Şimdi Ara

Playstation3'ün Geleceği? İleriye dönük tahmin. (Yeni oyunlar eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Home kesinlikle PS3 ü kenarda bırakıp Xbox 360 ile oyalananlar için çözüm olacaktır düşünüyorum. GT 5 ile MGS 4 gerçekten güzel oyunlar olacaktır.

Of G25 ile GT5 oynarken hayal ediyorumda kendimi ahhhh
  • ben star wars the force unleashed hangisinde daha iyi olursa onu alcam.şu x360 ın 3 kırmızı sorunu olmasa düşünmeyecem bile hem daha ucuz ama korkuyorum çünkü ben ps3-x360 dan birini aldım mı bi daha yeni sürümleri çıkana kadar başka bi alet alamam
  • Yazı güzel ama bir tane kendini bilmezin yorumları kötü.3 kırmızıya çok takmış.Yazık.Aldığı PS3te hiçbir - olmaması için baya uğraşıyor.Böyle boş adamların alınmaması lazım foruma.Konuya xbox'ı karıştıran tek kişi,boş kişi kendisi.

PS3 toparlanacaktır yakında.Ratchet and Clank'ın demosu da beğenilmiş.Yazın alacağım 1 PS3 kısmetse....
  • Açıkçası Alex'in dediği gibi ps3'ü beklediğim kadar oynayamıyorum.

Çünkü çok ertelenme oldu.

Neyse bu kadar bekledik Kasım'a kadar da bekleriz heralde
  • ps3 iyi konsol ama.. Çok yanlış yaptı SONY Politikası tüketicileri Düşünmektense kendini Düşündü Tüketicelre daha iyi sunmasını istweyip resmen kendilerinden soğutmaya başladı yalanmı
  • bu oyunlarda en çok beklediğim mgs4 o çıktığı gün bir ps3 almayı düşünüyorum benim gibi düşünen binlerce insan vardır eminim playstationun elinde gerçekten önemli kozları var bunları kullanmaya başlasa piyasanın liderliğini eline geçirir sanırım
  • Beni hep Ps3 kötü haber bulma uzmanı ilan ediyodunuz ama gelelim iyi haberlere.Dhw'deki linki şimdi arkadaş attı direk copy/paste ediyorum.

quote:

Yeni PS3 SKU'sunun devreye girmesiyle beraber, İngiltere'de satışlar %178 artmış. Ayrıca PS3 oyunları listede yükselme kaydetmiş. Resistance: Fall of Man 22 numaradan 8 numaraya sıçrarken, Heavenly Sword 14 numaradan tekrar giriş yaparken, Motorstorm 23 numaradan 18 numaraya yükselmiş.

http://www.mcvuk.com/news/28607/PS3-sales-rocket-by-178-per-cent

ChartTrack confirms spike in hardware sales as consumers rush to snap up new SKUs

Week-on-week PS3 hardware sales went up by 178 per cent following the introduction of two new 60GB and 40GB bundles, Chart Track has told MCV.

It was the third biggest PS3 hardware sales week ever – beaten only by the console’s first two weeks on sale back in March this year.

Software sales also saw a boost in Chart Track's all formats chart, with Resistance: Fall of Man jumping up from 22 to number eight, Heavenly Sword re-entering at 14 and Motorstorm rising from 23 to 18.

http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=33&t=154367

• Uncharted, ps2 için varmıydı? Yoksa yeni bir oyunmu?
  • Yorumlarınız için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Uncharted, ps2 için varmıydı? Yoksa yeni bir oyunmu?

Yeni çıkacak bir oyun. Ps2'de yada başka bir konsolda yok.
  • dostum ellerine saglık cok guzel yazmıssın. ps3 ün fiyatı dusecektirde bunu da unutmamak lazım, maliyetler azalacaktir.

tüm bunları birlestirdigimizde 2009 ortasında veya sonunda ps3 un satıs olarak wii yi bile gecmis olabilmesi muhtemel.

yanlıs anlasılmasın, wii cok saygı duydugum bir konsept ama bir yerden sonra insanlar bıkacak ve gercekten iyi grafik isteyecektir. belki wii 2 cikar nintendo dan.
  • hiç batı tarzı rpg gelmiyor mu bu konsola? sırf japon rpgleri mi?
  • Tavsiyeler doğrultusunda Ps3'e özel olmasada çıkacak çok beklenen oyunları da ekledim.
  • Soul calibur 4 ve pes2008 benim için ps3 alma nedenidir.(silient hill,resident evil,tomb raider)
  • gta4 gelsinde geri kalanının alayı ertelensin gene gıkım çıkmaz
  • inşalah bi an evel bu oyunlar gelirde bu ölü toprağı gider ps3 üzerinden
  • RPG tarzı oyun yok gibi evet ama eye of judgement çok güzele benziyor.

Oyun için zamanının çoğunu ayıramayan biri için , ben gibi , güzel bir seri başlıyor gibi ...
  • güncel.
  • emege saygi teşekkürler kardeş
  • Ya aslında PS3 iyi konsol sağlam alet ama joypad'i kötü diyor herkes.Hele ki hiç joypad ile oynamamışsanız ki ben oynamadım.X360'ın ki FPS ler de daha kullanışlıymış

Gears of war oynadım oldukça da rahattı aslında.Daha uzun oynasam daha iyi oynardım heralde.

PS konsolları sanki daha çok platform oyunları - araba yarışı ve football oyunu üzerine kurulu gibi.
  • Bazı oyunları harcamışsın ama be koray :)

Ratchet and Clank: Tools of Destruction Ps3 alanlar var okuduğum kadarı ile. Ayrıca Uncharted bence efsane bir oyun olacak gibime geliyor :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.