Şimdi Ara

playstation3 fiyatı ne olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet ps3 fiyatı abd de belli ama türkiyede ne olacak bi duyumu olan varmı.. ben 1500 ytl den aşağı olacağını sanmıyorum.sony türkiye herhangi bir açıklama yaptımı... özelliklerini hergün herkes konuşuyor,oyun keyifinin müthiş olacağı kesin, ya cebimiz nolacak??? sizce buda önemli değilmi... hadi bi araştıralım

• sanmıyorum okadar olsun arkadaşlar. asparagos bunlar.
  • konuş konuş doyamadık şu aletin fiyatına haberiniz yok mu

Kaz açıkladı

"Türkiye'de PS3ler 16 Mart 2007'de 800 YTL den satışa sunulacak"

www.milliyet.com.tr/abudikgubudikfalanfismekan
  • hade yaa ben şimdi 550 ytl yee ekrrn kartı alacaktım ee şimdi ben bi 7600 gt alsam da onla idare etsem saorada ps3 alsam tabi çipi hallettikten sora amaa dur yaa ona bide lcd ekrn gerekecek neyse boşver
  • Yeni görüştüğüm tahtakaledeki bir elekronikci 750 Euro dan satacaklarını söyledi.
  • gerçekten 800 YTL mi olacak?

Xbox360 bile 1.000 YTL civarında satılıyor.

Sanırım ps3 ün 2 tane paketi var büyük ihtimalle düşük seviyedeki paketi 800 ytl dir diğeri 1000 ytl nin üstünde olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 800ytl ha???? başında 1 olmasın onun
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

gerçekten 800 YTL mi olacak?

Xbox360 bile 1.000 YTL civarında satılıyor.

Sanırım ps3 ün 2 tane paketi var büyük ihtimalle düşük seviyedeki paketi 800 ytl dir diğeri 1000 ytl nin üstünde olur

Şaka yapıyor arkadaş.Amerika fiyatı bile o kadar değil.

Benim tahminim 1799 YTL.Çıkınca konuşuruz tekrardan.

Çünkü Türkiye'de büyük ihtimalle € fyatı baz alınacak.599€+%18 KDV + varsa %bilmem ne diğer vergiler e tabi bir de kar.... 1500 YTL'nin altında olması imkansız gibi birşey bana göre.Ama dediğim fiyata dikkat,1799 YTL.

499$lık paket ise muhtemelen 1499 ya da 1449 YTL falan olabilir.Çıkınca göreceğiz.

Ama 1499 YTL'den aşağı bir fiyat olması hayal bana göre.

• bende isterdim almayı ama babam bana ne yazıkki hiç bişe almaz o yüzden yapacak bi şeyim yok bana ait olmayan pc den böle size bakıp bakıp özenirim (küçük emrah müziği)
  • sony türkiyeye email attım ordan bir cevap gelirse sizlerle paylaşırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matherman

Yeni görüştüğüm tahtakaledeki bir elekronikci 750 Euro dan satacaklarını söyledi.

gelisini bilmeden satisini nasil biliyorlarinanma sen onlara.
    birde ps3 u nomal ekranda oynayamazmiyiz?(bence oynariz)
  • CRT televizyonlarla ps3 oyunları oynanır ama HD READY destekli tv lerin yerini tutmaz
    şuda bir gerçek yeni nesil konsollar CRT televizyonlarda bile fena görüntü vermiyor
    ben xbox360 70 ekran dandik telefunken denedim ps3 yada xbox360 alacak arkdaşların kullandıkları daha kaliteli tv lerle kalite benim
    denediğim telefunkenden daha iyi sonuçlar elede edebilirler
  • Sony Ps3 fiyatı ülkemizde en fazla 1.5 milyar olur daha fazla olmaz.
  • Daha fazla olur arkadaşlar.Umduklarınızı değil mantıklı olanı düşünün.

24 Poundluk yani 70 YTLlik oyunlar bile 100-140 ytl arası.ortalama 120 YTL.

599€+%18 KDV,706.82 €,€'yu 1.900 sayarsak 1342,958 YTL.Tahminimce başka vergiler de olabilir lüks vergisi falan.E tabi iyi bir kar da koyacaklardır.Bence 1500 YTL'den aşağısı olmaz.1500-2000 YTL arası olur bence.Mesela 499€'luk paket 1399-1499 YTL arasında olabilir gibime geliyor.
  • Bana olmaz gibi geliyor ama olsada onemli deil benim icin her türlü alıcam o yüzden fazla onemsemiyorum
  • Bu aleti aral ithalat getirecek.Sony turkiye devreye onra girecek.Bundan dolayı aral ithalat cok uçuk fiyatlarla yurda sokmaz bu aleti.Satış yapıcak ki para kazanacak.Ondan kafanıza fazla takmayım.Xbox360 ın full paketi 900 ytl ye satılıyor bu da normal sonucta kaçak urun.
  • Ülkemizde agır vergiler olmasa fiyatlar cok iyi olucak hemde her üründe teknoloji araba ev hepsinde acaip yüksek vergiler var.
  • Mart ayına kadar fiyatlar düşer gibime geliyor.Arz artacak mecburen fiyatkıracaklar
  • Zaten Martta geliyor konsol....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.