hemen satış rakamı atalım ![]() |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6588. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Sony kesin yine bizim kredi kartı bilgilerini çaldırıyor. Dedikodular Mark Cerny’nin resmi yollardan tokatlamakla doymadığı, artık kullanıcıların kredi kartlarına göz diktiği yönünde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro Enhanced özel eventi.
-
Burada konumuz mavi vs yeşil ama. Kırmızı denkleme alınmamalı. Kırmızı denkleme girdiği an tecavüz ediyor herkese:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayallerimizde olmasa ne yapacaz bu dünyada
-
ilginc bir sekilde oyunda dlc lerin hic birini tanimiyor su anda tam bir rezillik
-
PSSR o kadar gelişmiş bir AI ki düşünmüş taşınmış cuma-cumartesi günü oyun oynamayın çıkın gezin demiş, sunucuları kapatmış, yoksa sunucuların çöktüğü filan yok. Pıremiyum hizmet böyle yapılır helal olsun Sony'e.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Killzone ile birlikte güzelim seriyi hiç ettiler sonra oturup ağlıyorlar gaas yapalım, live service oyun yapalım, coda rakip çıkaralım he anam he yaparsınız.
-
Çökme değil bu çökmecik. Sony bilerek yapıyor bunu. Böyle çökmecikler mavişlerin oyundan uzaklaşıp hayata karışmaları için güzel bir fırsat. Kısacası sonyden yine dev hizmet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 8 Şubat 2025; 16:48:19 >
Beyler çökmüş PSN ekranı LG G4 OLED + Mercedes GLS arabalı evde nasıl gözüküyor? Tam keyfi en az 250 metrekarelik evde anlaşılıyor diye okudum
Pro'nun hakkını ancak imax perdesi verir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
15. saati girdi psn sorunu.
Yakında hacklendik kredi kartları gümledi, şifre yenileyin yakındır.
-
3-A sınıfı pc ciklerden espri şöleni , en iyi espriyi yapana Gta 6 çıkışına 1 aylık youtube premium üyeliği hediye.
Düz fat ps5 için monitör önerisi olan var mı? Tv ye bütçe çıkmıyor.
Samsung M7 monitörleri değerlendirin derim, 4K çözünürlük, 60hertz tazeleme oranı ile işinizi görür, VA panel onu da belirteyim. Ben 2 yıldır keyifle kullanıyorum 32" model, üstelik fiyatı ile de gayet uygun.
-
Hocam 60 hz olması biraz içimi burktu, 2K daha yüksek yenileme hızı yüksek olanları mı tercih etsem acaba.
-
Hocam konsollar için 60 hertz üstü yanlış anlamayın ama çok absürt geliyor bana. Oyunların hepsi 60 fps'de çalışmıyor bir defa. Ha 1080p bir monitör düşünürseniz, o zaman yüksek tazeleme oranına sahip monitörlere bakabilirsiniz.
-
Aynı kadro yine damladı mı hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X