Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
131.548
Cevap
310
Favori
4.719.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 65716572657365746575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun güzel görünüyorsa > Konsol farkını göstermiş...

Oyun güzel görünmüyorsa > Yapımcılar artık beceremiyor konsolun ne suçu var...

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Söylediğiniz tutarlı aslında, demek ki konsolda oyun çabalanırsa güzel görünüyormuş. Konsol yeterliymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam biz de başta yapımcıyı suçladık, doğruya doğru. Dying Light 2 bunun en baştaki örneğiydi bizim için. Ama, çamur gibi oyunlar istisna değil norm olmaya başlayınca gemiyi terk ettik. Benim için son nokta FF16 ve 30 FPS Starfield olmuştu.

Sırf A ya da B firması çıkarıyor diye bir plastik kutunun ömür boyu kullanıcısı olacak halimiz yok. İstediğimiz, vaat ettiği performansı veremiyorsa anında alternatiflerini değerlendiririz. 10 oyun çıkar, 9’u cam gibi olur 1’i çamur gibi olur, yapımcıya laf ederiz. Ama 10 oyunun 9’u çamur gibi çıktığında bu noktada ben suçu konsola atarım — ki attım da zaten :)

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Açıkçası kim suçlu tartışa tartışa çıkamayız ama bu “norm” devam edeceğimden ben de 10. Nesile gemiyi terkedeceğim. Özellikle türkiye şartlarında f/p olarak verimsiz bir hava seziyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

Strix Halo Bu İşlemcinin RDNA 3.5 Apu kısmı bile Ps5 prodan İyi İşler başarır kaldıki FSR 3.1ile 4k 60fps üstü oynatır diye tahminim

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 4 Şubat 2025; 18:5:28 >

• Zooe kullanıcısına yanıt
    Ya da her oyunun hakkını verecek kapasiteye sahip değilmiş. İstediği yerden bakabilir herkes.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Hayır, konsollar kusursuzdur. Atamazsın hocam.

Aslında sorun şurada çıkıyor 90’larda sega ve nintendo konsollarının sf2’yi arcade makinesine eşdeğer çalıştığı iddia edilmiyordu. Kozmetik endişe konsolculuğa sıçradığı an oyuncular kaybetmeye başladı. Nintendo’nun şimdiki örneğini sıkılmadan hatırlatabilirim

Ya da her yapımcı konsola oyun yapamazmış, yetenek meselesiymiş....

• Zooe kullanıcısına yanıt

Yine de donanımların eskisinden çok daha hızlı eskidiği, özellikle işlemci ihtiyacının hızlı arttığı bu dönemde 5-6 sene aynı donanımla iş yapmayı hedefleyen fp (bizde öyle olmadığı için daha çok problem oluyor) cihazlara çok anlam yüklememekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Şubat 2025; 18:41:33 >
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt

Nintendo da diğer konsollar gibi triplere girerse onu da eleştiririz. Şu an bunu yapmadığı için doğru yolda zaten.

• Piyasada 2. El series x pek bulunmuyor sahibindendeki ilanlarda çok eski 3 4 yıllık bitik cihazlar resmen trde Xbox piyasası yok ps5 yanına birde series x alayım diyorum düzgün konsol yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 4 Şubat 2025; 19:56:52 >
  • mucahid_06 M kullanıcısına yanıt

Ben tertemiz cihazı Xbox series x forumda iki ay boyunca satmadım en sonunda şansa bala tertemiz bir PS5 ile takas etmiştik forumdan bir arkadaş ile Xbox Series X çok zor satılıyor ben onu anladım 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 4 Şubat 2025; 19:57:51 >

Çünkü Nintendo hala oyun yapıyor, amaç eğlendirmek. Diğer tarafta temel amaç görsellik olmuş. Ps5'ide, Switch'ide çıktığı gibi almıştım. Switch'i çok çok daha fazla oynadım.

• Zerathull kullanıcısına yanıt

kopyala yapıştır oyun yapmaktan başka yaptıkları hiç bir şey yok hedef kitlesi aile ve çocuklar olmasa satışları yarı yarıya düşer

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Şubat 2025; 20:4:20 >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Ps5 slimden devam zaten vazgectim

• 150 milyonu aşmış. Ps2’yi geçse de artık yeni döneme odaklansak.

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Böyle gönderiler bir bana mı tuhaf geliyor anlamıyorum. Resmi hesap bu kadar cıvık olmamalı açıkçası.

• Age of Empires 2 ve Age of Mytology Retold Ps5 için duyuruldu.

Blog yazısının altında Ps5 bonus olarak Premium paketi satın alanların, yeni dlcye 5 gün erken erişim ile oynayacağını belirtmişler. Ne anlama geliyor bilmiyorum. Takip ettiğim bir oyun değil açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwander -- 4 Şubat 2025; 21:37:19 >
  • 
Sayfa: önceki 65716572657365746575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.