Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6592. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 22 Misafir (5 Mobil) - 21 Masaüstü9 Mobil3 iOS
5 sn
132.489
Cevap
308
Favori
4.751.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 65906591659265936594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl yani bana ps5 pro ile pssr ile 8k 120 fps oyun oynayacağım söylendi !?!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Olacak az kaldı 🤲

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

ya adamların sözde exc oyunu helldivers 2 pc'den çatır çatır oynanıyor ps'dan oynanamıyor pc sahipleri neden konuşmasın

burada her ps exc'i için ps alacaksınız diyen insanlar oyunlar bir bir pc'ye düşünce seslerini keser oldu, playstation oyunlarını insanlar pc'den deneyim ediyorsa elbette pc bazlı konuşabilirler.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Aha bende de sol altta duruyor kazulet..Var mı PS5 var.Keşke olmasa.Neyse bi alıcı buldum gibi.Göresim yok ,gitsin.Böyle jenerasyon olmaz olsun

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Hakkını vermek için tv de ayarlamışsın o kadar aslında [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Şubat 2025; 1:22:45 >
    Oled olmadığından tam veremedim işte hakkını.Dikkat ettiysen soundbar da yok, düz 5.1 var.Olacak iş değil,varoşluğumdan utandım şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 9 Şubat 2025; 1:24:8 >

Abi fotoğrafı paylaşırken elindeki ürünlerin şeceresini eklemeyi unutmuşsun. Tv modeli, fiyatı, sehpanın modeli, ışıkların elektrik faturasına olan etkisi… Bunlardan bahsetmeden senin oyunculuğunu anlamamız mümkün değil maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Elendim mi ben?

• Sony rezaleti bitmek bilmiyor [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

oyyy cok güzel [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

15 30 liralık kutularla bu sohbetleri yapmakta ayrı bir tuhaf [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• 5 gün plus vererek olayı geçiştirmişler

Hocam bu Türk markası değil mi
    YU suf MA hmut TU ncay

• PS ve Xbox örnek almalı bu adamları donanımın 8.senesi ve donanım öyle güçsüz ki tabletler daha güçlü harbiden ama gelen oyunlara bakın yeni nesil konsol gelirken.

2024'te azaltırlar demiştim ama bu senede oyun yağdı gerçekten çok büyük firma takdir edilmesi lazım.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Nintendo tekerleği yeniden icat etmiyor aslında. Tam tersi diğerleri odağı kaçırdı. Yarım asırlık konsol kültürüne nasıl olması gerektiğine gününüzde kanıt niteliğinde olması çok kıymetli. Xbox havluyu attı, ps’de pek burnu pek sürtülemediğinden toparlayacak motivasyonu umarım bulur.

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen.Yerli malı,herkes kullanmalı şiarı ile yola çıktım

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Ulen ver işte bir ay...Ölür müsün?

• La şu tipleri pro konusuna geri alın artık nasıl bi yanmaysa silverden bile geçiremez bu yanığı😃 adamlara nasıl dert olmuş o konudan kovulmaları hahaha nasıl çırpınıyorlar garibanlar o yanığı söndürmek için acıdım bi tık 😂😂 Poso bos konosondon kovdolor ühühüh bozdo boroyo goldok poco konosocoz ko ort yonogomoz gocson yokso gocmoz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 9 Şubat 2025; 14:48:45 >
  • 
Sayfa: önceki 65906591659265936594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.