 2025; 11:19:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha üçüncü partinin anlamını bilmeden durumları eşit göstermekle meşgüller, yine olmuyor. MS sağ olsun bütün nesili kuru sıkı bahane arayarak geçirdi fanları...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 5 Şubat 2025; 12:9:31 > -
-
Doğru mu anlıyorum hocam. Yani Xbox konsolunda Sony oyunlarını oynamak için önce Xbox almak, sonra herhangi bir Sony oyununu Steam yada Epicten satın almak, sonra Boosteroid üyeliği satın alıp, xbox tarayıcıdan girmek gerekiyor.
Ve siz bunu "Sony oyunları xbox üzerinden oynanıyor" diye mi yorumladınız?
O oyunları oynamak için iyi bir yöntem olduğunu söylemedim zaten hocam ulaşılabilir olduğunu belirtmek için söyledim. Ayrıca Sony mağazası o kadar pahalı ki bu yöntem daha ucuz bile olabilir belki toplamda, PC tarafında oyunlar daha ucuz sonuçta ve psn plus yerine de boosteroid alırsın.
Yanlış anlaşılmasın ben cloud yerine direkt konsol üzerinde çalıştırmasını tercih ederim tabi ki ama böyle bir imkan var sonuçta yani ulaşılabilir durumda eğer latency probleminiz yoksa gayet oynanabilir youtube da örnekleri var zaten xbox+boosteroid şeklinde ararsanız. Bizim Türkiye'de muhtemelen kötü bir deneyim olur o ayrı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X