Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
131.548
Cevap
310
Favori
4.719.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 65736574657565766577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onun yerine ps alıp hem ps oyunlarını hem xbox oyunlarını oynamak daha kolay değil mi [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• LinkX kullanıcısına yanıt
    Değil :) ikisini de almak en mantıklısı eğer PC de oyun oynamak istemiyorsan. Ayrıca her oyun kesin gelecek veya her oyun ilk günden playstationa gelecek diye bir şey yok, daha da önemlisi diğer tarafta üyeliğim ile zaten oynayabileceğim şeye neden ayrıca ücret vereyim? Ki yarın bir oyunun fiyatının 10.000 tl olmayacağının garantisi yok.

Mesela assassin's creed shadows, çıktığı zaman muhtemelen herkes bi bakacaktır diye tahmin ediyorum, elinde pro playstation ve xbox olan birini düşünelim. Tıpış tıpış xbox üzerinde aylık ubisoft+ alarak oynayacak. Çünkü bir anda 4.500 tl kimse vermek istemez. Bir oyunu 10 15 kişi toplanıp alanları zaten dahil etmiyorum hiç bu dediğime. Ama muhtemelen yinede pro da şöyle iyi böyle iyi xbox çöp vs diyecekler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shamster kullanıcısına yanıt

Her oyun playstation'a gelecek. Halo ve gears'da dahil. Xbox tarafı oyun satın almadığı için diğer platformlara çıkıyor zaten. 4.500tl nereden çıktı onu anlamadım?

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Allah var bu nesil çok çalıştılar, bence emeklerinin karşılığı ödenmez. Koskoca redditte bunlar kadar savunan yok.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Düzeltme yapayım 3.500 müş. Ultimate sürümü çıktığı zaman 4.500 olacaktır muhtemelen.

Oyunlar gelebilir problem değil benim için hatta umarım ilk günden gelir online oyunlar crossplay vs birlikte o tarz oyunlarda daha çok oyuncu her zaman daha iyidir, bazı oyunlar yine time exclusive olacaktır. Ama sonuç olarak benim platform tercihlerimi değiştirmez bu olaylar demek istediğim bu.

1. Sony'nin single player oyunlarını oynamak için psn plusa ihtiyacınız yok hocam. Almak zorunda değilsiniz ama yukarıdaki işlem için Boosteriod aboneliği şart. Yani birbirinin muadili olamazlar. Zaten vadettikleri birbirinden çok farklı olan abonelikler bunlar. Yani ulaşılabilir olması, mantıklı ve en doğru yöntem olduğunu göstermez. Sağ kulağınız kaşınırken, sol elinizi kullanıp kaşımak da mümkün ama mantıklı değil sonuçta.

2. Microsoft'un kendi elleriyle rakip konsola oyun çıkarmasını," bakın aslında Sonyde dolaylı yoldan xbox konsoluna oyun çıkarıyor" diyerek normallestirilmesinden de hiç hoşlanmıyorum. Bu iki durum birbirine eş olamaz. Doğru bir yaklaşım değil bu. Xbox konsol sahibi olarak yapmamız gereken şey, bu 3. Parti olma politikasını normallestirmek yerine eleştirmek olmalı. Ileride Sony yada Nintendo aynı yolu izleyecek diye bir savunma doğru değil çünkü tüketici olarak firmaların daha fazla para kazanma isteği benim sorunum değil. Bana vadedilen neyse onu istemek en doğal hakkım ve nesil başında özel oyun diyip, şimdi rakip konsola oyun çıkarmak beni kandırmak oluyor. Bunun Xbox Sony yada Nintendo ile ilgisi yok. Benim müşteri profilime göre, bu yapılan iş yanlış.

Hadi Microsoft firması Pc sistemi ile çok bağlantılı ve oyunlarını pcye çıkarmak için bir sebepleri var - ki bana göre ilk gün getirmeleri yanlış- ,Sony'nin oyunlarını pcye sonradan getirmesi bile doğru değil. Eleştirilmeleri gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    Sizin kadar da birinci parti firmaları uyuyan ve oyunsuz jenerasyon geçiren bir konsolu savunan yok kimse kusura bakmasın. Playstation 5 konsolu ve içindeki oyunların çoğu hayatında konsolu ilk defa almış kişilere hitap eder anca. Geri kalan oyuncular çoğunu PS4 döneminde oynadı zaten.

Ben kiralamak istemiyorum sahip olmak istiyorum.Xbox tarafıda aynı fiyat.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Nintendo mu kopyala yapıştır oyun yapıyor?😂

• oliwander O kullanıcısına yanıt
    Bende katılıyorum zaten oyunların PC de ilk günden çıkarılması hata bana göre, keşke 360 vs PS3 dönemi gibi olsa, ama öyle bir dönem hiç bir zaman olmayacak artık. Bu yayılmacı politika devam edecek gibi duruyor. Beni rahatsız etmiyor o kadar ama keşke eskisi gibi olsa dediğim de oluyor olmayacağını bilsem bile. İleride Sony'de oyunlarını ilk günden getirecektir bilgisayara. Maliyetler çok fazla ve tek platform bunu karşılamıyor maalesef ve PC sektörü yükselişte, oyunlarda fena satmıyor yani orada da, korsan seçeneği olmasına rağmen.

Xbox'ta cloud üzerinden oynanabilme konusunda da örnek olarak verdim ve pc ye oyun çıkarmalarının bir sonucu olduğunu göstermek için söyledim, yoksa bu şekilde oynamak Sony de Xbox'a oyun yayınlıyor anlamına gelmiyor zaten.

Tamam hocam siz alın o zaman ne diyeyim, yalnız playstation da oyunu indirirseniz açmasanız bile bir daha iade edemiyorsunuz aman dikkat edin, sevmezseniz filan şimdi. Xbox aynı fiyat olabilir, iade seçeneği mevcut sevmezsen.

Epic 2249
    Steam 71 dolar 2550 falan ediyor garip şekilde ubisoft özel fiyat yapmış.
    PSN-XBOX 3500 galiba Xbox içinde özel fiyat zamanı bitti

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra Ubisoft hele bir AC oyunu oynamam için onların bana para vermesi lazım. Umarım bu da batar diğer son oyunlarının tamamı gibi ve bu firmanın sonu gelir. Zaten çöküşteler bu son şansları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Şubat 2025; 14:29:13 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Adamlar mekanik üretme konusunda rakipsiz ama insanlara yaranamıyor. Keşke diğer platformlar çeyreği kadar yenilikçi olsa. AC ve Far Cry oyunları müstahak kimisine. Ya da remaster comboları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Şubat 2025; 14:33:12 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Valla umarım kurtulup duzelirler eski hallerine dönmeleri lazım öyle yada böyle single basıyor adamlar bunları Çinliler falan alırsa her tarafta AC farcy online oyunları görmeye baslariz

Geçen sene nefes alamadım oyun oynamaktan, 2025 ocak ayı fırsat verdi de cyberpunk dlc ile bir run yapabildim, KCD2 cıkana kadar, siz neyden bahsediyorsunuz? sizin oynayamadığınız bir dünya oyun oynadık. onlarca defa da sıraladık burdan hepsi de 80 üstü oyunlar. ama sizin için bir kere daha sıralayayım benim için hobi zaten.

Helldivers 2 oynamışız, şubat 2024

FF 7 rebirth oynamışız , şubat 2024

Rise of Ronin oynamışız , mart 2024

stellar blade oynamışız, nisan 2024

Black mtyh wukong oynamışız , ağustos 2024

Astrobot oynamışız eylül 2024

Bak bunları senin yüzlerce defa söylediğimiz tırt konsolunda oynayamadınız, biz çatır çatır oynadık. Banane birinci parti mi değil mi, ha ps birinci parti cıkınca seviniyorum neden mi? çünkü hepsi 90 üstü kaliteli oyun diye. Lafı dolandırmayı sevmiyorum, ben oynadım sen oynayamadın yeşil konsolunda. bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 5 Şubat 2025; 14:43:57 >
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    Merak etme sendeki konsoldan bende de var hocam, kendini çok özel hissetme yani öyle, bir kısmını bende oynadım PS5'te, ayrıca Silent hill'i unutmuşsun. Bence senenin en güzel oyunlarından biriydi.
    Astrobot hariç birinci parti değil hiç biri. Zaten birinci partilerin eksikliğinden bahsettim mesajımda bende. İki konsolunda kendine göre güzel yönü vardır ama sen haterlık yaparsan cevabını da alırsın.

Öyle deme Ps premiumdur

ben hater değilim hocam asıl siz hatersınız, hater'lık başarılı bile olsa gömen kişilee denir, öyle veya böyle playstation 5 hala best place to play, playstation studios hala en büyük beklenti yaratabilen heyacanla milyonların beklediği nadir studyoları barındırıyor ve yine çoğunluk biliyor ki ps oyunları çıktığında 90 altı oyun alması zor bir olasılık, çoğunlukla da GOTY adayı cıkartan bir stüdyolar grubu. Ama siz yeni de beğenmezsiniz ama biz tırt yeşil kutuya kötü dedik diye hater oluruz[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

bilmiyorum belki bir arama yönetemi vardır bir yöntemi ben ps i 10larca defa eleştirdim burda, ki yönetimi de değişti allahtan gördü japonya tarafı da şu abd'lileri koltuğundan etti aşağı.

birinci parti olmasının bir önemi yok dediğim gibi önemli olan benim verdiğim paranın karşılığını almam, ps'te de bunu fazlasıyla aldık 2024 yılında oyunsuz kalmadık, benim icin 2x2=4 kadar basit bir olay bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamster

Merak etme sendeki konsoldan bende de var hocam, kendini çok özel hissetme yani öyle, bir kısmını bende oynadım PS5'te, ayrıca Silent hill'i unutmuşsun. Bence senenin en güzel oyunlarından biriydi.
    Astrobot hariç birinci parti değil hiç biri. Zaten birinci partilerin eksikliğinden bahsettim mesajımda bende. İki konsolunda kendine göre güzel yönü vardır ama sen haterlık yaparsan cevabını da alırsın.

Çok değerli bir konsol altın gibi ulaşılması çok zor birşey onlar için heralde [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] cebimdeki telefona 50 60 kağıt para veriyorum zoruma gitmiyor ama şunun prosuna 30 kağıt vermeye eriniyorum çok gereksiz bir harcama gibi geliyor üzülürüm acırım o paraya base ps5 rafta tozlu duruyor bakalım

• 
Sayfa: önceki 65736574657565766577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.