Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6590. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (7 Mobil) - 20 Masaüstü9 Mobil
5 sn
132.535
Cevap
308
Favori
4.753.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 65886589659065916592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İkinci paragrafta söylediklerinize katılıyorum. RDR 2 zamanlarını hatırlıyorum ben de o dönem PS4 Pro'da oynayıp bitirdim. Konsol konusu başlığı altında oynanış mekanikleri, senaryo gibi oyunun genel özellikleri konuşulurken PC için yayınlandığı zaman paso grafik ayarları, hangi detay çok fps yiyor hangi detay açılmalı kapatılmalı gibi paso grafik ayarları konuşuluyordu. Hatta DF bununla ilgili bir video hazırlamıştı.

GTA 6'da bir sayfayı dolduracak grafik seçenekleri ile gelecek olursa yine benzer şeyler yaşanacaktır mutlaka :)

Yine de GTA 6 özelinde konsollar ile PC sürümü arasında grafik kalitesi ve bilhassa performans açısından uçurum olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 8 Şubat 2025; 19:44:15 >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam. Yazdığına değil direkt sana saldıracaklar birazdan tanımadıkları etmedikleri halde. "Fakir," "beleşçi", "torrentçi" başta olmak üzere her türlü hadsiz etikete hazır ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Şubat 2025; 19:37:12 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

bunu yazan eleman babasının şirketi gibi playstation savunuyordu

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Eli yüzü düzgün PS5 aldıracak oynamaya değer FF7 Rebirth-Gow ragnarok-Demons souls remake- Spiderman 2 -Gran tourismo 7- Last of us 2 - Birde gelirse Ghost of tsushima 2 var

Bu oyunlar hakkaten iyi AMa PS4 Tarafındada devasa bir kütüphane var .

6-7 tane iyi oyun için ps5 almaya değermi? Bence değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 8 Şubat 2025; 19:46:15 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Sıkıntı yok hocam alışığım ben   

Eskiden konsollar farklı seviyedeydi, donanım güçsüz de olsa yıllar süren optimizasyonlar sonucu PC de ki kat kat güçlü donanımlarda anca çalışacak oyunlar konsollarda özellikle PS da rahatlıkla oynanabiliyordu ama devir değişti artık konsollarda o eski optimizasyonlar maalesef yok o yüzden aynı PC mantığı ile ne kadar donanım o kadar fps e döndü. Bunun en bariz örneği de PS5 de gördük konsolara özel oyunlarda bile 60fps i yakalayamıyor, dynamic çözünürlükte yer yer 60fps i yakalamak için 1080p lere kadar düşüyor. PS5 deki GPU nun dengi RX6700 ve o da aynı oyunda, aynı çözünürlükte aynı hatta daha iyi fps leri görüyor o zaman ne anladık konsoldan?

Velhasıl bu anlattıklarımı az çok donanım bilgisi olan yada hem PC hem konsol sahipleri anca anlayabiliyor, sadece konsol sahibi arkadaşların anlamasını pek beklemiyorum.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Yav zaten bunu anlattıktan sonra ancak kişisel saldırıya döküyorlar. Hesap ortada, 3700x + RTX 2080 diye hype’lanan konsollar 3600 + 2060 Süper’den tokat yiyor. Dediğiniz gibi, ilk defa bir konsol nesli kendi donanımından aşağıda performans veriyor. Rezalet iş. En rezalet konsol nesli diye boşuna demiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oliwander O kullanıcısına yanıt

İlgilenmedikleri ürün filan değil ps5 pro sahibi 1-2 tanesi ana konuda soru soruyordu pro ile ilgili [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz oyunları daha önce hiç oynamamış kişiler için playstation 5 çok iyi bir seçenek. Xbox konsolunu ve ekosistemini daha çok sevsemde bu oyunları da deneyimlemek lazım. Bana slim'i sattırıp pro aldıracak tek oyun ghost of yotei olabilir duyurulan oyunlar arasında, Wolverine veya intergalactic yine alır oynarım ama onlar için o kadar heyecanlanmıyorum. Yotei güzel çıkarsa pro ya geçerim muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kac saat oldu psnden haber yok hacklendilermi naptilar, x.com'ada giremiyorum 2 aydir mentalimi bozdugu icin kapatmistim...  

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt

20 saat oldu olacak açıklama yok artık dalga konusu oldular. Böyle basiretsiz bir network yönetimi olamaz saatlerce store bazlı offline olmanın verdiği zararı düşünemiyorum. Belki şuan KCD2 yapım maliyeti olan 50 milyon dolardan daha fazla zararları vardır. Concord faciası üstüne daha bakalım neler yaşanacak.

• # Ace # kullanıcısına yanıt
    Ben kesinlikle hacklendiğini düşünüyorum, büyük bir siber saldırı oldu kesin, yoksa bu kadarı normal değil

• 70 milyon sattık qanzi

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt

Öyle değil ise başka ne olmuş olabilir bizde olsa network ağına kedi, buza, öküz girdi derlerdi en kötü bunlarda tık yok. Psn resmi teknik ekibine yönelik sorulara dönüş ise bazı kullanıcılarda sıkıntı var diye geçiştirmeleri ise komedi. Tüm Dünya offline bunlar hala bazı kullanıcı terimi üstünden cevap veriyor. Yazık yani hafta sonu keyif ve kafa dinleyecek tüm oyun severlere bu yaşatılmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi # Ace # -- 8 Şubat 2025; 21:17:37 >
  • Rezillik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    Senin en kaliteli soundbar 'ın yok tâbi,olsa bağlanırdın.Biraz premiumluk ya, biraz ya

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Mesela bugüne kadar kullandığın Gpu'yu bile yazmayan sen görgüsüz, nerdeyse kullandığı HDMI kablosuna kadar yazacak adamlar görgülü öyle mi?1080 altı çözünürlüğe maruz kalmaktan hep bunlar,kafa yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 65886589659065916592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.