< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6592. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Olacak az kaldı 🤲
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya adamların sözde exc oyunu helldivers 2 pc'den çatır çatır oynanıyor ps'dan oynanamıyor pc sahipleri neden konuşmasın
burada her ps exc'i için ps alacaksınız diyen insanlar oyunlar bir bir pc'ye düşünce seslerini keser oldu, playstation oyunlarını insanlar pc'den deneyim ediyorsa elbette pc bazlı konuşabilirler.
-
-
Hakkını vermek için tv de ayarlamışsın o kadar aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Şubat 2025; 1:22:45 > -
Oled olmadığından tam veremedim işte hakkını.Dikkat ettiysen soundbar da yok, düz 5.1 var.Olacak iş değil,varoşluğumdan utandım şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 9 Şubat 2025; 1:24:8 >
Abi fotoğrafı paylaşırken elindeki ürünlerin şeceresini eklemeyi unutmuşsun. Tv modeli, fiyatı, sehpanın modeli, ışıkların elektrik faturasına olan etkisi… Bunlardan bahsetmeden senin oyunculuğunu anlamamız mümkün değil maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elendim mi ben?
Sony rezaleti bitmek bilmiyor
-
oyyy cok güzel
-
15 30 liralık kutularla bu sohbetleri yapmakta ayrı bir tuhaf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 gün plus vererek olayı geçiştirmişler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu Türk markası değil mi
YU suf MA hmut TU ncay
PS ve Xbox örnek almalı bu adamları donanımın 8.senesi ve donanım öyle güçsüz ki tabletler daha güçlü harbiden ama gelen oyunlara bakın yeni nesil konsol gelirken.
2024'te azaltırlar demiştim ama bu senede oyun yağdı gerçekten çok büyük firma takdir edilmesi lazım.
-
Nintendo tekerleği yeniden icat etmiyor aslında. Tam tersi diğerleri odağı kaçırdı. Yarım asırlık konsol kültürüne nasıl olması gerektiğine gününüzde kanıt niteliğinde olması çok kıymetli. Xbox havluyu attı, ps’de pek burnu pek sürtülemediğinden toparlayacak motivasyonu umarım bulur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen aynen.Yerli malı,herkes kullanmalı şiarı ile yola çıktım
-
La şu tipleri pro konusuna geri alın artık nasıl bi yanmaysa silverden bile geçiremez bu yanığı😃 adamlara nasıl dert olmuş o konudan kovulmaları hahaha nasıl çırpınıyorlar garibanlar o yanığı söndürmek için acıdım bi tık 😂😂 Poso bos konosondon kovdolor ühühüh bozdo boroyo goldok poco konosocoz ko ort yonogomoz gocson yokso gocmoz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 9 Şubat 2025; 14:48:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X