Çökmüş PSN'i affettirmek için bedava oyun verirlerse haber etsenize. PS'i açmam için bir sebep olur. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6589. sayfa)
-
-
Tüplü tv önerecektim ama premiumluk hissini kaybetmemeleri açısından bence de bu tv olur. 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çöp pc lerini takdir etmemizi bekleyenler tam liste.quote:
Orijinalden alıntı: oliwanderAynı kadro yine damladı mı hocam ?
Alıntıları Göster
60 Fps hissiyatı akıcılığı nasıl hocam memnun musun? 4K görüntüsünü de beğendiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle anlatayım Asus 2K 165 hertz monitörüm var, yanında Samsung M7. Asus'u PC'de kullanıyorum, Samsung'u konsolda ve gayette keyif alıyorum. Arada 2K monitörde konsolu deniyorum ama Samsung monitörde kullanmak kesinlikle daha iyi sonuç veriyor. Tabii sonuçta kişisel deneyimle alakalı, siz deneme imkanınız varsa, deneyip öyle alın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 8 Şubat 2025; 17:45:54 > -
O zaman buralarda pek durmamak lazım. F1'e devam
Halayı tüm detayları ile görebilmek önemli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
HAHAHHAAHH
Adamlar live service yatırım yapmaktan sunucuları unuttu :d
Youtube'ta niye aksınlar hocam? GTA6 çıktığında, çaktırmadan, bozuntuya vermeden hepsi PS5 Pro alacak
Ya da PC'ye çıkana kadar, spoiler yememek için hayattan izole olacaklar. Çıktığında da, sorunlar olacak, patch bekleyecekler. Rockstar gene ayar optimizasyonu yapmayacak. RDR2'deki gibi 40 tane grafik ayarı koyacak. Sürekli onları tartışıp, Afterburner'sız ss atanları aforoz edecekler.
6090 gerektiren özel ayarlar olacak*. Nvidia, yeterli Vram'lı kartları GTA6'ya denk getirip, bir kere daha satacak. Biz ise, yavaştan unutmaya başladığımız oyunu, PS6'da tekrar oynuyor olacağız
* RDR2'de, su yansımalarına MSAA uygulayan bir ayar vardı. Güçlü kartların hakkını çok iyi bir şekilde veriyordu. Hahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Şubat 2025; 18:4:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkçe çıkmazsa, ilk defa konsolu es geçerim. RDR3'ü beklerim PC kısmına, inadına torrent çekerim. Çünkü dün baktığım tüm sitelerde Türkiye, en çok satan 3. ülke konumundaydı. Bundan sonra da çıkarmazlarsa art niyet ararım.
Ayrıca ilk oyun, One X üzerinde harika görünüyordu. Cidden, şu ana kadar hakkını en çok veren konsolum olabilir. Yıllar sonra PC’de tekrar bitirdim, 60 FPS oyuna çok yakışmış. Keşke güncelleme verseler adamlar inadına 60 kilidini açmıyorlar konsolda. Harika oyun yapan bir firma ama gerisi rezalet, sıfır kullanıcı dostu diyebiliriz adamlar için.
-
abddeki veletlerin oyuncağı switch, küçük yaşa hitap etmese satmaz bu kadar
Bunlar sonradan görme pcci. Öncesi konsol bu vatandaşların. Pc'lerin her nesilde daha iyi grafik verdiğini bilmiyorlardı.Daha yeni keşfettiler. Gerçek pc oyuncularının bu konuda işi yok. Onlar sistemini yapar, oyununu oynar geçer. Bu konuda gelip kıytırık donanımı ile hava atmaz. O yüzden dikkat edin, konuda düzenli bir şekilde mesaj atan bu arkadaşların hepsi konsolcuydu.Şimdi iki tane ekran kartı aldı diye, üstünlük taslayarak kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Yazık.
-
10 numara tespit, sonradan görmeler harbidenquote:
Orijinalden alıntı: GT_55Bunlar sonradan görme pcci. Öncesi konsol bu vatandaşların. Pc'lerin her nesilde daha iyi grafik verdiğini bilmiyorlardı.Daha yeni keşfettiler. Gerçek pc oyuncularının bu konuda işi yok. Onlar sistemini yapar, oyununu oynar geçer. Bu konuda gelip kıytırık donanımı ile hava atmaz. O yüzden dikkat edin, konuda düzenli bir şekilde mesaj atan bu arkadaşların hepsi konsolcuydu.Şimdi iki tane ekran kartı aldı diye, üstünlük taslayarak kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Yazık.
pc sahibi olan adam gta 6 için neden ps5 pro alsın, alır 2. el series s oyununu oynar satar devam eder
bir oyun için 50 bin liradan fazla yatırım mı yapılır
-
Pcye göç etmis Xbox kullanıcıları yani hocam. Zaten davranış şekillerinden belli oluyor. Özellikle ps üzerinde ciddi bir nefretleri var. İlgilenmediğin bir ürünle ilgili uzun uzun yazı yazmak yada forum forum gezmenin mantığını hiçbir zaman anlayamadım. Şahsen pc teknolojisi ile İlgilenmediğim için, çıkan yeni donanımların iyi yada kötü özelliklerini gram umursamam açıkçası. Alan adam mutluysa güle güle kullansın.
Ps5 pro özelinde, ürün başarılı bir iş çıkarırsa diye korkuyorlar gibi hissediyorum. Yani zaten daha iyi bir ekipmana sahip olan adam neden proyu kendine dert etsin ki?
Steam OS Lenovo Legion'a da geliyormuş, çok hayalperest bir yaklaşım ama Steam OS iyice popülerleşip PC oyunculuğunu Windows'un tekelinden alsa ne tatlı olur. PC'de oyun oynamakla ilgili en sevmediğim şey Windows kullanmak zorunda olmak.
-
"PS5 Pro Almak İçin Sıfır Sebep" başlıklı yazım yarın Donanım Haber 'de xnndnsns
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 8 Şubat 2025; 18:45:5 >
Sony denen oluşumun insanlara yaptığı bu son zulümden sonra tartışmalar sonlanmıştır.
Arkadaşlar PS5 Pro yu sırf adında ''PRO'' ibaresi var diye çok güçlü bir cihaz falan sanıyorsunuz sanırım? PC de ki orta seviye kartlardan olan 7800XT ve 4070 Super sahipleri PS5 Pro dan fersah fersah daha iyi oyun deneyimi yaşıyor bilginize.
İlk çıktığında SS için yeni nesilin yanından bile geçecek bir cihaz değil demiştim millet ''sen möyendizlerden daha mı eyi biliyon'' demişti, PS5 ve SX için de ''4K yı bırakın neslin ortalarında native 2K 60fps bile veremez hatta şuan bile veremiyor'' demiştim konsol sahipleri delirmişti ''eğğeğeğe gonsola özel optomozosyondon hoboron yok'' demişti.
Şimdi yine söylüyorum PS5 Pro dediğiniz cihazın içinde 7800XT den hallice bir GPU var, güç olarak ondan %10 daha geridedir net karşılığı eski nesilde 6800XT ve 3080 civarı. CPU nun PS5 ile birebir aynı kaldığı, GPU nun da 7800XT ayarında olduğu bir cihazın ömrü fazla uzun olamaz beyler haberiniz olsun. Emin olun PSSR da bir yerden sonra kurtarmayacak bu cihazı çünkü GPU dan kurtarsa CPU dan patlayacak, az çok donanım bilgisi olan herkes biliyor.
Düşünün şuan Kingdom come deliverence 2 de native 2K 60fps veremiyor 2300x1300 anca...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 8 Şubat 2025; 19:35:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X