Oyun güzel görünüyorsa > Konsol farkını göstermiş... Oyun güzel görünmüyorsa > Yapımcılar artık beceremiyor konsolun ne suçu var... |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6573. sayfa)
-
-
Söylediğiniz tutarlı aslında, demek ki konsolda oyun çabalanırsa güzel görünüyormuş. Konsol yeterliymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam biz de başta yapımcıyı suçladık, doğruya doğru. Dying Light 2 bunun en baştaki örneğiydi bizim için. Ama, çamur gibi oyunlar istisna değil norm olmaya başlayınca gemiyi terk ettik. Benim için son nokta FF16 ve 30 FPS Starfield olmuştu.
Sırf A ya da B firması çıkarıyor diye bir plastik kutunun ömür boyu kullanıcısı olacak halimiz yok. İstediğimiz, vaat ettiği performansı veremiyorsa anında alternatiflerini değerlendiririz. 10 oyun çıkar, 9’u cam gibi olur 1’i çamur gibi olur, yapımcıya laf ederiz. Ama 10 oyunun 9’u çamur gibi çıktığında bu noktada ben suçu konsola atarım — ki attım da zaten :)
Açıkçası kim suçlu tartışa tartışa çıkamayız ama bu “norm” devam edeceğimden ben de 10. Nesile gemiyi terkedeceğim. Özellikle türkiye şartlarında f/p olarak verimsiz bir hava seziyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Strix Halo Bu İşlemcinin RDNA 3.5 Apu kısmı bile Ps5 prodan İyi İşler başarır kaldıki FSR 3.1ile 4k 60fps üstü oynatır diye tahminim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 4 Şubat 2025; 18:5:28 >
-
Ya da her oyunun hakkını verecek kapasiteye sahip değilmiş. İstediği yerden bakabilir herkes.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır, konsollar kusursuzdur. Atamazsın hocam.
Aslında sorun şurada çıkıyor 90’larda sega ve nintendo konsollarının sf2’yi arcade makinesine eşdeğer çalıştığı iddia edilmiyordu. Kozmetik endişe konsolculuğa sıçradığı an oyuncular kaybetmeye başladı. Nintendo’nun şimdiki örneğini sıkılmadan hatırlatabilirim
Ya da her yapımcı konsola oyun yapamazmış, yetenek meselesiymiş....
Yine de donanımların eskisinden çok daha hızlı eskidiği, özellikle işlemci ihtiyacının hızlı arttığı bu dönemde 5-6 sene aynı donanımla iş yapmayı hedefleyen fp (bizde öyle olmadığı için daha çok problem oluyor) cihazlara çok anlam yüklememekte fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Şubat 2025; 18:41:33 > -
Nintendo da diğer konsollar gibi triplere girerse onu da eleştiririz. Şu an bunu yapmadığı için doğru yolda zaten.
-
Piyasada 2. El series x pek bulunmuyor sahibindendeki ilanlarda çok eski 3 4 yıllık bitik cihazlar resmen trde Xbox piyasası yok ps5 yanına birde series x alayım diyorum düzgün konsol yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 4 Şubat 2025; 19:56:52 >
Ben tertemiz cihazı Xbox series x forumda iki ay boyunca satmadım en sonunda şansa bala tertemiz bir PS5 ile takas etmiştik forumdan bir arkadaş ile Xbox Series X çok zor satılıyor ben onu anladım 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 4 Şubat 2025; 19:57:51 >
Çünkü Nintendo hala oyun yapıyor, amaç eğlendirmek. Diğer tarafta temel amaç görsellik olmuş. Ps5'ide, Switch'ide çıktığı gibi almıştım. Switch'i çok çok daha fazla oynadım.
-
kopyala yapıştır oyun yapmaktan başka yaptıkları hiç bir şey yok hedef kitlesi aile ve çocuklar olmasa satışları yarı yarıya düşer
-
😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Şubat 2025; 20:4:20 >
Ps5 slimden devam zaten vazgectim
150 milyonu aşmış. Ps2’yi geçse de artık yeni döneme odaklansak.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X